- Konu Sahibi civciv1981
-
gel birsencim gel :))) göbegi olmayani almiyoruz zaten sohbete :)))))
bu arada karşinizda 80 kg olmus biri varmayis sonunda 80 olurum anca diyordum ama 15gün önceden hedefe vardim yeni hedefim 75 :)))))
Pregnancy Ticker
burdan yaptim canim
zaten yanliz kalinca ancak kilo vermeye baslaniyor canim..emzirme kalori yaktiriyor ama bizde senin kadar enerji harcamiyoruz..2 cocuga yetişmek kolaymi? eminim 4 diil daha fazlasini kolaylikla verirsin canim
tuba ,hülya semra ülynnnnnnnnnn ne bu sohbettt kıkandımmmmmmmmmmmmm bizde kilo aldık bizimde göbeğimiz varrrrrrrrrr
gel birsencim gel :))) göbegi olmayani almiyoruz zaten sohbete :)))))
bu arada karşinizda 80 kg olmus biri varmayis sonunda 80 olurum anca diyordum ama 15gün önceden hedefe vardim yeni hedefim 75 :)))))
inş.cnm ya hem düzenli adet olmak kilo ile alakalı bende pkoyum ya
çok merak ediyorum pko ne alemde kaldı kilomu verem haziran gibi bekliyorum adettimide
vazgeçtim kızlar kilo milo bende hakgetire(( aldı başını gidiyor küstüm daha da tartılmıyom
buraya göbeğimi koysam korkarsınız yafss:roflol:
anacımmm kıskanma sende gelll tubanınn şefkatli göbeğine ayy pardonn kollarına diyecektimm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:mymeka::mymeka::mymeka:leyn bende göbek yok ne işim var ozaman burda heeeklava: klava: klava:
benim kız 3400 doğdu sadece 4 kilo vermişim ya hiçmi su yoktu bende ya perşembe yine tartılcam bakalım
ayy kızlarr nasıl veririz bu kiloları diyip duruyordum bende kendiliğinden gitit ayol benimkiler...
65 le başladım 77 lerede bitirdim..doğumdan eve geldiğimde 71 lerde idim morelim bozulmuştu..çünkü göbişim vardı biraz..ama hiç bir çaba göstermeden 10 gün içinde 66 lara düştüm..emzirme gece uykusuz kalma kendiliğinden aldı kilolşarımı..bi de içim kuruyo resmen habire su içip duruyorum..bu gidişle başlangıç kilomdan bile aşağı ineceğim gibime geliyor..kociş ve evdekiler habire arkamdan komposto şekerli şeyler verdikleeri halde hemde bu duruma geldim..aman sütün olsun sakın yememzlik yapma diyip yediklerimi saydırıyorlar resmen..
60 şimdiki hedefim ama bi çaba harcamayacağım bu sıralar ..sırf bebişim için...o sağlıklı olsun da gidiyo demkki kilolar sorun yok...hamişken hergün baskülde 200_300 fazla çıkıyordum şimdi de tam tersi vermiş oluyorum...herkese başarılar bu yoldakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar benide ekleyin başlangıç kilom 60 doğuma gidşim evlerden ırak 85 eve geldim 75 iki hafta geçti 73var daha 13 kilo ve inmeyen koca bir göbek ya ben 5 aylık hamile gibiyim ne zaman inecek kızlar bu göbek
melincim kaybol cicim :mymeka: cadiya bak hava atiyor resmen kaydirigubbakcemile :))))))
he bize senin gibiler lazim marliyncimmerak etme eritcez göbegimizide yaglarimizida ümitliyim
tubişcim o kadar olsun ayol..nasıl vericem bu kiloları diye kara kara düşünüyodum bi zamanlarrr...bu bebiş doğunca beni eritti sağolsun..accık sevineyim dime:))bu lohusa depresyonunda ii geldi en azından:hooray::lepi:
biz bu bebişlerin peşinde daha çok koşturacağız belli....hiç birimizde bişey kalmayacak emin ol...zamana bırak cancaazım ..:smiley-cool:.....sen diyodun bunu kıs bi zamanlarr sana güvendik biz dekaydirigubbakcemile3
inş tubiş göbüşe hamileyken bakınca yüzüm gülerdikaydirigubbakcemile2 şimdi ağlayasım geliyor yaaa:1no2:
merhaba kızlar bende çarşamba günü sezeryan oldum 83 le doğuma girdim eve gelince tartıldım 77 yim 6 kilo gitmiş bakalım nasıl vericem bu kadar kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?