kot pantalon giymeyi ve yüzüstü yatmayı çok özledimkaydirigubbakcemile3
ay ne güzel. Allah hepimize böyle nasip etsin inşallahnormal doğumu konuşmuşsunuz.ben ilk bebeğimi normal yaptım.şiddetli sancılar 3-4 saat sürdü.önceki sancılar hafif oldu.benimki çok kolay oldu.bebek çıktıktan sonra saniyesinde sancı bitti.iki saat sonrada yürüyerek ve yardımsız hastaneden çıktık.
ben o yüzden de normal doğum istiyorum. sezeryanda çok zor gidiyo göbek. benim boyum 1.65 80 kiloyum şu an. son 3 haftadır almıyorum kilo. inşallah böyle giderben yağsız 60 kiloda kalmak sterim çok zayıflamak istemem
inşalla göbeklerimiz saallana sallana yürümeyiz doğumdan sonra...
napalım herşeye para harcadık. eksiksiz yapmaya çalıştık. doğum da neyse ödicez artıkanladım canım... bizim hastanede ssk anlaşması yok.. eşimin işyeri anlaşmasıyla 1650 oluyodu ama şimdi emekli sandığı var çok şükür de biras daha düşcek....
bana da dr gereksiz hiç test yaptırmadı...son gidişimizde nst falan hiç konuşmamıştık ama bu sızı üzerine aradım ben de...
evet canım şimdi korseler de var ama eskiler beli karnı sıkıca sarıyolarmış. annem söylemişti onun. baştan aşağı her yerini sıkarak esnetmişler en sonda beline sarmışlar. kemiklerime iyi gelmişti rahatlamıştım diyoayyy MAŞALLAH.... inşallah biz deöyle doğurur çıkıveririz.... Allah bunda da kolay doğum nasip etsin....
amin sultancım... yaa sarkmaması için karına bişiy sarılıyomuş diye duymuştum doğru mu ki
bi soru
ben kilo olmasınm diye çikolata yemek istediğimde mavi yeşil light ın albeni ye benzer çikolatasını yiyorum tabi bu 1 haftadır önceden mümkün mertebe yemiyodum...
şimdiiii sizce gerçekten light mı o..... yoksa ben kendimi mi kandırıyom....
bi soru
ben kilo olmasınm diye çikolata yemek istediğimde mavi yeşil light ın albeni ye benzer çikolatasını yiyorum tabi bu 1 haftadır önceden mümkün mertebe yemiyodum...
şimdiiii sizce gerçekten light mı o..... yoksa ben kendimi mi kandırıyom....
ayyy evet yatağa zıplamakkaynen yaşasın kot pantalon giymek yüzüstü uyumak
ve yatağa karşıdan koşa koşa gelip yüzüstü coooop diye atlamak:):lepi::lepi::lepi:
kot pantalon giymeyi ve yüzüstü yatmayı çok özledimkaydirigubbakcemile3
aminnn
evet normal doğum yapanlar
annemler faln askiden naylon poşetler var ya onlarla göbeği sıkı sıkı sarıyolarmış
bende sarcam inş. normal olursa
Benimde son 1 haftadır ağrılarım oluyo karnımda hatta dün akşam regli sancısı gibi bi sancı bile hissetim ama dr. bunların normal olduğunu endişelencek bişey olmadığını söyledi. Karnım hızla genişlediği için bu ağrıların olduğunu söyledi hatta kaale bile almadı beni:)) Siz nst ye falan giriyosunuz ben her halde giremeden doğuma gidicem. Dr.um o kadar eminki herşeyden hiç bi olumsuzluğun lafını etmiyo ama ben aynı fikirde değilim tabiki:CüvCüv:
kesinlikle light ürün yememelisin benim doktorum beni çok uyardı kesinlikle yememem konusunda içlerinde tatlandırıcı var buda bebek için en zararlı şeylerden biriymiş diet kola ve diğer tüm diet ürünler
gedacım onların içinde şeker yerine aspartam var oda gebelere zararlı diye biliyorum.....................bak ben tatlı pasta herşeyi yiyom kasma kendini ztn az kaldı...................
valla ben yazıyom. yemek yemeğe kalkıcam kalkmıyom o kadar yani. 2000 yapıcazgeda, aliye83, april16, bursasu, ceyo16, eda_edanur, huzur84, köfte:)), lana01, resolve31, selinay2002, şen_ay
bacımmmm konuşun da bitsin bu 1.... de sayfalar 2ile başlasın...
