2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

ya arkadaşlar birde bişey soracam bu 5,1 karışımı emziren annelerde kullanabiliyormu?

canımşuan bebegim beni emmiyor ama emerken yaptıgımda kızım beni emmek istemedi 2gün ve bende bıraktım heralde sütü acılaştırdı bence deneme derim.. ama zararlı oldugunu düşünmüyorum..

Özlem , Nurten sağolun canlarım.En kısa surede alıp başlıyorum.Ya 70 ten 62 ye kolay indim.Hedef 57 ama takıldı kaldı lanet yağlar.

bozon canım yaaa kusura bakma ama çok komik bir benzetme olmuş güldüm epey:))
bence de zayıflada ver ağızlarının payını:))

:lepi: :lepi: :lepi: Dün spora başlayalı tam 1 ay olmuştu. Ölçümlerim yapıldı. 4,5 kilo vermişim ve en önemlisi 5 cm incelmişim hem bel hemde kalçadan. Göğüsten 3 cm incelmişim. Çok mutlu oldum çok. Aslında şu gırtlağımı biraz daha tutmayı becersem daha fazla kilo vereceğim ama buna da şükür be. Evde oturmakla bişey olmuyo :lepi: :lepi: :lepi:

pınarcım cok süpersın yaaa sen bu azımle yaza kalmaz zayıflarsın ıns
darısı benım basıma

bozon cnm kız senle aynı saylırız bende 68le 70 arasında gıdıp gelıyorum hedefım once 60ı gormek sonra 58

OYYYY NASILDA UNUTTUM KıLOM 56 OLDU

1 kg daha gitmiş ama bayrama kadar 55 olurum galiba bakalım...

öhöö öhöööö tubişimmmmm ve gülhanımmmmm

dogum öncesi kiloma dönmeme 5kg kaldı.... hatta 4,5 bu akşam ödülümüde yedim kahveyle çikolatalı gofretttt ama akşam yemegi yok oyuzden....

bayrama 55 olurum inş. bütün ikramları geri çevirmeden yiyecegimcokacimcoookcokacimcoook

Kızlarrrr sonunda bende geldim ama herkes gitmiş ya, boshayallersmile

ay moralim çok bozuk, resmen bi yağlı fıçı gii hissediyorum kendimi, hem doğum kiloları hemde sonrasında (ki çok çok daha fazla) aldığım kilolar üstüme yapıştı kaldı ya, dr emzirdiğim için en az 1 yaşına kadar diyet önermedi ama ben durduğum kiloda durmuorumki sürekli artıyo maalesef...:kedi:

canıma tak etti, hiç bir kıyfetim üstüme olmuyor, yeni kıyafette istediğim gibi durmuyor... ama işte veletusun sütü giderse ya aklım hep onda, mamayı saçımı boyatına denemiştim ağzına sürdürmedi biberondanda sadece 1 sefer deepfreezedeki sütü içti , yani biberonda kullanamıyor, sütüm giderse oğlma içirebileceğim bi alternatifim yok yani...mafoldumben

sıkıntıdan dahada yediğimi farkettim, yok yok bu gidişle bebek yaşına gelene dek ben 100kg olurum...:gitme:

ee sizin kilolar ne alemde, istediğiniz kiloya inebildinizmi, hadi takılın peşime
olumunekankayizsmile

kız burcu kaç kilosun kaç kilo aldın merak ettim..

iyide sütün artık gitmez ya sen yavaştan başla ekmegi azaltarak şekercim..

bana gelince bi önceki sayfada 56kg oldugumu ilan etmişim ve bayramdada 55 idim ama hala aynı dvm yapamıyorum yaaa olmuyo bana hareket lazım... şimdik tatildeyim koşu bandım gelecek ve ben eski kiloma dönecegim kızımın d.gününe kadar inş.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Cnmm geçmişe bakmadım çok fazlaydı ama sayfa baya geride kalmış mayıs anneleri bölümünde, 4.mü 5.mi ne sayfada buldum, cnm ben uzunca bi zaman tartılmadım bi ara tartıldım 79 du bi ara 75 çıktım, yeni tartıldım 83 (((... böyle yani...

