2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

gel birsencim gel :))) göbegi olmayani almiyoruz zaten sohbete :)))))

bu arada karşinizda 80 kg olmus biri var mayis sonunda 80 olurum anca diyordum ama 15gün önceden hedefe vardim yeni hedefim 75 :)))))

oooo çok iyi bende bugün tartıldım aynıyım değişen bişey yok annem gidiyor yarın acaba diyorum düşüşe geçermi ben o yokken asla yemek yiyemem yani yanlızken çok zor canım istemiyor..........baktım iki haftada veremedim hemen diyete geçecem ben sizler gibi emzirmediğim için zor olur atmak 4 kilo versem süper olacak hehe

bu arada imzanı nasıl yaptın bende yapmak istiyorum

Pregnancy Ticker

burdan yaptim canim

zaten yanliz kalinca ancak kilo vermeye baslaniyor canim..emzirme kalori yaktiriyor ama bizde senin kadar enerji harcamiyoruz..2 cocuga yetişmek kolaymi? eminim 4 diil daha fazlasini kolaylikla verirsin canim

inş.cnm ya hem düzenli adet olmak kilo ile alakalı bende pkoyum ya
çok merak ediyorum pko ne alemde kaldı kilomu verem haziran gibi bekliyorum adettimide

vazgeçtim kızlar kilo milo bende hakgetire (( aldı başını gidiyor küstüm daha da tartılmıyom
buraya göbeğimi koysam korkarsınız yafss:roflol:

tuba ,hülya semra ülynnnnnnnnnn ne bu sohbettt kıkandımmmmmmmmmmmmm bizde kilo aldık bizimde göbeğimiz varrrrrrrrrr

anacımmm kıskanma sende gelll tubanınn şefkatli göbeğine ayy pardonn kollarına diyecektimm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

gel birsencim gel :))) göbegi olmayani almiyoruz zaten sohbete :)))))

bu arada karşinizda 80 kg olmus biri var mayis sonunda 80 olurum anca diyordum ama 15gün önceden hedefe vardim yeni hedefim 75 :)))))

:mymeka::mymeka::mymeka:leyn bende göbek yok ne işim var ozaman burda heee klava:klava:klava:

inş.cnm ya hem düzenli adet olmak kilo ile alakalı bende pkoyum ya
çok merak ediyorum pko ne alemde kaldı kilomu verem haziran gibi bekliyorum adettimide

canim inşaAllah geçmiştir tamamen..

vazgeçtim kızlar kilo milo bende hakgetire (( aldı başını gidiyor küstüm daha da tartılmıyom
buraya göbeğimi koysam korkarsınız yafss:roflol:

detttt..pes etmek yok :) gidecek bu kilolarrrrr klava:

canimcim ben 80 kilo oldum yaaa :))) koskoca 1000gram (1kg demek az gibi duruyor :roflol: ) verdim bennnnn

:))))))))))))) kiz benim göbegimle ne alip vermedigin var..ayvacik göbegim var benim :)))
canim bu basligi acan sensin zaten D dolayisiyla sen bastan göbekli olmayi kabullenmişsin :)))))

benim kız 3400 doğdu sadece 4 kilo vermişim ya hiçmi su yoktu bende ya perşembe yine tartılcam bakalım

canim zamanla gidiyor zaten..ödem vardir vucudunda ödem gittikçe kiloda eriyor ben hastaneden sonra 8 kilo verdim..sende kesin vermişndir

kızlarrr (aslında bunu yazarken yüzümü de görmeniz lazımdı) ben pes ettim demiştim ama verdim valla bgün banyodan önce çıktım tartıya 65 olmuşum kaldı 5 kilo
bu arada göbeğim yok benim kalçamın erimesi lazımm

bende hala tık yok kızlar bunca zaman oldu aynıyım işteee ne olacak yawwww

diyet yapsam diyorum ama .çocuklarla çok zor diyet düzenli yeme sistemi istiyor

eee ben uykusuzluk çekiyorum......çocuklar yüzünden düzenim yok yürüyüş yapsam diyorum ama boş kalan vakitte ben ev işi yapıyorum yemek yapıyorum oturmak dinlenmekte istiyorum offfffffffffffffff ben biliyordum böle olacağını hiç veremem ben yawwwwwww

ayy kızlarr nasıl veririz bu kiloları diyip duruyordum bende kendiliğinden gitit ayol benimkiler...

