2009 Nisan Anneleri buraya

ıspanağın yanına bence de makarna çorba salat düşünebilirsin.ben de pırsa tarhana salata yapcam akşama.makarna nmalesef yapamıyorum diyet yüzünden.

ben normal doğum yapmiştım.aşırı kanama olmadı.regl kamanası gibi 8-10 gün sürdü.sonra10 günde leke şeklindeydi.yaklaşık bir ayda hiçbirşey kalmadı.ama ilk doğumdan çıktığımda yanımda birşey yoktu.bebek bezinden bir tane kullanmıştım.

çok teşekkürler ruveydax...

ya sezeryanda da kanama oluyo demi..bi arkadaş sezeryanda kanama olmuyo gibi bişey dedi kafama takıldı???

urlaaa unuttuk kızm 90 60 90 ları.şimdi göbüş ne kadar büyük ben o kadar mutlu.
ben hıçkırmasını çok seviyorum.kendini büyüdüğünü iyce hissettiriyo çünkü.

ehehehehehhe

aliye kokusu burnuma geliyo ellerini falan hayal edip öpüyorum.beklemek ne kadar zormuş.burası da olmasa ben iyce sıyırırdım heralde.
senın bide tüp bebek demi canım kaç senelik evlisin
allahım ne güzel benimde agbımler 9 senelik evli tüp bebekte denediler ama olmadı..........
allaha şükür duruları hallerı vakitleri cokkkk iyi ama bebeklerı eksik bi işte
allah herseyi 4/4 lük yapmıoooo

canım bilmiyorum ama sezeryandada kanama oluyormuş

aman iyi bari cnm ya allaha şükür
selam kızlar bir uykum geliyor anlatamam yatınca da uyyuamıyom işleri düşünüyom.
ıspanak yaptım şimdi yanına ne yapsam bana fikir verin.
çorba yap canım

mantı gitmez....
köfte olabılır

ıspanağın yanına bence de makarna çorba salat düşünebilirsin.ben de pırsa tarhana salata yapcam akşama.makarna nmalesef yapamıyorum diyet yüzünden.
ay biz pırasa kereviz yiyemıoz ya......

bende BAKLA+MAKARNA+ÇORBA YAPICAM....

YAGMURDA BAŞLADI
pazarada gıdıcektım artık manavdan alıcam eve öle gidicem

dinozzo dün yedik saydıklarını köfte mi mantımı iyi gider?
sizin de uykunuz gelip rehavet çöküyor mu kızlar yaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 sana makarna ve çorba dedim ya aynılarını gidip ben koydum şimdi ocağa :)) ewet bazen rehavet çöküyo çoook oturduğum yerde bile uyukladığımı fark ediyorum emekli amcalar gibi bazen asla uyuyamıyorum

aliye kokusu burnuma geliyo ellerini falan hayal edip öpüyorum.beklemek ne kadar zormuş.burası da olmasa ben iyce sıyırırdım heralde.
sorma canım ya. son günler beni de artık sıktı. bi de arkadaşımın yeni bebişi oldu ya. ondan da çok heveslendim ben. bi de komik ama bebeğim yalnız diye üzülüyorum ben. eşime diyorum. biz en azından burda iki kişiyiz. onun orda canı sıkılıyodur.kaydirigubbakcemile3
canım p.tesi doğum yapan arkadaşımın yanındaydım. o yüzden biliyorum. hastanelerde hepsi mevcut. her yatakta hasta bezi serili. doğumdan sonra kendileri gazlı bezle hazırlanmış ped veriyolar. gerekirse çocuk bezi veriyolar. hiç almaya gerek yok yani. ben sadece yanıma büyük gece pedlerinden aldım.
hadi geçmiş olsun canım.

bi taraftan da onu düşünüyorum. insan hayatında kaçkere hamile oluyoki. 2 ya da 3 o yüzden içimde kıpır kıpır olduğu bu son günleri doya doya yaşıyım diyorum. hamilelik 9 ay. ama bebişlerimiz bir ömür boyu yanımızda olucaklar inşallah.

selam kızlar bir uykum geliyor anlatamam yatınca da uyyuamıyom işleri düşünüyom.
ıspanak yaptım şimdi yanına ne yapsam bana fikir verin.
tabiiki MAKARNA:lepi: ben çok severim

ayyyyyyyyy aklıma yemekler geldikçe midem bulanıyo.bir kaç gündür benim bebek hareketli olmasına rağmen hıçkırmıyo.neden acaba !suyu fazla içmedim ondan mıdır nedir?birde suçluluk duyuyuorum kızlar pc nin başında bebeğim radyasyon altında diye.

valla ne kadar yararı oluyo bilmiyorum ama benim pc nin yanında kocaman bi kaktüs var radyasyon u çeksin diye ama cep telefonuna çok dikkat ediyorum göbeğime hiç yaklaştırmıyorum

neden kimseler konuşmuoooooooo

urla, croxilex, köfte:)), lana01, sev_rey, şen_ay

çiçek_bursasu-şirvan_rumelili hu nerelerdesınızzzzzzzzz

ya yastık olarak nasıl yastık alıcazki ben daha almadım bebek yastıkları oluyor hani ceyızlerde ya onlarda cok sert..........

ya yastık olarak nasıl yastık alıcazki ben daha almadım bebek yastıkları oluyor hani ceyızlerde ya onlarda cok sert..........

ben hani şu hep yan durmalarını sağlayan yastıklar var ya ondan aldım daha doğrusu arkadaşımdan aldım böölece yüzüstü ya da sırt üstü yatamıyo kusarsa yana kusuyo..onun dışında başının altına yastık koymıcam

burdayız.yemek yapıyorum.mutfakla pc arasında gidip geliyorum.bebek ilk doğduğunda yastık kullanmamıştım.6 aylık olana kadar yastıksız yattı.sonra normal fazla sert olmayan yastıkta yattı.satılan bebek yastıkları süngerden yapılmış.terletir diye almadık.

of bak ben yastıgı unutmuştum yaa
bide ne alcagımı bilmıom

ben cıkıyoum yarın görüşmek üzere ...................

slm kızlar arkadaşımda kahvaltıdaydım onun için giremedim,baya bi yürüdüm bu gün..................

müthiş ödem oluşmaya başladı bende yaaaaaa napcam ben.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…