evet canım normal doğum yapanlar sarıyolar karınlarını sıkı sıkı nevresim filan gibi bişilerle baya faydası oluyomuşamin sultancım... yaa sarkmaması için karına bişiy sarılıyomuş diye duymuştum doğru mu ki
ahaaa:1shok::jeyyar:
aliyecim özeline yazdım ama cevap alamadım canım. bana lütfen acil ethica elif hanım hakkında bilgi verirmisin? ultrasonu falan renklimi canım.?
valla ya Aallah tan 3-4 hafta önceydi. yoksa en kolay doğum benimki olacaktı. pırtlatçaktım çocuğukaydirigubbakcemile3şenay cnm doktorunu arasana bi sor evdemisin yanlızmısın
aynen bende yatacaktım sözde hırs yaptım valla
bendebugün atladım yatağa ama karnımın üstüne değil çok temkinli ama sonuçta atladımkiii:))
dikkat et aliye ezcen kız çocuğu
Allah korusun :))
bişey olmaz bişey olmaz.yaa ama bu 6 aynı gün değil... 6 günde 6 tane gibi:bbo:
rica ederim canım (maksat sayfa ilerlesin)teşekkürler aliyecim yer miyim hiçççç.... kuzucuk içerdeykene....
aynen seninle 4 oldukıslar bugün geleneksel pilav kuru günü galiba ben de pilav kuru yapmıştım ehe ehe
evet canım normal doğum yapanlar sarıyolar karınlarını sıkı sıkı nevresim filan gibi bişilerle baya faydası oluyomuş
ama sezeryan olanlara yasak dikişlere zarar veriyomuş
bizimki çok sıcaklara gelmiyo Allahtan normal olursa ben de sarmak istiyorum
kadroya geçmişsin die okumuştum ggeçmişte hayırlı olsun canım tam da doğum öncesi ii olmuş valla doğum masrafı azalmış en azından
bu köfte de urlanın izinden gidiyo vallakaydirigubbakcemile3
Ay kızlar acil yardım, komşularım aradı şimdi hayırlı olsuna geliceklermiş yarın. Çok heyecanlandım ne yapsamki acaba? Yarın için kan bulamazsak müsaitim dedim ama kan bulursak artıkın daha sonra benim davet etmem gerekicek.
İlk kez komşum oluyo çok heyecanlandımdelikafadulden Eski evden komşular yüzünden kaçmıştık o nedenle şimdikiler heyecan yaptı.
rica ederim canım. tekrar kusura bakmaultrason için soruyorum canım ben doğumu yurtdışında yapıcam. her seferinde 4 boyutluya girmek istiyorum eğer ali bey veya nur hanımda varsa onları ercih edeyim ozaman...sağol canım benim...
oohh ben gidiyom o zaman. çok sıkıştım ve acıktım. ekranım açık ama. kızlar ya sağ elim şişti galiba çok gergin hissediyorum. yatarak yazıyodum ondanmı acabasonunda geçtik kıslar 2000lere yatmaya ve yemek yapmaya gidicekler gönül rahatlığıyla gidebilirler görev tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?