2009 Nisan Anneleri buraya

amin sultancım... yaa sarkmaması için karına bişiy sarılıyomuş diye duymuştum doğru mu ki
evet canım normal doğum yapanlar sarıyolar karınlarını sıkı sıkı nevresim filan gibi bişilerle baya faydası oluyomuş
ama sezeryan olanlara yasak dikişlere zarar veriyomuş
bizimki çok sıcaklara gelmiyo Allahtan normal olursa ben de sarmak istiyorum

kadroya geçmişsin die okumuştum ggeçmişte hayırlı olsun canım tam da doğum öncesi ii olmuş valla doğum masrafı azalmış en azından
ahaaa:1shok::jeyyar:

bu köfte de urlanın izinden gidiyo vallakaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyy miğdem berbat bu gün yaaaaaaaaaaaaaaaa...............................sodamı içsem acaba...........

aliyecim özeline yazdım ama cevap alamadım canım. bana lütfen acil ethica elif hanım hakkında bilgi verirmisin? ultrasonu falan renklimi canım.?

canım çok özür dilerim özelime bakmak hiç alıma gelmiyor inan. şimdi sen yazınca baktım.
canım ben gittiğimde elif anımın muayenesinden fark alınmıyodu. muhtemelen bu yüzden ultrason renkli değildi. nur hanım ile ali beyinmuayeneleri 30 tl idi. ve renkli usg vardı. ama ben ethicdan ve elif hanımdan memnun kalmadım. gittiğim gün çok yoğundu. dr. soğuk geldi bana. tahliller ve doğumlarda pahalıydı. normal 1500 sezeryan 2200 gibi bişeydi hatırladığım kadarıyla. umarım yardımcı olabilmişimdir. tekrar kusura bakma.

Ay kızlar acil yardım, komşularım aradı şimdi hayırlı olsuna geliceklermiş yarın. Çok heyecanlandım ne yapsamki acaba? Yarın için kan bulamazsak müsaitim dedim ama kan bulursak artıkın daha sonra benim davet etmem gerekicek.
İlk kez komşum oluyo çok heyecanlandımdelikafadulden Eski evden komşular yüzünden kaçmıştık o nedenle şimdikiler heyecan yaptı.

valla ya Aallah tan 3-4 hafta önceydi. yoksa en kolay doğum benimki olacaktı. pırtlatçaktım çocuğukaydirigubbakcemile3

yaa ama bu 6 aynı gün değil... 6 günde 6 tane gibi:bbo:
bişey olmaz bişey olmaz.

teşekkürler aliyecim yer miyim hiçççç.... kuzucuk içerdeykene....
rica ederim canım (maksat sayfa ilerlesin)

kıslar bugün geleneksel pilav kuru günü galiba ben de pilav kuru yapmıştım ehe ehe
aynen seninle 4 oldu

ay yarında ben pişirem bari kuru fasulye pilav.........................

ben medicana bahçelievlere gidyorum oraya da doğum daha uygun fiyatsa devam edebilirim diye bi kez gitmiştim hem de dr. ların ultrasonları 4 boyutlu diye. ama elim boş döndüm:)
ama 32. haftada falan başka bi hastanede yine rutin muayenede 4 boyutluya girdim. bebişimin çok güzel bi fotosu oldu:)
sen de ultrason için mi soruyosun. yoksa dr. hastane arayışındamısın

ultrason için soruyorum canım ben doğumu yurtdışında yapıcam. her seferinde 4 boyutluya girmek istiyorum eğer ali bey veya nur hanımda varsa onları ercih edeyim ozaman...sağol canım benim...

sonunda geçtik kıslar 2000lere yatmaya ve yemek yapmaya gidicekler gönül rahatlığıyla gidebilirler görev tamam

teşekkürler canım... evet çok iyi oldu doğum öncesinde..... ben de sarcam o zaman....

ayyy vallaha böyle şeyleri ne bilirim nede becerebilirim april
hamur işi falan hiç elimden gelmez bence nu konuda sana yardımı dokunması gereken selinaydır
nede olsa o gün snin şu çay saati benim geziniyor:))

kızlar ben geldim...
bu ay sonu işten ayrılıcam diye işlerim biraz yoğun....,

bebiş gelmiş ..ayy çok heyecanlandım...
şenay msj atmış .
msj yeni gördüm.... yoğunluktan ....
crolix doğum yapmış..ilk bebek gelmiş değince birden kendisininn ilk bebeği gelmiş zannettim... ,
ayy ben geçmişi bir yandan okuyum .. çok merak ettim... ,
nasıl sizin haberiniz oldu....
eşimde geliyormuş yemek hazırlamam gerek ama boşver bu daha önemli

ultrason için soruyorum canım ben doğumu yurtdışında yapıcam. her seferinde 4 boyutluya girmek istiyorum eğer ali bey veya nur hanımda varsa onları ercih edeyim ozaman...sağol canım benim...
rica ederim canım. tekrar kusura bakma

sonunda geçtik kıslar 2000lere yatmaya ve yemek yapmaya gidicekler gönül rahatlığıyla gidebilirler görev tamam
oohh ben gidiyom o zaman. çok sıkıştım ve acıktım. ekranım açık ama. kızlar ya sağ elim şişti galiba çok gergin hissediyorum. yatarak yazıyodum ondanmı acaba

dur muhtarım panik yapma sakinndelikafadulden
şaka yapmış croxilex bize bebiş filan yok yani daha şükürkaydirigubbakcemile
biz de korktuk topici açtık hemen gelmeye başladı bebişler diyekaydirigubbakcemile3

ben kaçıyom Allah a emanet olun.... iyi akşamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…