günaydın...........................
Biz geldik ogluşumla.......................
Dün cok yorulduk akşam saat 20:00 de uyumuşuz....
Ogluşum 2,400 gr olmuş...............
Biz gecmişi okuyup gelıyoruzzzzzzzz
urla geçmişi okumaya başlarsan akşama ancak biter:)
Ayrıca herkese günaydın,,,,,,,,,
akşam her dönüşümde uyandım,, geceler kötü geçiyor artık...
Ben hala tek yastıkla yatıyorum , şu çok yastıkla yatan arkadaşlar siz nasıl uyuyorsunuz..
Sırt üstü yatmak tehlikeli diye yatamıyorum da yanlarım çok acıyor .........
HAMİLEYİMMM, asabiyim, stresliyim ayrıca:)
canım sorma ben hiç ama hiç uyumadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben denedim 2 yastıkla yatmayı başaramadım vazgeçtim ooooooooofff off yazık bizeeeeeeee:)
aman sıkma canını herpsi aynı............bugün sağlık ocağındaydım
tetanoz oldum 2.dozu
yanlarım ağrıyodu diye yazmıştım
idrar tahili yapıldı
protein ve iltihap çıktı değerleri baya yüksekmiş antibiyotik verdi
şimdi hastaneye gidicem idrar kültürü yaptırcam bide rapor işini halletçem
eşime gıcık oldum herşeye ben koşturuyorum bana amcasının oğlunu göndercekmiş beni hastaneye götürmesi için
çok sinirlendim
kendi işi bırakıp gelmiyor ben onun amcasının oğluyla hastaneye gitmek zorundamıyım ya benim kocam yokmu
kaç gün önce ceviz al demiştim hala alcak hep 2.plandayım
varsa yoksa iş güç
tamam onun işinde dertleri problemleri olabilir ama benim de şu an birine eşime ihtiyacım var(
maşallah ogluşunaaaaaaKızlar merhaba
bugün bende hastaneye rapor almaya gittim..
Aldım raporumu
Bebişede baktı doktor
Herşey gayet yolunda..
2 kiloya yaklaşmış benim oğlum maşallah
Artık kontrollere 15 günde bir gideceğim
Bu gittiğimdede nsteye bağlanacağım
Allahım sağlıkla kurtarsın bütün anneleri ...
süper süper............yeni tickerım nasıl kızlar
benim ailemdede var ama ayrılma gibi degıl daha farklı sorunları annem ve babamın onlara cok sıkılıyorum eşimde bana diyor sıkma canınıiyi akşamlar kızlar hafta sonu annemdeydim fuara gitim hiç hoşuma gitmedi çünkü tekstil bölümü toptana yönelikti genelde hamileleiğimin ilk günlerinden beri annem ve babamın arası çok fena annem boşanmak istiyor yani ilk günden beri annem bastırılmış bir taraf bugün yeğenimin 3. yaş günüydü ama evde birsürü tartışma çıktı bende evden hemen kaçtım eşimin yanına gittim onu aldım eve geldik zaten tansiyonum yüksek birde onlara üzüldüm eşim doğuma kadar annemlere gitmemei yasakladı velhasıl insanın kendi evi gibisi yooook bu eski kafalı erkeklerden nefret ediyorum yani babamdan annemin ömrünü yedi şte böyle
hoşgeldiniz................:CüvCüv:mrb ?bende nisan annesiyim tanısalım mı ?
oy maşallah................................benim tosuncuk dün itibariyle doktor amcasının takvimiyle 35. haftasında ve 2500 gr
tombul kuş arabaya koş:)
sağlığı yerindeymiş.
kafası yukardaydı aşağıya inmiş.doğum pozisyonunu almaya başlamı.
roket ateşlemeye hazır yörüngeye girmiş yani:))
ayyy amann benim doktorda kararlı beni normal doğurtturcakkk.
dünden beri normal doğum bilgileri okuyorumm.
