- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
- Konu Sahibi civciv1981
-
slm kızlar
oh ne güzel veriyosunuz ya, ben geçen ay 15 gün dikkat ettim yediklerime emziriyorum sıkı bir rejim yapamadım ama gram farketmedi, aranızda emziripte diyet yapan var mı?, sezeryandan sonra spora izin kaç aydan sonra var ve spor yapınca yağ yakınca bişey çıkıyomuş ortaya ve çok zararlıymış bebeğe, bende çok sıkıldım bu kilolardan 20 kilo fazlam var hep böle kalcam gibi geliyo, bugün dolabımı yerleştirdim, aylardır kapısını açınca güzel bir parfüm kokusu geliyo eski günlerim hatırlayıp içim buırkuluyodu o yüzden hiç yerleştirme teşebbüsünde bile bulunmadım, bugün yerleştrikende ağlıycaktım az kalsın, aynaya bakmak istemiyorumya ve hep böle kalcam diye çok korkuyorum, kilodan ziyade genişledim resmen kollar omuzlar nasıl eski haline gelcek bilmiyorum, çok canım sıkkın çokkkk
oh gitsin kilolarrr gelsin güzelliklertebrikler pinarcim a.s.
efem bende 1.5kg verdim :) bugun tam 1 hafta oldu :)) diyetim h.sonu 3 küçük kacamak dişinda süper gittispora devammm tek derdim 1 saatte yürüyüş katmak programima..onuda yaptimmi tutmayin beni bugunde yapamadim misafir geldi..artik yarin inşaAllah :)
kilom 58 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
64le başladıgım diete 58 ile dvm ediyorum çok mutluyum kızlar emzirmek ve adet görememek gerçekten kilo verdirmiyor.. adet görünce balon gibi söndüm resmen..
şimdi hedefim 55
sbbahları bazen 1 dilim ekmek dom.salata.maydonoz.vs
bazende conrfleks yarım yaglı sütle
geç kahvaltı ettigim için öglen yok sadece kahve içiyorum bitki çayları falan
akşamda çorba ve sebze yemegi ayrıca ekmek yemiyorum
spor olayı biraz zor oluyor evin içinde yrm saat hızlı yürüyorum ardından mekik çekiyorum bu kadar..
kolay gelsin...
evett gecen carsamba 76 ıle başladım bugun tartıldım 74 kıloyum 2 kılom gıtmış hihoyyyt
Valla canım ben sezaryen ile doğum yaptım ve haftada 3 gün 2,5 saat spor yapıyorum. Yarım saat bisiklet ve koşu bandı, 1 saat plates ve 1 saatte Taeboo yapıyorum. Resmen canım çıkıyor ama ne spor hocam nede doktorum hiçbir sorun olmayacağını söylediler. Ayrıca emzirdiğim için çok zorlamayacak bi diet yapıyorum. 82 kilo ile başladım. 2 haftada 2,5 kilo verdim. Hedefim yaza kadar 60 kilo olmak :lepi:
Sabahları 2 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği. 2 dilim beyaz peynir. 3-4 adet yeşil zeytin ve bol domates salatalık. Şekersiz çay içemediğim için tatlandırıcıyla içiyorum. Sadece sabahları çay içtiğim için 2 tatlandırıcının zararı yok.
Arada 1 meyve ve 1 bardak süt.
Öğlenleri sebze yemeği ve 1 kase yoğurt. 1 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği. Ama ben genelde fesleğen, nar ekşisi ve limonla tatlandırılmış koca bir kase salata yiyorum.(Havuç,kıvırcık,kırmızı lahana,turp,domates ve yeşil soğanlı)
Arada yarım simit ve bir bardak ayran. Ama ben evde olduğum için yine meyve yiyorum. YAda 1 bardak sütle 3-4 tane bebe bisküvisi çok güzel oluyo zemuszemus
Akşamda yine sebze yemeği yada ızgara et, tavuk, balık. Bol salata ve bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği. Ama ben öğlen ve akşam ekmek yemeğidiğim için 2 günde bir 8 yemek kaşığı pilav yada makarna yiyorum.
Spordan gelincede bir kase light süt ile cornflakes.
