benim dr kontrol olmasada her cuma gelip nst ye gir ve sonucu bana göster dedi.bu cuma 3. olacak.
gedacım benim de normal+ epidural 1500 olacak. bakalım napçaz?
denizcim benim dr. da çok rahat.40 haftaya kadar nst yapmıyomuş. para için boş yere testler falan yaptırmıyo genelde. ama her söylediğinde haklı çıkıyor. o yüzden güveniyorum. umarım bu seferde haklıdır.
bunu söylediğin iyi oldu canım. ben bugün bütün gün yattım. dinleneyim de geçsin diye. ama yatarken de sık sık kasılıyo. yarın bakıcam ben de duruma. kargo işi böyle. kapıdan dönerse bi de gidip alması varbenim dr dinlenince geçmiyosa gece gel dedi... ama sanırım o kadar kötü değilim... yarın işleri ayarlayabilirsem yarın giderim... offf bu sıkışıklığın arasına bi de siparişlerin kargosu gelecek hangisine nasıl yetişecem... yalnızlık zormuş şimdi daha çok anladım....senağlamasenağlamasenağlama
benim dr kontrol olmasada her cuma gelip nst ye gir ve sonucu bana göster dedi.bu cuma 3. olacak.
normal doğumu konuşmuşsunuz.ben ilk bebeğimi normal yaptım.şiddetli sancılar 3-4 saat sürdü.önceki sancılar hafif oldu.benimki çok kolay oldu.bebek çıktıktan sonra saniyesinde sancı bitti.iki saat sonrada yürüyerek ve yardımsız hastaneden çıktık.
ben yağsız 60 kiloda kalmak sterim çok zayıflamak istemem
inşalla göbeklerimiz saallana sallana yürümeyiz doğumdan sonra...
herkese merhabalar bugün doktorumuza gittik nst te sancı yoğun çıkmadı ama açıklığım 6 cm olmuş doktor mucizesin hala ayakta geziyosun nasıl oluyo bende anlamıyorum diyor sancılarım olmadığı için doğumu gerçekleştirmedi.36 haftayı doldurduğum için artık kalkamadan yatmak yok ama haftaya açıklık 6 cm i geçerse sancıda olmasa suni sancıyla büyük olasılıkla doğumu gerçekleştiricekmiş sanırım önce doğuranız ben olucam:)))
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...
Bu arada bugünkü kontrolümüzde çok şükür ki iyi geçti. Bebişim aylar sonra ilk kez bize poz verdi, profilden aynı dayısı:))) Kilosu 2400 olmuş, çok şükür herşeyi normal umarım son 5 haftamızıda sağlıkla tamamlarız. (hepimiz) Ben 2,5 kilo almışım:)) 60 olmuşum. Bu hafta kan vericeklerSabahtan beri AB+ kan arıyoruz ama yok şu an için. Akşam bi yerden haber bekliyoruz bulunursa yarın 2 ünite verilecek Umarım doğumuda bu 2 üniteyle çıkarmayı başarırım. Yaşadığım tüm ağrı ve sancılarımı sordum hepsi gebelikle alakalıymış, endişelencek bişi yokmuş yani. Sizlerde korkmayın:) Artık 15 günde 1 gidicez kontrole, heyecan dorukta yani....
bursasu, aliye83, april16, ceyo16, eda_edanur+, geda, huzur84, köfte:)), lana01, megul, resolve31, selinay2002, şen_ay
hade kızlarrr
ayyy MAŞALLAH.... inşallah biz deöyle doğurur çıkıveririz.... Allah bunda da kolay doğum nasip etsin....
amin sultancım... yaa sarkmaması için karına bişiy sarılıyomuş diye duymuştum doğru mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?