maşallah hepimizinkine 2,400 grurlacım maşallah bebeğine.
benim 2500 gr seninkinden şişman olması lazım ama.
doktora sordum gayet iyi demişti.
yediklerim bana mı yarıyo ne!!
canım allah izin verırse........ özel hayat hastanesinde doguracagıım normal dogum dün giitigim şifa hastanesindeki dojtorda istemedi benım rahatsızlıgım var ya ama şifa hastanesi 1,200 dedi özel hayat hastanesi 240 tl sezeryan..........sanırım orda martın 17 si gidicem bakalım..........urla sen karar verdimmi sonunda hastanene??
hahahah bizimki helak değil obez oldu sadece benim fitkocam 95 kilo olduuu ben 11 kilo aldım o 15 kilo aldı patliicak yakında
bu arada bizim hain croxilex in adı mart annelerinde bile geçio dün konuşmuşlar nisan annelerinden bile doğuran var die. kız bi mesaj attı tüm topikler karıştı hain işte:)[/QUOTE
benim kociş ben ne dersem bi kaç gün sonra aynı seyleri söylüyor ben diyorum migdem yanıoo oda ben diyorum gaz sancım var oda bendede diyor sanki oo hamile benle yarışıyor adam yaaaaaaaaaaa]
üstüne üstlük bi de çarpıntım var bugün yine:) artık gülüorum ben halime Allah kurtarsın baccccııııııımmm
cok dogru bi söz allah kurtarsın sözüü..............
benim kocam 3 lü hanelere geçmiş,,,
-----
kız sendemi mart sapığı oldun.. Eda dan sonra....
Bari marttakilere söyleseydiniz... şakacı nisan anaları diye....
Heee bu arada demekki onlarda bizi takip ediyor,,,
bende geceleri artık uyuyamıyorum of bof dön saga dön sola............
Aynen cnm.............
:cüvcüv:hihoyyythihoyyyt şaşırdım valla maşallah....................
günaydın arkadaşlar.yeni birgün,şafaklar gittikçe azalıyor.günler geçtikçe heyecanlanıyorum.otobüslerde giderken sanki içim daralıyor.artık izne ayrılmak istiyorum fakat bebeğim için doğum öncesi iznimi sonraya aktarmak gerekli.evimde şöyle güzel bir kahvaltı yapmak arkasına kahvemi yudumlamak istiyorum.sabahları geç kalkmak istiyorum.zaten doğum iznine ayrılınca hemen doğuracağım herhalde,içime öyle doğuyor.evdeki hamişler o kadar şanslısınız ki bu dönemleri bende evimde geçirmek isterdim.aaaahhhhhh ahhhhhhhh
canım benim hastane sema hastanesi maltepede.. çok güsel ama tuzlu biras. arkadaşım bursa bahar da epidural normali 650 ye yapmış... bizimki 1100 olacak sanırım.. daha önce 1650 olacaktı ama şimdi ben emekli sandığı olunca işler değişicek....hihoyyyt
kuru pilav yoğurt yada salatayla ıslanırsırnaşık şey bende su gibi çorba olcakkafamçokkarıştı
Ben de akşam TV seyrederken bile yatarken çok zorlanıyorum,ama yan uzandığımda bel çukuruma küçük bir yastık koyuyorum,o biraz iyi geliyor.Bu herhalde gerilmeyi önlüyor.
günaydın kızlar..dün aşmışsınız kendinizi gece bi girdim şoook ama aklşamdan okudum hepsini dersime çalıştım yani :) neyse biri bana sırtüstü yatmak neden tehlikeli söölesiiin ben kaçırmışım o kısmıı
Ben de sabahları işe gitmek için uyanmak zorunda olduğumda ,her sabah derdim ki,şu izne bir ayrılsam da geç saatlere kadar uyusam, 2 haftadır evdeyim.Ama malesef bu sefer de uyku tutmuyor,sabahın 7 sinde ayaktayım.hatta ne ilginç ki normalde gündüz bile uyurdum,şimdi o da yok.herhalde şimdiden vücut kendini hazırlıyor uykusuz gecelere ve günlere.
aynen benim kocamda delirmek üzere benim gibi gece tuvalete kalkıyo,gaz sancısı,aş erme de bende yok ama onda hep var :)) aldı 10 kilo bi doğursanda rahatlasak diyo sanki onunda kiloları ben doğururken gidecekmiş gibikaydirigubbakcemile3
yeme canım sakıncalı...............bi soru
ben kilo olmasınm diye çikolata yemek istediğimde mavi yeşil light ın albeni ye benzer çikolatasını yiyorum tabi bu 1 haftadır önceden mümkün mertebe yemiyodum...
