merhabalar kızlar,
sabahtan beri parça parça ancak bitirdim geçmişi..benim eşim çok fena hastaydı, dün işe yollamadım..iyileştirecem diye canım çıktı, bide virütük bi gripti banada bulaşmasın diye sefil oldum valla kaç gündür..ateşi çok yüksekti 3 gündür dün akşam en sonunda düşürmeyi başardık..allaha şükür!! sabah baktım iyiydi, işe gitti benim gitmeme izin vermiyor salgın sürüyo diye..
bu arada yarın benim doğum günüm, bakalım kociş hatırlayacak mı? daha hediye falan almadı ona eminim ama bekliyoruz bakalım!!
slm kızlar arkadaşımda kahvaltıdaydım onun için giremedim,baya bi yürüdüm bu gün..................
müthiş ödem oluşmaya başladı bende yaaaaaa napcam ben.................[/QUOTE
hayatım onca harekete yinede nasıl ödem oldun günlerde tuzumu çok kaçırıyosn
geçmiş olsun aman dikkat et gerçekten de tehlikeli, bizim işyerinde de çok kişide oldu....merhabalar kızlar,
sabahtan beri parça parça ancak bitirdim geçmişi..benim eşim çok fena hastaydı, dün işe yollamadım..iyileştirecem diye canım çıktı, bide virütük bi gripti banada bulaşmasın diye sefil oldum valla kaç gündür..ateşi çok yüksekti 3 gündür dün akşam en sonunda düşürmeyi başardık..allaha şükür!! sabah baktım iyiydi, işe gitti benim gitmeme izin vermiyor salgın sürüyo diye..
bu arada yarın benim doğum günüm, bakalım kociş hatırlayacak mı? daha hediye falan almadı ona eminim ama bekliyoruz bakalım!!
Göbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?
ay bebişimin kıyafetlerini ütüledim bitti sonunda çok şükür
ne kadar zormuş ya minik minik ama çok da zevkli
tuzu biraz daha kısıp bol bol su içmeye çalış senin daha çok su içmen lazım cnmslm kızlar arkadaşımda kahvaltıdaydım onun için giremedim,baya bi yürüdüm bu gün..................
müthiş ödem oluşmaya başladı bende yaaaaaa napcam ben.................[/QUOTE
hayatım onca harekete yinede nasıl ödem oldun günlerde tuzumu çok kaçırıyosn
urla canım çıkmışsın ama yarın okursun artık.ben de mutfaktaydım yeni geldim.canım ben 8 yıllık evliyim.2 kere tüp bebek denemesi oldu.eşimde de bende de sorun var.ikimizde öğretmeniz imkanlarımız kısıtlıydı.ama olana kadar devam edecektik.abinlerin imkanı da varmış.denesinler yılmasınlar.inşallah rabbim onlara da nasip eder.
merhabalar kızlar,
Kızlar ben geldim...
Umarım aksi bir durum yoktur.
hoşgeldin mıhtarım selinay günlere gidip gidip şişmiş
etoprakın kocişi hasta olmuş başkaca da bi sorun yokkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?