2009 Nisan Anneleri buraya

sezeryanla doğum yapacaklar korse takmayı düşünüyomusunuz şu bele sarılanlardan sanırım ayarlı olanları varmış mirmirmirmir

olmaz tatlım bişey zararı olup olmadığı tam açıklanamamış zaten ama sen yinede geçme böyle bi hakkımız olduğuna göre tadını çıkaralım:teytey:

sezeryanla doğum yapacaklar korse takmayı düşünüyomusunuz şu bele sarılanlardan sanırım ayarlı olanları varmış mirmirmirmir

sezeryanlılara doğumdan hemen sonra kum torbası mı ne koyuyolar karınlarına hastanede 2 saat falan duruyoo o kemer yerine mi geçiyo ki

ooo ne yahuuuuuuuuu
dizi anacım dizi
valla bilmiyorum,, benim iş yerinde bir int.kurdu var..
adam gösterime girmeyen filmleri nerden buluyorsa indiriyor,, bende ondan alıyorum...
hazıra konuyorum yaniii ...,
yavv deli karılar bunlar burda konuşulurmu töbe töbe

benim de son adet tarihim 12 temmuz 40 haftamız 18 nisanda doluyo

Günaydın...........................

biz geldik ogluşumla.......................

dün cok yorulduk akşam saat 20:00 de uyumuşuz....

ogluşum 2,400 gr olmuş...............

biz gecmişi okuyup gelıyoruzzzzzzzz
maşallahhhhhhhhhhhh erkekineeeeeee
buarada günaydın annecikler karnımın indiğine bu sabah iyice emin oldum hadi hayırlısı bakalım

takvim senin son adet ne zamandı... bildiğim kadarıyla biz aynı idik listede.. 16 nisan ama şimdi farklı olmuşuz??? tuğçe de aynıydı o da değişmiş..... merak ettim...

Son düzenleme:

Bülent Turgut AY Çesav Tıp Merkezinde çalışıyo doğumlaro çınarlı ve karataş da yapıyo.
çok iyi bir doktor çok memunun ama çok para istiyo bee....
biz hastaneye gittik sorduk peşin olursa normal doğuma 800 istiyo doktor 700alsa 1500alsinlar iste 2250de ne oluyoo dimi amaa yaa. epidural istiyorum ben. baka hastaneye baksam mı acaba korkuyorum ters bişi olmasın diye doktoruma da güveniyorum hayırlısı diyelim senin doktorun kim. sen nerde yapmayı düsünüyorsun doğumu:Saruboceq:

urla MAŞALLAH bebeğinee.... oh ele avuca gelcek doğunca inşallah:):)

benim dr um ömer sudekan cnm lozan pastanesinin üstünde..bende çok memnunum ama ne kadar alacağınınbilmiyorum 2 hafta sonra konuşucaz o da sadece karataş ya da ege sağlık da yapıyomuş mecbur ikisinden birinde olucak benimde,bende epidural normal istiyorum bi terslik çıkmazsa.hangi hastaneye sordunuz da 800 dedi cnm?bu arada karataş nasıl ki gezip gördün mü hiç?

ay kızlar acil yardım edin bugn beşik alcaz ama hala kararsızım park yatak mı yoksa mobilya tarzımı offffff karar vermiyom benm gibi 36 haftalık olup beşik almayan var mıı

ay kızlar acil yardım edin bugn beşik alcaz ama hala kararsızım park yatak mı yoksa mobilya tarzımı offffff karar vermiyom benm gibi 36 haftalık olup beşik almayan var mıı

bende çok kararsızım ama gerçi daha zamanım var ama herkes başka bişii söölüyo
a)bebekler ilk 6 ay sert yüzeyde yatmalı bu park yatakda da olur beşikde de
b)yarı ortopedik ya da ortopedik yatakda yatsa daha ii olur gelişimi açısından bu da sadece park yatak ya da mobilya da olur
c)benim fikrim :) sen bebeği yanında mı tutacaksın kendi yatağının, ona göre al mobilya odana sığmayabilir ben odamda dursun istiyorum ilk 6 ay o yüzden park yatak alıcam hem sert yüzey hem ortopedik oluyo

biz geldik kızımla, bakalım teyzeler neler yapmışlar :)
dün akşam devamlı kasılmam oldu. Gün içinde fazla dolandım bide akşam yemeğe misafirim vardı sanırım ondan. Dolanırken anlamıyorum gece olunca acısı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…