şimdiiii sizce gerçekten light mı o..... yoksa ben kendimi mi kandırıyom....
amanın amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyy evet yatağa zıplamakk
bide kocuşun kucağına atlamak istiyorumm kaydirigubbakcemile3
yapmayın sonra gercegi olurda inanmazlar...........yaaaaa sizler çok kötüsünüz......
şenay msj çekmiş,,, muhtar nerdesin ilk bebek geldi diye...
msj eve gelirken gördüm.... eve nasıl geldiğimi bilmiyorum...
gelimde bir an önce int. girim diye........
ayyy dün akşamda aynı şakayı eşim kardeşime yaptı,, hemen hastaneye gelin , ablanı hastaneye yatırdılar diye... kızcağız ne yapacağını şaşırmış ,, annemi anında aramış,,
ortalık bir anda karıştı... annem çok kızdı... böyle şaka olurmu diye...
şimdi aynı şakaya biz düştük..
gerçekten insan çok heyecanlanıyormuşş....
ben ilk doğumu huzurdan bekliyorum..
alemler bunlar yaaaaaaaaaaa heheheheehe yaa mıhtar alemsin valla dr dur ikinciyi çıkarma ben bi msj çekiiiim bizim mıhtaraaa:roflol::roflol::roflol:
özlem mersin de havalarda güzeldir mis gibi açık havada da yürüyebilirsin.
Biz ancak alışveriş merkezlerinde yürüyüş yapıyoruz hehehe
bende yürümek istıyorum kociş işden geldimi yemekten sonra şöyle bi yarım saat ama kociş uyuyoooooooooo
dojtordaydım kuzuşirvan urla nerde bugün hiç göremdim
inşallahben yağsız 60 kiloda kalmak sterim çok zayıflamak istemem
inşalla göbeklerimiz saallana sallana yürümeyiz doğumdan sonra...
bende................kot pantalon giymeyi ve yüzüstü yatmayı çok özledimkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..dün aşmışsınız kendinizi gece bi girdim şoook ama aklşamdan okudum hepsini dersime çalıştım yani :) neyse biri bana sırtüstü yatmak neden tehlikeli söölesiiin ben kaçırmışım o kısmıı
valla takip ediolar ya zaten onlar doğurmaya başladı şimdi gözler bizim üzerimizde:)
ben de sabahları işe gitmek için uyanmak zorunda olduğumda ,her sabah derdim ki,şu izne bir ayrılsam da geç saatlere kadar uyusam, 2 haftadır evdeyim.ama malesef bu sefer de uyku tutmuyor,sabahın 7 sinde ayaktayım.hatta ne ilginç ki normalde gündüz bile uyurdum,şimdi o da yok.herhalde şimdiden vücut kendini hazırlıyor uykusuz gecelere ve günlere.
kaydirigubbakcemile3 benim kocuşta alışveriş merkezlerinde ben xray cihazından geçmiyorum oda benim peşimden geliyo her seferinde görevliye biz hamileyiz diyo arkamızda önümüğzde kim varsa gülmeye başlıyokaydirigubbakcemile3
hehehe yok benım kociş degılde.. biz gecmiyoruzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3 benim kocuşta alışveriş merkezlerinde ben xray cihazından geçmiyorum oda benim peşimden geliyo her seferinde görevliye biz hamileyiz diyo arkamızda önümüğzde kim varsa gülmeye başlıyokaydirigubbakcemile3
yok anam okucam........ zaten 1 ay sonra okuyamıcamurla geçmişi bakıyorum da - sıkılmışsın geçmişi okumadan ..
Gel canım boşver okuma önemli bir şey yok.
Herşey iyi allaha şükür,, sıtandart hamilelik sorunları ;
crolix şaka yapmış doğurdum diye... Onun muhabbeti olmuş...
Herkes heyecan yaptı biraz ,,,
ayy canım bende senin gibiyim... Sabahları o evden çıkmak varya işgence geliyor artık...
Sırf çoçuğumla biraz daha çok zaman geçirim diye katlanıyorum valla...
Annelik fedakarlık demekmiş,, bak biz şimdiden yapmaya başladık....
hep öle olurr canım zaten adapte oluyorsun bugun evdesin ya ondannBen de sabahları işe gitmek için uyanmak zorunda olduğumda ,her sabah derdim ki,şu izne bir ayrılsam da geç saatlere kadar uyusam, 2 haftadır evdeyim.Ama malesef bu sefer de uyku tutmuyor,sabahın 7 sinde ayaktayım.hatta ne ilginç ki normalde gündüz bile uyurdum,şimdi o da yok.herhalde şimdiden vücut kendini hazırlıyor uykusuz gecelere ve günlere.
Kızlar 36. hafatadn sonra iştah azalıomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?