65 le başladım 77 lerede bitirdim..doğumdan eve geldiğimde 71 lerde idim morelim bozulmuştu..çünkü göbişim vardı biraz..ama hiç bir çaba göstermeden 10 gün içinde 66 lara düştüm..emzirme gece uykusuz kalma kendiliğinden aldı kilolşarımı..bi de içim kuruyo resmen habire su içip duruyorum..bu gidişle başlangıç kilomdan bile aşağı ineceğim gibime geliyor..kociş ve evdekiler habire arkamdan komposto şekerli şeyler verdikleeri halde hemde bu duruma geldim..aman sütün olsun sakın yememzlik yapma diyip yediklerimi saydırıyorlar resmen..
60 şimdiki hedefim ama bi çaba harcamayacağım bu sıralar ..sırf bebişim için...o sağlıklı olsun da gidiyo demkki kilolar sorun yok...hamişken hergün baskülde 200_300 fazla çıkıyordum şimdi de tam tersi vermiş oluyorum...herkese başarılar bu yoldakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar benide ekleyin başlangıç kilom 60 doğuma gidşim evlerden ırak 85 eve geldim 75 iki hafta geçti 73var daha 13 kilo ve inmeyen koca bir göbek ya ben 5 aylık hamile gibiyim ne zaman inecek kızlar bu göbek

merhaba kızlar bende çarşamba günü sezeryan oldum 83 le doğuma girdim eve gelince tartıldım 77 yim 6 kilo gitmiş bakalım nasıl vericem bu kadar kiloyu

melincim kaybol cicim :mymeka: cadiya bak hava atiyor resmen kaydirigubbakcemile :))))))

kızlar benide ekleyin başlangıç kilom 60 doğuma gidşim evlerden ırak 85 eve geldim 75 iki hafta geçti 73var daha 13 kilo ve inmeyen koca bir göbek ya ben 5 aylık hamile gibiyim ne zaman inecek kızlar bu göbek

he bize senin gibiler lazim marliyncim merak etme eritcez göbegimizide yaglarimizida ümitliyim

tubişcim o kadar olsun ayol..nasıl vericem bu kiloları diye kara kara düşünüyodum bi zamanlarrr...bu bebiş doğunca beni eritti sağolsun..accık sevineyim dime:))bu lohusa depresyonunda ii geldi en azından:hooray::lepi:
biz bu bebişlerin peşinde daha çok koşturacağız belli....hiç birimizde bişey kalmayacak emin ol...zamana bırak cancaazım ..:smiley-cool:.....sen diyodun bunu kıs bi zamanlarr sana güvendik biz dekaydirigubbakcemile3

melincim kaybol cicim :mymeka: cadiya bak hava atiyor resmen kaydirigubbakcemile :))))))

he bize senin gibiler lazim marliyncim merak etme eritcez göbegimizide yaglarimizida ümitliyim

inş tubiş göbüşe hamileyken bakınca yüzüm gülerdikaydirigubbakcemile2 şimdi ağlayasım geliyor yaaa:1no2:

:))))) demek iyi geldi depresyonuna :) iyi hadi sevin doya doya yanliz bizim depresyonlarada cok iyi geldi bu kilolar :))))) dep depresif bişi oldum iyice :)))) ay hele sevgili catlaklarim yokmu :)) baktikça içim açiliyor :)))))))

inş tubiş göbüşe hamileyken bakınca yüzüm gülerdikaydirigubbakcemile2 şimdi ağlayasım geliyor yaaa:1no2:

kiz tek derdin göbek olsun eritiriz gider korse kullanmaya basladinmi? benim epey topladi cok sukur..enzindan sönmüş balon gibi degil artik :))) yukari cikti yani :)) ama yerli yerinde duruyor

amanınn tubiş ne yapcan o göbeği kızz:))
ben dün mevlüde gittim bana hani sen doğum yapmıştın hiç hamile kalmamış gibisin dediler çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile3
arkadaşın bebeği 10 aylık daha verememiş ama deli gibi yiyoryafss

marylincim veririz güzelim ya benimde 5 kilo kaldı benim avantajım parmakuçlarım bile kilo alır yani heryerime dağıtırım kiloyu biryerimle sınırlı kalmaz

Kızlar henüz tartılmadım, ama tartılmayada korkuyoum zaten, bugün aynaya baktımda baya şişmişim.. ama kafama takmak istemiyom en azından ilk 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…