slm arkadaslar mutahhara sen ılk ne zaman baslamıstın serraya ek besınler yanılmıyosam 3 aydan sonra azar azar tatdırmıstın dımı.bızım drmuz da cmrtesı gunu 5. aya gırelım oyle baslıyalım dedı .suan 3 bucuk aylıgız.ben anne sutu ek olarakda aptamıl verıyorum ama bugun ılk defa bebelac aldım mama olarak onuda denıycem sonucta benım sutumden faydalanıyor.
aysecim heycanini anliyorum :) bizde öyleydik..ama bence doktorunla konus önce..cünkü her doktor farkli şekilde baslatiyor..
soruna gelince sebze corbasi (öglen) ve muhallebi (aksam) ana ögün..yogurt (ikindi 16-17 gibi) ve meyve (sabah 10-11 gibi) ara ögün
zaten korkuyordum iyice korktum valla
neyle basliycam nezaman basliycam bilmiyorum
bayramda tatile gidecez ondan sonra baslarim artik herhalde galiba sanirsam
birde kafam karisti su ay hesaplamalar
26 mayis dogumlular kac aylik olmus oluyorlar 3 ay 12 günlükler
Evet Kızlar bızde bugun itibarıyle ek gıdalara basladık.İnsallah severek yer yenı mamalarını Bora.
Sımdı bız meyve değil,sebzeyle başlıyoruz.İlk önce damak tadını sebzeye alıştıralım,meyve kolay dedı doktorumuz.
Kabak,havuç,patates ve pirinç haslanacak.Rondo değil çatalla ezıp hafıf pütürlü ve sulu olarak yedırılecekmiş.Başlangıç olarak 3 yemek kasığı,sonra yıyebıldığı kadar.Bu öğlen menumuz olacak.
İstersen kavanoz sebzede ver dedi.Organık olanlarını tercıh edıcez.Bende mılupa brokolı-ptates ve taze fasulye aldım.
Kasık maması gunde 2 kere verılecek.Sabah ve akşam yatmadan önce.Aptamıl 3 cesıt aldım bakalım.Bıraz önce gece tahıllısını verdım.Fakat üzerındekı tarıfın yarısını yedı Bora.
Yoğurt 6.aydan sonra verıcekmış.Meyvede 5.aydan sonra.
Sımdılık bunlar umarım basarı sağlarız.
Ay kızlar ben mamaya başlayalı 10 gün oldu. O günden beri de ek gıda veriyorum. Buraya yazacağım hep ama yazamadım bi türlü. Öğlen Hipp'in organik meyve pürelerinden (Havuç-Elma , Havuç , Armut , Şeftali) veriyorum. Öğlen akşam arası yoğurt veriyorum. Bide bazen püre ve yoğurt arasında Milupa'nın organik meyve sularından veriyorum 80-100 cc kadar. Akşam yatarkende 180 cc sulu muhallebi veriyorum. Şimdilik sadece Milupa'nın Sütlü Pirinçli olanını verdim. Tahıllı olanlara doktor kontrolümüzden sonra geçmek istiyorum. Bunlar doktorla telde konuştuğum kadar uyguladıklarım. Ay sonu kontrolümüzde daha detaylı bilgi alacağım a.s.
Aaaaaaaaaaa ne tesadüf benimkinin aynısı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?