kizlar ben de su ayari tutturamadim yaaa..3 saate bir yedirmek en normali ama olmuyo istee...bazen pureyi verdikten sonra yina mama istiyorrr.bazende cok doyup kusuyor birazini...hem buradaki dr lar belli bir listede vermediler elimee...ikinci cocugum ama kizimdada vermedilerr...sabah 150 cc mama,10-11 arasi meyve puresi ve yogurt, arada mama sonra sebze puresi yine mama aksama dogru pirincli muhallebi biberonla iciyo bizimki... yatacagindada mama 120 cc.... kendi listemm..ay söliyimde versin bu seferki kontroldee..karisio böyleee kafamçokkarıştı
arkadaşlar pirinçli muhallebiyi nasıl yapıyosunuz bi tarif verirmisiniz. şekersiz ve suyla olsun istiyorum.henüz inek sütü verilmediği için. siz suyla mı yapıyosunuz.
bizim öğünler de net değil. sadece meyve suyu ve sebze püresi veriyorum.ama belli saati yok.yoğurt yemedi bizimki. günlük taze mayaladım kutu sütle ama yemedi sevmedi sanırım. sebze ve meyve güzel yiyor. muhallebi de beceremedim.bi tarif olursa yapıcam deniycem inşallah..
merhaba arkadaşlar sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum. süpersiniz. benimde 21 mayıs doğumlu efe yağız adında bir oğlum var. ek gıda heyecanını bende yaşıyorum :)))
çorba ve diğer tariflerinizi paylaşırmısınız? ben bayaa acemilik çekiorumda ...
kızlar benım kızım da 4 ay 8 gunluk ben bu zamana kadar sadece meyve puresı verdım ama bellı bı duzenım yok seftalı puresı verdım 3 gun sonrada muz verdım yıne 3 gun ve yogurt mayaladım onuda 3 gun denedım ama benım gun ıcınde verdıgım seyler bu sekılde
sabah emzırıyorum uyanınca doymaza mama verıyorum
tekrar acıkınca sutlu pırınclı muhallebı
meme doymazsa mama
meme doymazsa mama
ve yıne kasık maması yapıyorum sutlu pırınclı bırde annem tahıllı muzlu gece maması almıs mılupanın ıcınde melısa katkılı bır kac sefer ondanda verdım ama yaklasık bırkac gundur vermıyorum
yogurt mayaladıysam ondan verıyorum bırde 2 gun boyunca patateslı havuclu kavanoz maması verdım tadıı alsın alıssın dıye ama genelde emzırıp mama verıyorum. annem cok kızıyor mama yerıne kasık maması ver bıberondan uzak tut dıye ama hala duzen oturtamadım sanırırm tecrubesızlıgımden kaynaklanıyor drmuzda genelde emzır ve aralarda yogurt ve meyve puresı ver dıyor sebze yı 5. aydan sonra baslıycaz dedı.ama sızlerden sebze verdıgınızıde duyuyorum ne yapmalıyım.
cnm merhaba çorba dedigimiz olay sebze püresi!!!
haşla ez ve bebegine yedir arada priçle haşla arada mercimek at zamanla alışırsın kolay gelsin...
merhaba arkadaşlar sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum. süpersiniz. benimde 21 mayıs doğumlu efe yağız adında bir oğlum var. ek gıda heyecanını bende yaşıyorum :)))
çorba ve diğer tariflerinizi paylaşırmısınız? ben bayaa acemilik çekiorumda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?