kaburgalarım battı oturmaktan... 2000 olsun ödül vercem kendime uzanacam...
evet yüzüstü yatmak istiyorum bendekot pantalon giymeyi ve yüzüstü yatmayı çok özledimkaydirigubbakcemile3
biz pimpirikliyiz galiba ama napalım ilk defa yaşıyoruz herşeyi. ikincilerde biz de endişelenmeyiz. benim dr da. bu ayda normal dedi. adet sancısı gibi olan ağrıyaBenimde son 1 haftadır ağrılarım oluyo karnımda hatta dün akşam regli sancısı gibi bi sancı bile hissetim ama dr. bunların normal olduğunu endişelencek bişey olmadığını söyledi. Karnım hızla genişlediği için bu ağrıların olduğunu söyledi hatta kaale bile almadı beni:)) Siz nst ye falan giriyosunuz ben her halde giremeden doğuma gidicem. Dr.um o kadar eminki herşeyden hiç bi olumsuzluğun lafını etmiyo ama ben aynı fikirde değilim tabiki:CüvCüv:
ben geçen gün nasıl bir şaşkınlıksa kendimi yüzüstü attım yatağa. nasıl unutmuşum hamile olduğumu çok komik ya. bi acıyla kendime geldim. Allahtan kendimi tam bırakmamıştımaynen yaşasın kot pantalon giymek yüzüstü uyumak
ve yatağa karşıdan koşa koşa gelip yüzüstü coooop diye atlamak:):lepi::lepi::lepi:
ayyy evet yatağa zıplamakk
bide kocuşun kucağına atlamak istiyorumm kaydirigubbakcemile3
canım çoğumuzda var o adet ağrısına benzer ağrı. yalancı sancılarmış. dr.lar normal diyo ama senin durumun farklı tabi. akıntım benim de çok fazlaya kızlar karnımın alt tarafında bacağımada vuran adet sancısı gibi bi sızı var bu gün akıntı olayıda anormal fazla
canım uzun süreli tüketim vücuta birikim yapar ve tehlikelidir. o kadarın içindeki tatlandırıcıdan hemen bişey olmaz. benim fikrim tabi bi daha yemezsinayyyyy ben de hep yanlış şeyleri yapıyor sonra sizden doğrusunu öğrenip pişman oluyorum.... yaaaa 6 tane falan yedim bişiy olmaz de mii....
şenay cnm doktorunu arasana bi sor evdemisin yanlızmısınya kızlar karnımın alt tarafında bacağımada vuran adet sancısı gibi bi sızı var bu gün akıntı olayıda anormal fazla
valla ben yazıyom. yemek yemeğe kalkıcam kalkmıyom o kadar yani. 2000 yapıcaz
evet yüzüstü yatmak istiyorum bende
biz pimpirikliyiz galiba ama napalım ilk defa yaşıyoruz herşeyi. ikincilerde biz de endişelenmeyiz. benim dr da. bu ayda normal dedi. adet sancısı gibi olan ağrıya
ben geçen gün nasıl bir şaşkınlıksa kendimi yüzüstü attım yatağa. nasıl unutmuşum hamile olduğumu çok komik ya. bi acıyla kendime geldim. Allahtan kendimi tam bırakmamıştım
kızım yaa ondan 6 tana yicene normal bi çikolata yeseydin daha iyiydikaydirigubbakcemile3
ya kızlar karnımın alt tarafında bacağımada vuran adet sancısı gibi bi sızı var bu gün akıntı olayıda anormal fazla
bişe olmaz canım sanmam akıntının içinde leke yok demi...........................
ayyyyy ben de hep yanlış şeyleri yapıyor sonra sizden doğrusunu öğrenip pişman oluyorum.... yaaaa 6 tane falan yedim bişiy olmaz de mii....
yok kıs o kadardan bişe olmaz .........................
kızım yaa ondan 6 tana yicene normal bi çikolata yeseydin daha iyiydikaydirigubbakcemile3
canım çoğumuzda var o adet ağrısına benzer ağrı. yalancı sancılarmış. dr.lar normal diyo ama senin durumun farklı tabi. akıntım benim de çok fazla
canım uzun süreli tüketim vücuta birikim yapar ve tehlikelidir. o kadarın içindeki tatlandırıcıdan hemen bişey olmaz. benim fikrim tabi bi daha yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?