geçmiş olsun çiçekcim!!
nefes alamamak çok kötübişey yaaaa.
arasıra bende yaşıyorum bunu.
ama çarpıntıların bence uykusuzluktan.yeterli uykunu alamadığın için vücudunun dengesi bozuluyo.
kendini iyi hissettiğinde gün içinde biraz uyu bence..
uykusuzluk çok kötü yaaa bide işe geliyorum resmen bugün uyukluyorum ayakta uyuyorum yaniii.. mesainin bitmesine de çok var bide eve gitmek offf ışınlansam eve yatsam dinlensemm.senağlama
sağolun kızlar uyuyamadım gün içinde de idare ediyorum işte.
canım hyır olsın belki hakikaten çıkar rüyan:)kızlar dün gece kendimle ugraştım hep dogum giriyom
ben epdural sezeryan olcam ya
uyanık olcam ay ameliyathanede aglıyorum dogum sırasında cocuk gibi ay kesmeyın etmeyın diye....
7 nisanı gördüm rüyamda............
ay diyorum cicekle aynı gün dogurcam falan............
hayır olsun...................
tansiyonumu ölçtürdüm 9/5 düşmüş........
canım yaa bencede yukarda bebek ağzımdan çıkacak yakında valla:)selam kızlar.....sanırım vücut kendini uykusuzluğa hazırlıyor......ben geçen gecede 2-7 arası uyumuşum ama akşam o kadarda uyumadım(3-6).......artık her akşam bir öncekinden zor geçmeye başladı.....belime ağrılar mı istersiniz yoksa vajinaya baskımı herşeyden vardı çok şükür:))...sanırım benim kızım kafasını doğum kanalına sokmaya çalışıyor çünkü başını aşağıda hissediyorum oldukça ve nefes problemi yaşamıyorum son bir haftadır....çiçekçim belkide senin ufaklık yukarlarda gezindiği için nefes sorunun vardır....mutlu güzel bir gün olsun hepimiz için yarın son çalışma günü dayanın kızlar
çiçekçim geçmiş olsun.dayan az kaldı.
sağol şeker dayanmaktan başka çaremiz yokki zaten hihihi
GÜNAYDIN KIZLAR.... bu sabah bende az bişey kan geldi. doktorumu aradım. kasılma ağrı varmı dedi yok dedim. hareketlerini sordu hareketleride aynı dedim. biraz bekle tekrar kan gelirse veya kasılma ağrı yaşarsan hemen gel dedi... çok panik yaptım.. hemen size yazıyorum dua edin bişey çıkmasın. yarın kontrole gidicem. :a015:
canım maşallah ne şehittir ne gazi ... yoluna gitti niyazi olmayında siz:)
megulcum salı gittiğimde 6 cm olmuştu doktor bile şaşırıyor bu duruma sancı yok kasılma yok nst de kayde değer bişey çıkmıyor sancı olmayınca doğumu başlatmadı bekleyelim biraz daha dedi haftaya 37 yi dolduruyoruz açılma artarsa bırakmam artık dedi belki haftaya doğuma alıcak
şaka gibi yaa aman dursun daha bebek kuş:)
tebrik ediyorum seni arkadaşım!!!
Yani o koca göbekle sağdan sola dönemezken nasıl becerşyosunuz anlamadımmm
değişik tekniklermi buldunuz kamasutracılar:))))
bizde tık yok valla
benimki çirkin bi şekilde çıktı:)aay kızlar göbek demişken kimlerin göbek deliği dışarı çıktı sanırım herkesin çıkıyomuş ama benim çıkmadı daha??
megulcum maşallah bebekine güzelcimbursasu canım sağolasın.bebişimn kilosuna bi sen maşallah dedin teyzesi.mirmirmirmir.bu arada sanada maşallah ne güzel bi göbüşün olmuş senin.benim iç karın büyük heralde seinkine göre baya küçük sayılır.
-
valla benim göbeğimde çizgi falan ouşmadı ama oğlum olacakGöbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?
valla gittiler yaa sorma daha iyiyim idare ediyorum işteh.g çiçek nasıl oldun daha iyi misin bari misafirleride yolladın herhalde..:)
Kızlar ben geldim...
Umarım aksi bir durum yoktur.
şirvan bende yoktum bugün bu azgınlar yine seks konusunu açmış hatta gazi olan bile var