2009 Nisan Anneleri buraya

Ben de akşam TV seyrederken bile yatarken çok zorlanıyorum,ama yan uzandığımda bel çukuruma küçük bir yastık koyuyorum,o biraz iyi geliyor.Bu herhalde gerilmeyi önlüyor.

günaydın kızlar..dün aşmışsınız kendinizi gece bi girdim şoook ama aklşamdan okudum hepsini dersime çalıştım yani :) neyse biri bana sırtüstü yatmak neden tehlikeli söölesiiin ben kaçırmışım o kısmıı

urlacım maşallah bebeğine.
benim 2500 gr seninkinden şişman olması lazım ama.
doktora sordum gayet iyi demişti.

yediklerim bana mı yarıyo ne!!
maşallah hepimizinkine 2,400 gr

3,300 anca dogar herhalde yıne allah bılırde..............

urla sen karar verdimmi sonunda hastanene??
canım allah izin verırse........ özel hayat hastanesinde doguracagıım normal dogum dün giitigim şifa hastanesindeki dojtorda istemedi benım rahatsızlıgım var ya ama şifa hastanesi 1,200 dedi özel hayat hastanesi 240 tl sezeryan..........sanırım orda martın 17 si gidicem bakalım..........

valla takip ediolar ya zaten onlar doğurmaya başladı şimdi gözler bizim üzerimizde:)

bende geceleri artık uyuyamıyorum of bof dön saga dön sola............

Aynen cnm.............

:cüvcüv:hihoyyythihoyyyt şaşırdım valla maşallah....................

urla geçmişi bakıyorum da - sıkılmışsın geçmişi okumadan ..
Gel canım boşver okuma önemli bir şey yok.
Herşey iyi allaha şükür,, sıtandart hamilelik sorunları ;

crolix şaka yapmış doğurdum diye... Onun muhabbeti olmuş...
Herkes heyecan yaptı biraz ,,,

ayy canım bende senin gibiyim... Sabahları o evden çıkmak varya işgence geliyor artık...
Sırf çoçuğumla biraz daha çok zaman geçirim diye katlanıyorum valla...
Annelik fedakarlık demekmiş,, bak biz şimdiden yapmaya başladık....

aynen benim kocamda delirmek üzere benim gibi gece tuvalete kalkıyo,gaz sancısı,aş erme de bende yok ama onda hep var :)) aldı 10 kilo bi doğursanda rahatlasak diyo sanki onunda kiloları ben doğururken gidecekmiş gibikaydirigubbakcemile3

Ben de sabahları işe gitmek için uyanmak zorunda olduğumda ,her sabah derdim ki,şu izne bir ayrılsam da geç saatlere kadar uyusam, 2 haftadır evdeyim.Ama malesef bu sefer de uyku tutmuyor,sabahın 7 sinde ayaktayım.hatta ne ilginç ki normalde gündüz bile uyurdum,şimdi o da yok.herhalde şimdiden vücut kendini hazırlıyor uykusuz gecelere ve günlere.

gedacım iyimiş bizim doktor kendisi gelince epidural normali 2250 istedi bize çok geldi.. ben de bari 1500 falan olsa diyom içimden bakalim nolcak bu gidişle düsünürken karar veremeden yollarda doğurcam:CüvCüv:

Ben de akşam TV seyrederken bile yatarken çok zorlanıyorum,ama yan uzandığımda bel çukuruma küçük bir yastık koyuyorum,o biraz iyi geliyor.Bu herhalde gerilmeyi önlüyor.

evet ancak öyle rahat uzanılıo başka yolu yok

evet dün herkesin çenesi düştü çoğu geyik içerikli olmakla beraber bi sürü sayfa geçtik

off sorma ya dün yatıorum gece uykum var ama uyuyamıorum yatğımın yanında bebişin sallanan beşiği var ona baktım 1 ay sonra bunun içinde bebim kuzum olacak ağliicak bütün evde onun sesi çınliicak die düşündüm hem biraz korktum hem hoşuma gitti ne bilim karışık duygular yaşıyorum.

