2009 Nisan Anneleri buraya

uykusuzluk çok kötü yaaa bide işe geliyorum resmen bugün uyukluyorum ayakta uyuyorum yaniii.. mesainin bitmesine de çok var bide eve gitmek offf ışınlansam eve yatsam dinlensemm.senağlama

sağolun kızlar uyuyamadım gün içinde de idare ediyorum işte.

canım hyır olsın belki hakikaten çıkar rüyan:)
canım yaa bencede yukarda bebek ağzımdan çıkacak yakında valla:)

çiçekçim geçmiş olsun.dayan az kaldı.

sağol şeker dayanmaktan başka çaremiz yokki zaten hihihi

canım maşallah ne şehittir ne gazi ... yoluna gitti niyazi olmayında siz:)

şaka gibi yaa aman dursun daha bebek kuş:)

tebrik ediyorum seni arkadaşım!!!
Yani o koca göbekle sağdan sola dönemezken nasıl becerşyosunuz anlamadımmm
değişik tekniklermi buldunuz kamasutracılar:))))

bizde tık yok valla
aay kızlar göbek demişken kimlerin göbek deliği dışarı çıktı sanırım herkesin çıkıyomuş ama benim çıkmadı daha??
benimki çirkin bi şekilde çıktı:)
megulcum maşallah bebekine güzelcim

Göbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?
valla benim göbeğimde çizgi falan ouşmadı ama oğlum olacak

h.g çiçek nasıl oldun daha iyi misin bari misafirleride yolladın herhalde..:)
valla gittiler yaa sorma daha iyiyim idare ediyorum işte

Kızlar ben geldim...
Umarım aksi bir durum yoktur.

şirvan bende yoktum bugün bu azgınlar yine seks konusunu açmış hatta gazi olan bile var

müthiş ödem oluşmaya başladı bende yaaaaaa napcam ben.................[/QUOTE
hayatım onca harekete yinede nasıl ödem oldun günlerde tuzumu çok kaçırıyosn[/QUOTE]

kızlar yemekteyizi izleyen var mı ben reklam aralarında gelip size bakıyorum ama bi prens erkan var ya orda koparıyo beni gülmekten bu ağlak halimle bile,her hamileye lazım yani :)))
ben de izliyorum canım tv nin karşısında oturuorum zaten bilg kucağımda
ben de çok gülüorum prense çok neşeli adam valla
galiba o birinci oluyomuş sonunda da. forumda öle yazmışlardı

kız olabilir valla,benim daha hafif sancılar dışında belirtim yok hem benimki doğsa allah korusun küveze girer ...............................

kıs 37. haftdan önce küveze kesin giriyo diyo biliyorum ben ama yanlışmı biliyorum....................

kızlar bu arada gülerken bebişleri unutmayın görümcemin sancıları cem yılmazı izlerken başladısengözlerimebaksanab

bebekler çok eğlenmiş yani

kıs 37. haftdan önce küveze kesin giriyo diyo biliyorum ben ama yanlışmı biliyorum....................

yok hayatım 37. haftada gelişimini tamamlıo ama 37. haftadan önceküvöze girecek die bi kesinlik yok

kızlar yemekteyizi izleyen var mı ben reklam aralarında gelip size bakıyorum ama bi prens erkan var ya orda koparıyo beni gülmekten bu ağlak halimle bile,her hamileye lazım yani :)))
ben seyrediyorum çalıştığım için akşamları anca gerçekten baktıkça gülüyorum çok komik çokkkk

seni beklerim kesin şenay heheh.................

doğrudur o zaman çiçekçim hayırlısı bakalım...........................

her gören bişe diyo valla dünde oğlumun okulunda 15 gün sonra doğurursun sen dediler heheh..........

karnım biraz aşşağa indi ama bebişin ağırlığından bence....................

kızlar bu arada gülerken bebişleri unutmayın görümcemin sancıları cem yılmazı izlerken başladısengözlerimebaksanab
o da güselmiş ya güle güle doğuma gitmiştir

yok canım 37den önce kesin küvez die bişi yok ciğer gelişimine bakıyolar ihtiyaç olmazsa almıyolar

ben şimdilik gülerken sadece altım kaçırıyom heheh.....................

:roflol::roflol::roflol:

denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.

güzelim senin halanda ne çok geliyor,, daha geçenlerde sende değilmiydiler,, hani ben aramıştım . merak edip seni ..

millete gezme olsun yeter,, seni mi düşünecekler,,,

bu arada bende halılarımı yıkatmıştım... hala sermedim.. yerlere kilim attım. şimdilik onlar var...
mart sonunda bir temizlik patlatırım . o zaman sereceğim.

kız bende çantamı hazırlamadım. çamaşır ve gecelik almadım bile

evet bugün hava kapalı burdada yağmur yağcak.
yaa benimde yediklerim ağzıma geliyo midem boğazım yanıyo.
ilacıda getirmedim yanımda..
offff

siz renedull şurubu gündüzmü içiyorsunuz ,, bana gece yatarken iç demişti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…