2009 Nisan Anneleri buraya

ay bebişimin kıyafetlerini ütüledim bitti sonunda çok şükür
ne kadar zormuş ya minik minik ama çok da zevkli

bende doğum çantasına hergün birşey daha koyuyorum.bunuda unuttum şunuda unuttum diye diye çanta değil bavul oldu.

urla canım çıkmışsın ama yarın okursun artık.ben de mutfaktaydım yeni geldim.canım ben 8 yıllık evliyim.2 kere tüp bebek denemesi oldu.eşimde de bende de sorun var.ikimizde öğretmeniz imkanlarımız kısıtlıydı.ama olana kadar devam edecektik.abinlerin imkanı da varmış.denesinler yılmasınlar.inşallah rabbim onlara da nasip eder.

lana ben zaten bü küçük bavul çıkardım.ama henüz içine bişey koymaya başlamadım.bu hafta inşallah başlıcam.kızmın eşyaları hazır olunca bi rahatlık çöktü.

merhabalar kızlar,

sabahtan beri parça parça ancak bitirdim geçmişi..benim eşim çok fena hastaydı, dün işe yollamadım..iyileştirecem diye canım çıktı, bide virütük bi gripti banada bulaşmasın diye sefil oldum valla kaç gündür..ateşi çok yüksekti 3 gündür dün akşam en sonunda düşürmeyi başardık..allaha şükür!! sabah baktım iyiydi, işe gitti benim gitmeme izin vermiyor salgın sürüyo diye..

bu arada yarın benim doğum günüm, bakalım kociş hatırlayacak mı? daha hediye falan almadı ona eminim ama bekliyoruz bakalım!!

hoşgeldin canım geçmiş olsun eşine
aman dikkat et gitme sen de işe bulaşmasın sana
doğum günün şimdiden kutlu olsun canım eşin de hatırlamazsa çok sorun yapma bence valla adamcağız canının derdine düşmüş unutması normal olur bence

geçmiş olsun aman dikkat et gerçekten de tehlikeli, bizim işyerinde de çok kişide oldu....
d.günün kutlu olsun şimdiden eşin hatırlamazsa da fazla üzülmemeye çalış bu aralar o da etkilenmiştir hem hastalık hem geçim sıkıntısı....
vodafon dan 280 kişi çıkarmışlar ortam git gide kötülüyo gibi,inşallah açılır bizimde tam masraflı zamanlarımız

Göbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?

Benim çizgm yok ama oğlum olacak:)

ay bebişimin kıyafetlerini ütüledim bitti sonunda çok şükür
ne kadar zormuş ya minik minik ama çok da zevkli

Geçmiş olsun tatlım.

Eda bir sorun olmamasına çok sevindim.

allah gönlüne göre versin.sağlıkla kucağına al bebeğini.allah olmayanlarada versin.benim teyzemin kızı 24 yıllık evli.olmuyordu.40 yaşıma geldim tüp bebek deneyim sonra pişman olmayim dedi.görüşmeye gittiğinde meğer 3,5 aylık hamileymiş.herkes mucize gibi karşıladı.

sağolun kızlar, teşekkür ederim..yok bozulurum tabiki ama belli etmem ben genelde, alışkınım çünkü zaten ben bile unutmuştum, bugün bi arkadaş arağında tebrik etti yarın arayamazsam deyip :)))

sormayın kızlar gün günü aratır oldu valla, işsizlik iyice tavan yaptı.allah hepimizin yardımcısı olsun..

geçmiş olsun.sende çok dikkat et kendine.ve şimdiden doğum günün kutlu olsun.

kızlar yemekteyizi izleyen var mı ben reklam aralarında gelip size bakıyorum ama bi prens erkan var ya orda koparıyo beni gülmekten bu ağlak halimle bile,her hamileye lazım yani :)))

kalabalığız ama kimsde konuşmuyo, nedeeen?? yemek mi yapmaya başladınız? ben daha bişey yapmadım, dünden çorba var yanına ne yapsam diye düşünmekten bişey yapamıcam galiba! :)

oğluşuma back street boys dinletiyorum, ingilizceyi kapsın şimdiden hehehe :)) dünde jenny lo falan dinlettim, çıkar çıkmaz ingilizce konuşcak çocuk :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…