maşallahgünaydın arkadaşlar.nisan bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.ben hala çalışmaya devam ediyorum.ayaklarım şişmesin diye kocişim varis çorabı aldı.özellikle doğum sonrası daha da lazım olacak.göbeğim kocaman oldu.bebeşim 2000 gr.işten martın sonunda ayrılıyorum.rüyamda da erken doğum yaptığımı gördüm.inşallah öyle olmaz.zamanında gel kuzucuğum...
kızlar rahatsızlananlar kimler ben blg basında pek oturamadıgımdan dolayı pek giremiyorum takip edemiyorum
bende cok rahatsızım dakka bası lavobadayım
azıcık otursam hemen sancılanıyorum
krampları hiç söylemiyorum
günde 3hapım var birde kapsül içmeyince sancılar baslıyor
allah herkesin yardımcısı olsun
bu arada burda özel hastane 250milyona normal doğum yaptırıyor oraya gidecegim ilk doğumumu yaptıgım hastane kapanmış diğer 2doğum hastenesinede ben gitmem neyse istanbula göre benimki bedava sayılır zaten
üstüne üstlük bi de çarpıntım var bugün yine:) artık gülüorum ben halime allah kurtarsın baccccııııııımmm
hiç sorma yahu ,,,gece resmen ağlayacaktım artık,,,
yanımdakide horul horul horlayarak yattı .arada bir kolunu üstüme atıp durdu.. Zaten kendi ağırlığım yetiyor,, bir de kol ağırlığını çekemiyorum artık..........
günaydın geveze nisan annleri:)))
ben 2000 e gelmeden çıktım maşallah 2009 u bile geçirmişsiniz gevezelik yaparken.
Aferin bize azmin önüne geçilmiyor tabi..
çiçek uyusana canım sen ne işin var şafakta internette..
Biz uyuyamıyoruz sen bari dinlen..
uykularım bölük bölük benimde.
Artık verimli uyuyamıyorum.
Sabahları kalkmak zor geliyor.
sorma bende ona dönük yatıorum yatağı sağ tarafında eşşek uyurken gaz çıkardı uyandırıp payladım bi güzel zaten dönemiyorum suratıma suratıma gaz çıkarıosun die ama adam uyuyodu yani istemsiz yapmış. Olsun hıncımı aldım ama o da gülüp uyumaya devam etti gıcık-tatlicadiarzu-
manyak karılar yazık kocalarınıza dedikodularını yapmayın..
Bizle beraber helak oldular zavallılar.
bende geceleri artık uyuyamıyorum of bof dön saga dön sola............Ayrıca herkese günaydın,,,,,,,,,
akşam her dönüşümde uyandım,, geceler kötü geçiyor artık...
Ben hala tek yastıkla yatıyorum , şu çok yastıkla yatan arkadaşlar siz nasıl uyuyorsunuz..
Sırt üstü yatmak tehlikeli diye yatamıyorum da yanlarım çok acıyor .........
aynen cnm.............hiç sorma yahu ,,,gece resmen ağlayacaktım artık,,,
yanımdakide horul horul horlayarak yattı .arada bir kolunu üstüme atıp durdu.. Zaten kendi ağırlığım yetiyor,, bir de kol ağırlığını çekemiyorum artık..........
kız gelince şaşıracak zaten.....
geçmişi okuyim derken çatlayacak.....
evde de int. yok.. napar bilemem artık....
benim geçmişten 2 sayfam kaldı...
ne karıyım ama ,, hem geçmişi okuyorum, hem size laf yetiştiriyorum....
:CüvCüv:hihoyyythihoyyyt şaşırdım valla maşallah....................işte oldu 2009 URLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kulakların çınlasın
hahahah bizimki helak değil obez oldu sadece benim fitkocam 95 kilo olduuu ben 11 kilo aldım o 15 kilo aldı patliicak yakında
bu arada bizim hain croxilex in adı mart annelerinde bile geçio dün konuşmuşlar nisan annelerinden bile doğuran var die. Kız bi mesaj attı tüm topikler karıştı hain işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?