selam kızlar bir uykum geliyor anlatamam yatınca da uyyuamıyom işleri düşünüyom.
ıspanak yaptım şimdi yanına ne yapsam bana fikir verin.
canım hangisinde daha çok kanama olucanı bilmiyorum ama ben normal düşünüyorum hasta bezi almadım pedlerin büyük boylarından aldım. kanama zaten kişiden kişiye değişiyomuş. inş. yeterli olur. sanırım tecrübeliler yazsa bu konuda daha ii olur
sevindim canım önemli bişi olmamasına
urlaaa unuttuk kızm 90 60 90 ları.şimdi göbüş ne kadar büyük ben o kadar mutlu.
ben hıçkırmasını çok seviyorum.kendini büyüdüğünü iyce hissettiriyo çünkü.
senın bide tüp bebek demi canım kaç senelik evlisinaliye kokusu burnuma geliyo ellerini falan hayal edip öpüyorum.beklemek ne kadar zormuş.burası da olmasa ben iyce sıyırırdım heralde.
canım bilmiyorum ama sezeryandada kanama oluyormuşmeraba arkadaşlar ben geldiiimm..aşkolsun ne çok beddua etmişsiniz kaynanan hiç gitmesin die yazık deil mi bana yaww zavallı bi hamileyim..kayınvalidem dışarı çıktı bebe küveti ve ana kucağını alcak...
umarım herkes iyidir bi problem yoktur...
bişey sorcam çok acil cvp verirseniz sevinirim..yaa sezeryandan sonra da kanama oluyor demi ...peki normal doğum kadar fazla mı oluyo...pet mi lazım hasta bezi mi...???siz ne aldınız???
aman iyi bari cnm ya allaha şükürKIZLAR VAKTİM YOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM. herkese teşekkür ederim. tahmin ettiğim gibi korkulacak bir şey çıkmadı sancı filan yok .. ilişkiden kaynaklanmış son aylarda olabilir dedi. ilişkiyide yasaklamadı. ben daha yapmam gerçi korktum.. sona kadar problemsiz geldik bundan sonrada olmasın inşallah hiçbirimizin. :Saruboceq:
çorba yap canımselam kızlar bir uykum geliyor anlatamam yatınca da uyyuamıyom işleri düşünüyom.
ay biz pırasa kereviz yiyemıoz ya......ıspanağın yanına bence de makarna çorba salat düşünebilirsin.ben de pırsa tarhana salata yapcam akşama.makarna nmalesef yapamıyorum diyet yüzünden.
çok teşekkürler ruveydax...
ya sezeryanda da kanama oluyo demi..bi arkadaş sezeryanda kanama olmuyo gibi bişey dedi kafama takıldı???
dinozzo dün yedik saydıklarını köfte mi mantımı iyi gider?
sizin de uykunuz gelip rehavet çöküyor mu kızlar yaaaaaaaa
sorma canım ya. son günler beni de artık sıktı. bi de arkadaşımın yeni bebişi oldu ya. ondan da çok heveslendim ben. bi de komik ama bebeğim yalnız diye üzülüyorum ben. eşime diyorum. biz en azından burda iki kişiyiz. onun orda canı sıkılıyodur.kaydirigubbakcemile3aliye kokusu burnuma geliyo ellerini falan hayal edip öpüyorum.beklemek ne kadar zormuş.burası da olmasa ben iyce sıyırırdım heralde.
canım p.tesi doğum yapan arkadaşımın yanındaydım. o yüzden biliyorum. hastanelerde hepsi mevcut. her yatakta hasta bezi serili. doğumdan sonra kendileri gazlı bezle hazırlanmış ped veriyolar. gerekirse çocuk bezi veriyolar. hiç almaya gerek yok yani. ben sadece yanıma büyük gece pedlerinden aldım.meraba arkadaşlar ben geldiiimm..aşkolsun ne çok beddua etmişsiniz kaynanan hiç gitmesin die yazık deil mi bana yaww zavallı bi hamileyim..kayınvalidem dışarı çıktı bebe küveti ve ana kucağını alcak...
umarım herkes iyidir bi problem yoktur...
bişey sorcam çok acil cvp verirseniz sevinirim..yaa sezeryandan sonra da kanama oluyor demi ...peki normal doğum kadar fazla mı oluyo...pet mi lazım hasta bezi mi...???siz ne aldınız???
hadi geçmiş olsun canım.KIZLAR VAKTİM YOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM. herkese teşekkür ederim. tahmin ettiğim gibi korkulacak bir şey çıkmadı sancı filan yok .. ilişkiden kaynaklanmış son aylarda olabilir dedi. ilişkiyide yasaklamadı. ben daha yapmam gerçi korktum.. sona kadar problemsiz geldik bundan sonrada olmasın inşallah hiçbirimizin. :Saruboceq:
bi taraftan da onu düşünüyorum. insan hayatında kaçkere hamile oluyoki. 2 ya da 3 o yüzden içimde kıpır kıpır olduğu bu son günleri doya doya yaşıyım diyorum. hamilelik 9 ay. ama bebişlerimiz bir ömür boyu yanımızda olucaklar inşallah.ben nedense fazla sabırsızlanmıyorum kızlar hamilelik hoşuma da gidiyo ağrılar dışında tabi inşallah kızıma kavuşcam ama kaç kere göbişim olcak ki bööle ve bi daha hiç bu kadar yakın olamıcaz kızımla tek vücut..:) şimdilik tadını çıkarıyorum yani
tabiiki MAKARNA:lepi: ben çok severimselam kızlar bir uykum geliyor anlatamam yatınca da uyyuamıyom işleri düşünüyom.
ne corbası yapıyorsun dinozzo
ay ben ne yapsam acaba
ya yastık olarak nasıl yastık alıcazki ben daha almadım bebek yastıkları oluyor hani ceyızlerde ya onlarda cok sert..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?