sezeryanla doğum yapacaklar korse takmayı düşünüyomusunuz şu bele sarılanlardan sanırım ayarlı olanları varmış mirmirmirmir
günaydın kıslar.... anaaaa ne çene maşallah.. 2002de bıraktım siz nereye gelmişiniz.... oturum açmadan bi sizi okudum MİSAFİR olarak... unutmuşum açmayı... herkes iyi maşallah normal ağrılar ve uyku dışında....
urla sürpriz nasıl.... en çok sen sevinirsin diye düşünüyorum sayfalara::):):):)
ay köfte çok güldüm eşin de hamile.................
ya ben ilk üç ay falan bi kaç defa geçtim bişiy olmas demi... ne biliim zararlı olduunu... taaa geçen eniştem antalya terminalde sen bu taraftan diyene kadar dikkat etmiyordum
ya takıcam heralde canım ben azcık iyileşsin sezeryan yeri takmak lazımmış
sezeryanla doğum yapacaklar korse takmayı düşünüyomusunuz şu bele sarılanlardan sanırım ayarlı olanları varmış mirmirmirmir
dizi anacım diziooo ne yahuuuuuuuuu
yavv deli karılar bunlar burda konuşulurmu töbe töbevalla bilmiyorum,, benim iş yerinde bir int.kurdu var..
adam gösterime girmeyen filmleri nerden buluyorsa indiriyor,, bende ondan alıyorum...
hazıra konuyorum yaniii ...,
benim de son adet tarihim 12 temmuz 40 haftamız 18 nisanda doluyoMRB ARKADAŞLAR KİMSE KALMAMIŞ AMA SABAH YORUMLARINIZI BEKLEYECEM BEN BUGUN HASTANEYE GİTTİM SON ADET TARİHİM 12 TEMMUZ SEZARYEN LA DOĞUM YAPACAM AMA DOKTRUM KAFAMI KARIŞTIRDI 15 NİSAN DOĞUMUM DİYE BELİRLENMİŞTİ AMA BUGUN DOKTOR BANA 28 MAYIS DEDİ :1shok:BEN 32 Cİ HAFTADAYIM YA BEN 11 BUÇUK AYLIKMI DOĞURACAM DOKTORA SORDUM YOK SEN YANILIYORSUN DEDİ AMA 15 GÜN ÖNCE KONTOROLE GİTTİĞİMDE BANA HERŞEY ÇOK İYİ EN GEÇ 15 NİSAN DOĞUM DEDİİ YA BEN HİÇ BİŞEY AANLAMDIMM
maşallahhhhhhhhhhhh erkekineeeeeeeGünaydın...........................
biz geldik ogluşumla.......................
dün cok yorulduk akşam saat 20:00 de uyumuşuz....
ogluşum 2,400 gr olmuş...............
biz gecmişi okuyup gelıyoruzzzzzzzz
Köfte koptum valla sırnaşık şey kocan da mı geçmiyo cihazdan ii izin veriyolar geçen gün çocuklu bi anne yandan bebek arabasıyla geçiyodu arabayı bıraktırıp kadını zorla cihazdan geçirttiler..
Esenn dr unun adını sööler misin aynı dr a mı gidiyoruz ki merak ettim..
sezeryanlılara doğumdan hemen sonra kum torbası mı ne koyuyolar karınlarına hastanede 2 saat falan duruyoo o kemer yerine mi geçiyo ki
doğumdan önce alsakmı acaba sen hiç baktın mı ben tende gördüm sanki ama belden ayarlanıyomudur acep
canım ben internetten aldım bitane dur bulup gönderiim linkini de bak
Bülent Turgut AY Çesav Tıp Merkezinde çalışıyo doğumlaro çınarlı ve karataş da yapıyo.
çok iyi bir doktor çok memunun ama çok para istiyo bee....
biz hastaneye gittik sorduk peşin olursa normal doğuma 800 istiyo doktor 700alsa 1500alsinlar iste 2250de ne oluyoo dimi amaa yaa. epidural istiyorum ben. baka hastaneye baksam mı acaba korkuyorum ters bişi olmasın diye doktoruma da güveniyorum hayırlısı diyelim senin doktorun kim. sen nerde yapmayı düsünüyorsun doğumu:Saruboceq:
onu eskiden koyuyolarmış benim doktorum saçmalama konulmaz öyle şey dedi :1no2:
Elija Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse - Siyah - Giyim & İç Giyim
canım bu korsenin siyahını aldım ben inşallah giyebilriim
ay kızlar acil yardım edin bugn beşik alcaz ama hala kararsızım park yatak mı yoksa mobilya tarzımı offffff karar vermiyom benm gibi 36 haftalık olup beşik almayan var mıı
inş giyebiliriz tatlım ama bu sanki biraz sıkı gibi geldi gözüm korktu :1no2: tşk ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?