ve tabiki verdiğin kilolardan dolayı seni tebrik ediyorum gerçekten, aslında ben şok diyet fln yapmak istemiyorum zamanla az az gitsin istiyorum ama üstüte birikip dahada artıyo maalesef beni üzen taraf bu...

hareket banada lazım ama hareket etmek için çocuğu bir yere bırakmak lazım ki oda mümkün değil, en fazla bisikletimi bide egzersiz cd lerimi yapabilirim, o da bölünür kesin... ya alt eğişimi ya yemeği derken... pöff yaa...

ay inş. istediği kiloya inersin cnm ya, ben zayıflayamıyorum ya herkes zayıflasın istiyorum...

Burcu ben ilk 6 ay dobis dobis dolastim ölee, dogum kilomdan bir gr dahi verememistim....tamm 80 kg dim.. son iki ay guzel verdim 68-69 arasi cikiyorum su aralar..ama farkettim ki yine yavasladi metobolizmam yine basa döndukkk,ama almiyorumda..spor aletlerimi atmistim bi köseye simdi yine basladimm..dedigin gibi ustume bisey olmuyor,aldiklarim buyuk beden yakismiyor

sen sut veriyorsan bence hiccc ugrasma simdiden..zaten ne kaldiki yasinaa?uzulursun sonraa oglunun sutu kesilirsee...zaten insan stres yaptikca yapisiolar ustune..(ama illaki yapicam diosan emziren anneler icin diet listeleri var onlara bi göz att)

kız maşallah 2 ayda 12 kg çok iyi gerçekten, ama hızlı kg verme bence metabolizmayı yavaşlatır sonrasında verilen kg yeniden fazlasıyla alınır, ya süt kesilirse çok üzülücem gerçekten, ondan kararsızım... dr kesinlikle yapma dedi,süt kesililiyormuş diyelimki kesilmedi olan sütünü kalitesizleştiriyormuş... ama işte yani ben mutsuz oluyorum böylede, bir dolap kıyafet içine girilmeyi bekliyor dahada çokkk bekleyecek anlaşılan...yenisindede durum bahsettiğim gibi oluyo ya...

arkadaşlar ben 120kğ ile hamile kaldım 132 ile doğurdum 122kğ indim 1şubatta işe başlıyorum diyetisyene gidiyorum ve yaza çok değişik bir ben olarak gireceğim kafama koydum....okuyunca şaşırmayın gerçek diyorum..

offff,offffffffffff, offffffffffffffffff :bbo: :bbo:
bu başlığa en çok yakışan yazı bu bence hehe:)))
başlıkta çok gerilerde kalmış herhalde herkes halinden memnunkaydirigubbakcemile3
ya ben zayıflayacagıma maşşallhım var kilo alıyorum heralde sormayın iştahım çok iyi ve asla tutamıyorum kendimi!!
valla napım takmıyorum artıkın olduğu kadar.. sizde göbüşüme falan takmayın lütfen:umursamaz:

slm kızlar ben 52kg hamile kaldım 62kg ile doğum yaptım doğumdan sonra kilolar hemen gitti 53-54kg indim fakat bebişim fazla emmediği için sütüm az oldu bende artırmak için yedim şuan 65kg bebeğim 5 aydır emmiyor fakat bir türlü kiloda veremedim diyet-hareket yapmam lazım başlıyorum yarım kalıyor neler önerirsiniz?

Ben gittikçe kilo alanlardan olmaya başladım.
iki gün önce hayatımdan şekeri çıkardım. içinde şeker olan hiç birşey yemeyeceğim (meyveler hariç tabiki) 60 kiloyu görene kadar. kendime ceza verdim. aama çok boşluk hisstettim. Atıştırdıklarımın hepsi şekerli şeylermiş.

12 martta 72,3 kiloyum bir ay sonra sadece şekeri keserek kaç kilo verecem bakalım.
12 nisana kadar görüşmek üzere
umarım vereririm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…