2009 Nisan Anneleri buraya

valla hazır geçmişi okumuşsun için rahat köy ahaliside sağsalim git güzel güzel seğret
saatte geçdeğil sabah işe gitceksin ya daha fazla geçikmeden başla seğretmeyegamyoncuiremsu

daha sonra seyrederim ben onu...
saat 9:30 -- ben 11 dedimmi yatıyorum....
sabah kalkmak çok zor geliyor artık....

canlarım ben çıkıyorum.... biraz uzanmak istiyorum...
sabahtan beri oturuyorum...
öpüyorum hepinizi.....iyi geceler ....

kıs yatmışınız hepiniz allah rahatlık versin şekerler,tatlı tatlı uyuyun güzel rüyalr görün inşallah bende tabükü,ahada çatıya bende yorum kuku üstü bikini üçgeni desek kapatırlarmı bizi sizce

hadi bende kaçtım kızlar herkese iyi uykular rüyanızda tatlı bebişlerinizi görürsünüz inşallah.

boşver sen içinden geldiği gibi tarifet canım bu saatte kapatsalarda sabaha açarlar hihoyyythihoyyyt

valla bilmiyorum,, benim iş yerinde bir int.kurdu var..
adam gösterime girmeyen filmleri nerden buluyorsa indiriyor,, bende ondan alıyorum...
hazıra konuyorum yaniii ...,

iyiymiş ya bi bilgisayar kurduda ben bulsam bebek doğunca lazım olacak iyi filimler için bi link süper olurdukaydirigubbakcemile5

MRB ARKADAŞLAR KİMSE KALMAMIŞ AMA SABAH YORUMLARINIZI BEKLEYECEM BEN BUGUN HASTANEYE GİTTİM SON ADET TARİHİM 12 TEMMUZ SEZARYEN LA DOĞUM YAPACAM AMA DOKTRUM KAFAMI KARIŞTIRDI 15 NİSAN DOĞUMUM DİYE BELİRLENMİŞTİ AMA BUGUN DOKTOR BANA 28 MAYIS DEDİ :1shok:BEN 32 Cİ HAFTADAYIM YA BEN 11 BUÇUK AYLIKMI DOĞURACAM DOKTORA SORDUM YOK SEN YANILIYORSUN DEDİ AMA 15 GÜN ÖNCE KONTOROLE GİTTİĞİMDE BANA HERŞEY ÇOK İYİ EN GEÇ 15 NİSAN DOĞUM DEDİİ YA BEN HİÇ BİŞEY AANLAMDIMM

Senin konunla alakalı mı bilmiyorum ama,Benim de son adet tarihim 2 Haziran,buna göre hesaplanırsa doğumun 9 Mart ta olması gerekiyor,ama benim döllenme geç olmuş,o yüzden 3 hafta fark var,ama bu başından beri böyle biliniyordu,bebeğimin gelişimi de 2 Nisan a göre seyretti şimdiye kadar hep.hatta yanlışlık olmasın die 3 dr a gittim,hepsi aynı şeyi söyledi.Senin durumun neden son anda değişti onu anlamadım canım.Bebeğinin gelişimi şimdiye kadar hep 15 Nisan a göre miydi,yoksa geri miydi ki?:sm_confused:

canım benim son adet tarihim 18 temmuz, normal doğum düşünüyorum . ve beklenen doğum tarihi 25 nisan gözüküyor....
benim bildiğim sezeryan olunca erken den alıyorlar....

senin durum tersi olmuş gibi :uhm::uhm:

Günaydın...........................

biz geldik ogluşumla.......................

dün cok yorulduk akşam saat 20:00 de uyumuşuz....

ogluşum 2,400 gr olmuş...............

biz gecmişi okuyup gelıyoruzzzzzzzz

bennnn o doktoru boğarımmmmmmmmmmmmmmmmm canım hiç zaman kaybetme git herhangi başka bir hastaneye deki ben bebeğimin ultrason verilerine göre kaç haftalık olduğnu ve muhtemel doğum tarihini öğrenmek istiorum de. sonra o bilgilerle bu salak doktora git. yuh yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çiçek sabah sabah gayet formundasın bakıyorum da,ben de diyordum çiçek gelse bu işi en iyi o bilirkaydirigubbakcemile3

Ama çok kızdım düşünsene ceyo biz burda şafak sayıyoruz salak doktor kızın doğumunu bir buçuk ay sonraya atıyo çile bülbülüm çile :)

Ayrıca herkese günaydın,,,,,,,,,

akşam her dönüşümde uyandım,, geceler kötü geçiyor artık...
Ben hala tek yastıkla yatıyorum , şu çok yastıkla yatan arkadaşlar siz nasıl uyuyorsunuz..

Sırt üstü yatmak tehlikeli diye yatamıyorum da yanlarım çok acıyor .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…