kıslar ben kaçar mucuk mucuk iyi bir uyku uyumanızı diliyorum
valla hazır geçmişi okumuşsun için rahat köy ahaliside sağsalim git güzel güzel seğret
saatte geçdeğil sabah işe gitceksin ya daha fazla geçikmeden başla seğretmeyegamyoncuiremsu
ŞİRVAN nerden indirdiniz filmi ya taze taze banada söyle yaaaa.
kıs yatmışınız hepiniz allah rahatlık versin şekerler,tatlı tatlı uyuyun güzel rüyalr görün inşallah bende tabükü,ahada çatıya bende yorum kuku üstü bikini üçgeni desek kapatırlarmı bizi sizce
valla bilmiyorum,, benim iş yerinde bir int.kurdu var..
adam gösterime girmeyen filmleri nerden buluyorsa indiriyor,, bende ondan alıyorum...
hazıra konuyorum yaniii ...,
kıs yatmışınız hepiniz allah rahatlık versin şekerler,tatlı tatlı uyuyun güzel rüyalr görün inşallah bende tabükü,ahada çatıya bende yorum kuku üstü bikini üçgeni desek kapatırlarmı bizi sizce
MRB ARKADAŞLAR KİMSE KALMAMIŞ AMA SABAH YORUMLARINIZI BEKLEYECEM BEN BUGUN HASTANEYE GİTTİM SON ADET TARİHİM 12 TEMMUZ SEZARYEN LA DOĞUM YAPACAM AMA DOKTRUM KAFAMI KARIŞTIRDI 15 NİSAN DOĞUMUM DİYE BELİRLENMİŞTİ AMA BUGUN DOKTOR BANA 28 MAYIS DEDİ :1shok:BEN 32 Cİ HAFTADAYIM YA BEN 11 BUÇUK AYLIKMI DOĞURACAM DOKTORA SORDUM YOK SEN YANILIYORSUN DEDİ AMA 15 GÜN ÖNCE KONTOROLE GİTTİĞİMDE BANA HERŞEY ÇOK İYİ EN GEÇ 15 NİSAN DOĞUM DEDİİ YA BEN HİÇ BİŞEY AANLAMDIMM
MRB ARKADAŞLAR KİMSE KALMAMIŞ AMA SABAH YORUMLARINIZI BEKLEYECEM BEN BUGUN HASTANEYE GİTTİM SON ADET TARİHİM 12 TEMMUZ SEZARYEN LA DOĞUM YAPACAM AMA DOKTRUM KAFAMI KARIŞTIRDI 15 NİSAN DOĞUMUM DİYE BELİRLENMİŞTİ AMA BUGUN DOKTOR BANA 28 MAYIS DEDİ :1shok:BEN 32 Cİ HAFTADAYIM YA BEN 11 BUÇUK AYLIKMI DOĞURACAM DOKTORA SORDUM YOK SEN YANILIYORSUN DEDİ AMA 15 GÜN ÖNCE KONTOROLE GİTTİĞİMDE BANA HERŞEY ÇOK İYİ EN GEÇ 15 NİSAN DOĞUM DEDİİ YA BEN HİÇ BİŞEY AANLAMDIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?