2009 Nisan Anneleri buraya

bi soru
ben kilo olmasınm diye çikolata yemek istediğimde mavi yeşil light ın albeni ye benzer çikolatasını yiyorum tabi bu 1 haftadır önceden mümkün mertebe yemiyodum...
şimdiiii sizce gerçekten light mı o..... yoksa ben kendimi mi kandırıyom....

ay ne güzel. Allah hepimize böyle nasip etsin inşallah

ben yağsız 60 kiloda kalmak sterim çok zayıflamak istemem
inşalla göbeklerimiz saallana sallana yürümeyiz doğumdan sonra...
ben o yüzden de normal doğum istiyorum. sezeryanda çok zor gidiyo göbek. benim boyum 1.65 80 kiloyum şu an. son 3 haftadır almıyorum kilo. inşallah böyle gider

napalım herşeye para harcadık. eksiksiz yapmaya çalıştık. doğum da neyse ödicez artık

evet canım şimdi korseler de var ama eskiler beli karnı sıkıca sarıyolarmış. annem söylemişti onun. baştan aşağı her yerini sıkarak esnetmişler en sonda beline sarmışlar. kemiklerime iyi gelmişti rahatlamıştım diyo

kesinlikle light ürün yememelisin benim doktorum beni çok uyardı kesinlikle yememem konusunda içlerinde tatlandırıcı var buda bebek için en zararlı şeylerden biriymiş diet kola ve diğer tüm diet ürünler

gedacım onların içinde şeker yerine aspartam var oda gebelere zararlı diye biliyorum.....................bak ben tatlı pasta herşeyi yiyom kasma kendini ztn az kaldı...................

kot pantalon giymeyi ve yüzüstü yatmayı çok özledimkaydirigubbakcemile3

aynen.... rahaaatt rahat yatmayı.... ama yüzüstü yastmak normalde de sağlıklı değil....
aminnn
evet normal doğum yapanlar
annemler faln askiden naylon poşetler var ya onlarla göbeği sıkı sıkı sarıyolarmış
bende sarcam inş. normal olursa

ben de sarayım o zaman ama poşet mi... zararlı olmasın....

ben evde dursam önemsemiyecem de... sürekli dışarı çıkmam ve bazen tek başıma otobüse falan binmem gerekiyo... ki haftaya bi de sakarya ya gidersem orda da bazı durumlarda yalnız kalma durumum var... o yüzden korktum bu sızılardan..
kasılma zaten oluyo du sertlik yani ama akşamki farklıydı....

ya kızlar karnımın alt tarafında bacağımada vuran adet sancısı gibi bi sızı var bu gün akıntı olayıda anormal fazla

kesinlikle light ürün yememelisin benim doktorum beni çok uyardı kesinlikle yememem konusunda içlerinde tatlandırıcı var buda bebek için en zararlı şeylerden biriymiş diet kola ve diğer tüm diet ürünler

gedacım onların içinde şeker yerine aspartam var oda gebelere zararlı diye biliyorum.....................bak ben tatlı pasta herşeyi yiyom kasma kendini ztn az kaldı...................

ayyyyy ben de hep yanlış şeyleri yapıyor sonra sizden doğrusunu öğrenip pişman oluyorum.... yaaaa 6 tane falan yedim bişiy olmaz de mii....

valla ben yazıyom. yemek yemeğe kalkıcam kalkmıyom o kadar yani. 2000 yapıcaz

kot pantalon giymeyi ve yüzüstü yatmayı çok özledimkaydirigubbakcemile3
evet yüzüstü yatmak istiyorum bende

biz pimpirikliyiz galiba ama napalım ilk defa yaşıyoruz herşeyi. ikincilerde biz de endişelenmeyiz. benim dr da. bu ayda normal dedi. adet sancısı gibi olan ağrıya

aynen yaşasın kot pantalon giymek yüzüstü uyumak
ve yatağa karşıdan koşa koşa gelip yüzüstü coooop diye atlamak:):lepi::lepi::lepi:
ben geçen gün nasıl bir şaşkınlıksa kendimi yüzüstü attım yatağa. nasıl unutmuşum hamile olduğumu çok komik ya. bi acıyla kendime geldim. Allahtan kendimi tam bırakmamıştım

aliyecim özeline yazdım ama cevap alamadım canım. bana lütfen acil ethica elif hanım hakkında bilgi verirmisin? ultrasonu falan renklimi canım.?

ya kızlar karnımın alt tarafında bacağımada vuran adet sancısı gibi bi sızı var bu gün akıntı olayıda anormal fazla
canım çoğumuzda var o adet ağrısına benzer ağrı. yalancı sancılarmış. dr.lar normal diyo ama senin durumun farklı tabi. akıntım benim de çok fazla

ayyyyy ben de hep yanlış şeyleri yapıyor sonra sizden doğrusunu öğrenip pişman oluyorum.... yaaaa 6 tane falan yedim bişiy olmaz de mii....
canım uzun süreli tüketim vücuta birikim yapar ve tehlikelidir. o kadarın içindeki tatlandırıcıdan hemen bişey olmaz. benim fikrim tabi bi daha yemezsin

hadi son iki sayfacık.... nisan anaları... kim tutar bizii:)

ben de daha o kadar çorba yapmaya gidecem... bak bu gün kocam geldiğinde hala bunun başında olursam kızar bana neden dinlenmiyosun sen diyee.... hadi bitsin de rahat edelim...

şenay cnm doktorunu arasana bi sor evdemisin yanlızmısın

aynen bende yatacaktım sözde hırs yaptım valla

bendebugün atladım yatağa ama karnımın üstüne değil çok temkinli ama sonuçta atladımkiii:))

dikkat et aliye ezcen kız çocuğu
Allah korusun :))

teşekkürler aliyecim yer miyim hiçççç.... kuzucuk içerdeykene....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…