kaydirigubbakcemile3 benim kocuşta alışveriş merkezlerinde ben xray cihazından geçmiyorum oda benim peşimden geliyo her seferinde görevliye biz hamileyiz diyo arkamızda önümüğzde kim varsa gülmeye başlıyokaydirigubbakcemile3

yeme canım sakıncalı...............

ayyy evet yatağa zıplamakk
bide kocuşun kucağına atlamak istiyorumm kaydirigubbakcemile3
amanın amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yapmayın sonra gercegi olurda inanmazlar...........

Valla ben en çok kızımı alıp gezmeye çıkacağım günleri hayal ettikçe acayip heyecanlanıyorum.Zamanlama da çok güzel ,tam kendilerini toparladıklarında yaz gelmiş olacak,süpperr yaaa düşünmesi bile insanı keyiflendiriyor,bunca şikayetin arasında!:teytey:

bebeğe fazla oksijen gitmezmiş , sırt üstü yatınca

valla takip ediolar ya zaten onlar doğurmaya başladı şimdi gözler bizim üzerimizde:)

bakalım ilk milli kim olacak.... Kuzuların topiğide açıldı...
Bekliyoruz artık..

güzelim uyumasanda evdesin,, ayaklarını uzatır dinlenirsin..
Evin ayrı bir rahatlığı var...
Eskiden en ufak bir şeyde evden çıkardım... Gezme olsunda ne olursa olsun..
şimdi ise içimden hiç bir yere gitmek gelmiyor,,,
evimde olum istiyorum.

nisan anaları tuaf,, babaları onlardan tuaf canım

gunaydın kızlar herkese bugun uyku tutmadı sabah yedıde kalktım zaten gecelrıde uyuyamaıyorum saga sola dönemıyorum karnım acıyor resmen dönerken
bıde benım kuzucukalr alt tarafa vururyor valla bır taraflarım agrıyor resmen bazen oyle bır vuruyorlarkı eyvah cıktılar dıyorum

hehehe yok benım kociş degılde.. biz gecmiyoruzzzzzzzz

dünde hastaneden sonra alış verış için kipaya girdik gecmedim adamda biraz ilerde gecenlere akıoo ben gecmedim tabi adam hızlı hızlı gelıoo bende karnımı gösterdım gülümsedi ehehehehe

yok anam okucam........ zaten 1 ay sonra okuyamıcam
işim var ama olsun... okuyup sonra yavaş yavaş yapıcam.....
artık son ayım ve işler daha cok olucak bende yok devret v.s

hep öle olurr canım zaten adapte oluyorsun bugun evdesin ya ondann

Köfte koptum valla sırnaşık şey kocan da mı geçmiyo cihazdan ii izin veriyolar geçen gün çocuklu bi anne yandan bebek arabasıyla geçiyodu arabayı bıraktırıp kadını zorla cihazdan geçirttiler..
Esenn dr unun adını sööler misin aynı dr a mı gidiyoruz ki merak ettim..

Kızlar biraz işim var,, ben şimdililk çıkıyorummm. .

Topikte bişey olursa bana çağrı atın , ben hemen damlarım...

Işerimi düzenliyim barııı .. Malüm son ay ....

günaydın kıslar.... anaaaa ne çene maşallah.. 2002de bıraktım siz nereye gelmişiniz.... oturum açmadan bi sizi okudum MİSAFİR olarak... unutmuşum açmayı... herkes iyi maşallah normal ağrılar ve uyku dışında....

urla sürpriz nasıl.... en çok sen sevinirsin diye düşünüyorum sayfalara::):):):)
ay köfte çok güldüm eşin de hamile.................
ya ben ilk üç ay falan bi kaç defa geçtim bişiy olmas demi... ne biliim zararlı olduunu... taaa geçen eniştem antalya terminalde sen bu taraftan diyene kadar dikkat etmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…