2009 Nisan Anneleri buraya

benim dr kontrol olmasada her cuma gelip nst ye gir ve sonucu bana göster dedi.bu cuma 3. olacak.

bursasu, aliye83, april16, ceyo16, eda_edanur+, geda, huzur84, köfte:)), lana01, megul, resolve31, selinay2002, şen_ay
hade kızlarrr

sultancım urla dr gidecekti şifaya ama sevgili mıhtar nerde bilmiyom...

gedacım benim de normal+ epidural 1500 olacak. bakalım napçaz?

denizcim benim dr. da çok rahat.40 haftaya kadar nst yapmıyomuş. para için boş yere testler falan yaptırmıyo genelde. ama her söylediğinde haklı çıkıyor. o yüzden güveniyorum. umarım bu seferde haklıdır.

aliye83 teşekkür ederim canım..
Gedacım herkes zayıflama böyle kal diyo ama ben eski hali dönüp yine 34 beden olup düşük belli kotlarımı giyebilmeyi istiyorum:) ama zaman koymadım kendime 1 yıl sonra eski halime dönsemde olur. Şu an çok anlaşılmıyo aldığım kilo sadece önümde sanki bi futbol topu var gibi gözüküyo ama doğurunca ne olur bilemem tabihihoyyyt Sağlık olsunda gerisi yoluna girer zamanla...

normal doğumu konuşmuşsunuz.ben ilk bebeğimi normal yaptım.şiddetli sancılar 3-4 saat sürdü.önceki sancılar hafif oldu.benimki çok kolay oldu.bebek çıktıktan sonra saniyesinde sancı bitti.iki saat sonrada yürüyerek ve yardımsız hastaneden çıktık.

ben yağsız 60 kiloda kalmak sterim çok zayıflamak istemem
inşalla göbeklerimiz saallana sallana yürümeyiz doğumdan sonra...

anladım canım... bizim hastanede ssk anlaşması yok.. eşimin işyeri anlaşmasıyla 1650 oluyodu ama şimdi emekli sandığı var çok şükür de biras daha düşcek....
bana da dr gereksiz hiç test yaptırmadı...son gidişimizde nst falan hiç konuşmamıştık ama bu sızı üzerine aradım ben de...

bunu söylediğin iyi oldu canım. ben bugün bütün gün yattım. dinleneyim de geçsin diye. ama yatarken de sık sık kasılıyo. yarın bakıcam ben de duruma. kargo işi böyle. kapıdan dönerse bi de gidip alması var

benim dr kontrol olmasada her cuma gelip nst ye gir ve sonucu bana göster dedi.bu cuma 3. olacak.

her dr farklı işte böyle

ayyy MAŞALLAH.... inşallah biz deöyle doğurur çıkıveririz.... Allah bunda da kolay doğum nasip etsin....

ben yağsız 60 kiloda kalmak sterim çok zayıflamak istemem
inşalla göbeklerimiz saallana sallana yürümeyiz doğumdan sonra...

amin sultancım... yaa sarkmaması için karına bişiy sarılıyomuş diye duymuştum doğru mu ki

hayırlısı canım bebiş sağlıklı olsunda sorun değil canım..............................

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...

kız yüreğime inecekti ne kadar üzüldüm bölede şaka olmaz ama..................................

geçmiş olsun canım inşallah birdaha kan alamana gerek kalmaz..................

bursasu, aliye83, april16, ceyo16, eda_edanur+, geda, huzur84, köfte:)), lana01, megul, resolve31, selinay2002, şen_ay
hade kızlarrr

burdayım kısım geçmişi okudum.........................

geda, aliye83, april16, bursasu, ceyo16, eda_edanur, huzur84, köfte:)), lana01, resolve31, selinay2002, şen_ay

bacımmmm konuşun da bitsin bu 1.... de sayfalar 2ile başlasın...
kaburgalarım battı oturmaktan... 2000 olsun ödül vercem kendime uzanacam...

aminnn
evet normal doğum yapanlar
annemler faln askiden naylon poşetler var ya onlarla göbeği sıkı sıkı sarıyolarmış
bende sarcam inş. normal olursa

Benimde son 1 haftadır ağrılarım oluyo karnımda hatta dün akşam regli sancısı gibi bi sancı bile hissetim ama dr. bunların normal olduğunu endişelencek bişey olmadığını söyledi. Karnım hızla genişlediği için bu ağrıların olduğunu söyledi hatta kaale bile almadı beni:)) Siz nst ye falan giriyosunuz ben her halde giremeden doğuma gidicem. Dr.um o kadar eminki herşeyden hiç bi olumsuzluğun lafını etmiyo ama ben aynı fikirde değilim tabiki:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…