- Konu Sahibi civciv1981
-
ya arkadaşlar birde bişey soracam bu 5,1 karışımı emziren annelerde kullanabiliyormu?
:lepi: :lepi: :lepi: Dün spora başlayalı tam 1 ay olmuştu. Ölçümlerim yapıldı. 4,5 kilo vermişim ve en önemlisi 5 cm incelmişim hem bel hemde kalçadan. Göğüsten 3 cm incelmişim. Çok mutlu oldum çok. Aslında şu gırtlağımı biraz daha tutmayı becersem daha fazla kilo vereceğim ama buna da şükür be. Evde oturmakla bişey olmuyo :lepi: :lepi: :lepi:
ay sonunda bende pes ettim ve diete başlamaya karar verdim. 60 la başladığım hamileğime doğumdan sonra 67yekadar inmiştim ama şimdi 71lere kadar çıktım. dün kayınvalidem sinir etti beni tabi tam olarak sinir eden o değilde ama yinede moralimi sıfıra indirdi. ay eşimin tarafı pek bi zayıflar şişman olmaya pek bi hevesliler bana sakın kilo ver me böle çok iyisin diyor. babanneye gitmişler geçenlerde maşallah anasıyla kızı yarışıuo demiş kadın benden için. tabi benim kızı biliyosunuz. bide börek yapmışlar çok güzel kabardı senin gelin gibi şişdi demişler. ayy bu benzetmeyi duyunca moralim sıfırın altına hatta eksi sonsuzakadar indi. kadın bana bide güzel bişeymiş gibide anlatıyor nazar değmesin diyor bide.
bugün rejime başlamış bulunuyorum. kilom 71,400 inşallah sütümde azalma olmaz.daha ek gıdaya geçmedim. umarım başarırım. bayrama kadar 3 kilo versem iyi olur. iki haftam var.
pınarcım tebrikler cnm
nurten bacım sen kaç günde 1 kilo verdin bu karışımla
kız burcu kaç kilosun kaç kilo aldın merak ettim..
iyide sütün artık gitmez ya sen yavaştan başla ekmegi azaltarak şekercim..
bana gelince bi önceki sayfada 56kg oldugumu ilan etmişim ve bayramdada 55 idim ama hala aynı dvm yapamıyorum yaaa olmuyo bana hareket lazım... şimdik tatildeyim koşu bandım gelecek ve ben eski kiloma dönecegim kızımın d.gününe kadar inş.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Burcu ben ilk 6 ay dobis dobis dolastim ölee, dogum kilomdan bir gr dahi verememistim....tamm 80 kg dim.. son iki ay guzel verdim 68-69 arasi cikiyorum su aralar..ama farkettim ki yine yavasladi metobolizmam yine basa döndukkk,ama almiyorumda..spor aletlerimi atmistim bi köseye simdi yine basladimm..dedigin gibi ustume bisey olmuyor,aldiklarim buyuk beden yakismiyor
sen sut veriyorsan bence hiccc ugrasma simdiden..zaten ne kaldiki yasinaa?uzulursun sonraa oglunun sutu kesilirsee...zaten insan stres yaptikca yapisiolar ustune..(ama illaki yapicam diosan emziren anneler icin diet listeleri var onlara bi göz att)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?