2009 mayıs bebişlerının son halleri....

maşşalah kuzuların hepsine hep bu topiğe geldiğimde demek benim kızımda bu kadar olcak diyorum bu ayda çok tatlı kuzular

oyyy onun bükük duadaklarına kurban teyzesiiiiiiiiii

Isır onun dudaklarını teyzesi a.s.

canim benim cok sirinsin cokkkk

Sağolsın canım a.s.

Oy maşallah kuzularım ya a.s. Nazlı'nın saçlara bak süper a.s.

maşşalah kuzuların hepsine hep bu topiğe geldiğimde demek benim kızımda bu kadar olcak diyorum bu ayda çok tatlı kuzular

Sağolsın canım a.s. Allah bu günleri size de göstersin inşallah a.s.

Sehercİmm ben senİn oĞluŞun saÇlarına bİtİm valla

sagol canım ya ayy eklıycek başka resımlerde herseyım gıbı buda yarım yamalak oldu fırsat bulamıyorumkı suan bıle yazıp cıkıcam hemen cunku burak kolumu nazlıda bacagımı ısırmaya calışıyor pc yı ver dıye

SEMRACIM MAŞŞALLAH KUZULARA CANIM ÇOK TATLILAR ALLAH HAYIRLI UZUN ÖMÜR VERSıN CANIMopuyorumnanaktan

Valla ne zamandır resim eklememiştim. Sağolsun Gülşah hatırlattı a.s.

aramızda tam üç ay var.bu kız çok güzel yiyesim geliyor vallahi..bende benimki de böyle ayakta durucak diye hevesleniyorum..tekrardan maşallah bi de artist gibi giydrmiyor musunuz hastayım ya yerim ben bunu annesii

levestoriy21 ıkıncı kızınmı durusu hay masallahhh boncuga hele saclar tokada yetmemıs toplamaya bu topiğin en kelı benım kızımkaydirigubbakcemile3

[a href=http://urlal.com/][/a]
ablamızın yarım bıraktığı çukulatayı yerken elinden alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…