Bu arada herşeye bolca baharat katıyorum. Zayıflamaya çok yardımcı. Ayrıca hergün ortalama 3-4 lt su içiyorum a.s.
efemmmm dün lapa günümdü..dolayisiyla lapa ve yogurttan baska bişi yemedim :) sporumuda yaptim güzelce
bugune gelelimmm :)
sabah: k-flakes + tam yagsiz süt
ögle: k-flakes + tam yagsiz süt
ikindi: 3 cengelköy salataliği (küçük yani) + beyaz peynir
aksam: 3 biber dolmasi + yogurt :)
bitttiiiisabahta aksamda sporumu yaptimmm :) kas agrilarimla mutlu mesut uyuyayim artik
Teşekkür ederim pınarcım, 2 haftada 2.5 kilo süper ya, dediğim gibi bende gram farketmedi, diyet listeni not edicem gaza geldim gece gece :))), aslında bende spora başlamayı düşünüyorum, eşim üyeliğini dondurmuştu sen devam et benim yerime diyo ama Masal ı napcam diye düşünüyorum, sen nasıl yapıyosun biri mi bakıyo defne ye,
emziren anneler max ayda 2 kilo vermeli diye okudum, Masal ın dr de ilk sene diyet önermiyoruz dedi sizin dr ne diyo bu konuda, bende 85 kiloyum((mafoldumbena.s.
eşime söledim ben masal a bakarım diyo cumartesi pazar git diyo, akşamlarıda ben seni bırakırınm bizde oralarda oyalanırız diyo ama bakalım
sen diyetisyene falan mı gittin, sana özel hazırlanmış bir liste mi bu bide sütlerin hepsi diyet mi çok soru sordum ama acayip gaza gelmiş durumdayım şu anda inşallah kaçmaz :) çok teşekkür ederim üşenmeden o kadar yazmışsın çok sağol canım....
slm kızlar
anladım pınarcım,
dün gece çok geç yattığım için sabah 12 falan gibi kalktım tabi gece ve sabah 7 den itibaren Masal ı emzirmek için oynamak için uyandım, saat 10 da bir grisini yedim, şimdide 3 zeytin, kibritkutusu peynir, 1 salatalık yedim, iki dilimde kepek ekmeği, Domates kalmamış dışarıda çıkamıyorum hava çok soğuk,Saat 1330 hergün böle düzensiz olmıycak tabi dün gece geç yattığım için böyle oldu
öğlende patates yemeyi yiyebilcem çünkü başka sebze kalmamış, eşimle hafta sonu iyi bir alışveriş yapmak lazım bol sebze ve meyve :)))
Spor olayınıda bakalım yarın gidicem salona eşimle de konuşmam lazım hafta içi en azından iki akşam Masal a bakıcak mı, ben spor yaparken of ya kışta geldi oralarda çocuk üşütürse bide, acayip gaza geldim, evde bisiklet ve mekik aleti var, mekik zararlı olur mu acaba bugün yarım saat falan bisiklet çevirmeyi düşünüyorum
Mutahhara senin takımlara bende yazdım 5. takıma aldılar :) ama hiç benim gibi emziren anne yoktur heralde orda bakalım hayırlısı, belli olacağı üzere çok gaza gelmiş durumdayım, inşallah geçmez:)))
bozmıyim değil mi pınar opuyorumnanaktan, akşam balık salata ve bir dilim ekmek yedim, öğlende yemek yiyemedim bir bardak süt iki grisini birazda yoğurt yedim amaaa
eşim simit almış ucundan kopardım dayanamadım, peynir almış küçücük tadına baktım
benim derdim akşamları ya gündüz zaten yiyemiyorum ama akşam canım özellikle tatlı birşeyler istiyo ve akşam yemeyini geç yiyorum hadi eşimi bekliyim diyorum o gelince Masal durmazsa onu uyutup öle yiyorum saat 9 oluyoen iyisi eşimi beklememek olucak galiba...
güzel bir tatlıya benziyo ayva tatlısını çağrıştırıyo bende deniyeyim canım sağol,
Defne napıyo kaç aylık oldunuz siz 6 mı bitti, havada iyce soğudu ya, Masal a uyku tulumu giydircektim eşim abartma diyo korkuyorum üşiycek diye, bide biz beylikdüzünde oturuyoruz şehir içine göre daha bi soğuk oluyo burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?