yürü be kim tutar seni ehehehehheYOK CANIM gelmiyordur daha inşallah.. ticker bozulmuş benim. 32+4 üm şu anda..
evet doktorum hiç panik konuşmadı çok norlam gşibi davrandı bende rahatladım. bide ilişkiye girdinizmi diye sordu evet dedim ondandır muhtemelen , panik yapma sancı kasılma olmadıktan sonra problem yok istirahat et dedi.
sancı olmadıktan sonra problem yokmuş . tuvalete gittim tekrar tekrar kan gelmedi zaten. kaydirigubbakcemile5
aynen canım bendede var yürürken.........arkadaşlar benim de alt bölgemde bıçak batması gibi oluyor.sizde de var mı?
evet burda fırtına başladı hemde cok. bugun pazarada gidicem..........aay bende yürüyüş yapıp geldim ama fırtına mı geliyo ne tam zamanında eve girdim gerçi ne kadar essede beni uçuramaz bu kiloda ama :))
eheheh süper koptum.......bursasu kız bizim şafak bu gün 16 hazırla börekleri giydim 43 leri geliyorummmmmmmmm
bizede demedi devam ediyoz allaha şükür......bize hiç yasak demedi biz de devam ediyoruz halaa... ilk aylarda da yasak yoktu...
kız bursasu avatarındaki göbekmiiikız sultan o göbüş senin miii ne güzel çıkmışş maşallahhh
benım cizgim var. göbek delıgımde yeni yeni dışarı cıkıooogöbeğinde hamilelik çizgisi oluşan var mı?benim oldu.tam ortadan geçen kahverengi çizgim var.
,anam 90-60-90 nerde oo bayanlar 60 olmamız lazım bee biri 100-108-90 diye gidyoz bizler olduk NE ANALARI................:CüvCüv::CüvCüv:delikafaduldendelikafaduldenben de ölçtüm.98 cm olmuşuz.
şu günler jet hızıyla geçse ne var sanki.biz de hayırlısı ile bebişlerimze kavuşsak.öpsek koklasak onları.huzur o zaman canımız hiç sıkılmıcak inşallah.
Aynen valla benimde düzleşti ve dışarı çıkmadı, senin oğlun mu kızın mı olacaktı o kadar balık hafızalıyım ki kusura bakma cnmbenim göbekte de çizgi olmadı dışarı da çıkmadı göbeğim ama düzleşti baya
göbeğimin içi kahverengi oldu benim de
kızım olcak canım benimAynen valla benimde düzleşti ve dışarı çıkmadı, senin oğlun mu kızın mı olacaktı o kadar balık hafızalıyım ki kusura bakma cnm
meraba arkadaşlar ben geldiiimm..aşkolsun ne çok beddua etmişsiniz kaynanan hiç gitmesin die yazık deil mi bana yaww zavallı bi hamileyim..kayınvalidem dışarı çıktı bebe küveti ve ana kucağını alcak...
umarım herkes iyidir bi problem yoktur...
bişey sorcam çok acil cvp verirseniz sevinirim..yaa sezeryandan sonra da kanama oluyor demi ...peki normal doğum kadar fazla mı oluyo...pet mi lazım hasta bezi mi...???siz ne aldınız???
sevindim canım önemli bişi olmamasınaKIZLAR VAKTİM YOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM. herkese teşekkür ederim. tahmin ettiğim gibi korkulacak bir şey çıkmadı sancı filan yok .. ilişkiden kaynaklanmış son aylarda olabilir dedi. ilişkiyide yasaklamadı. ben daha yapmam gerçi korktum.. sona kadar problemsiz geldik bundan sonrada olmasın inşallah hiçbirimizin. :Saruboceq:
selam kızlar bir uykum geliyor anlatamam yatınca da uyyuamıyom işleri düşünüyom.
ıspanak yaptım şimdi yanına ne yapsam bana fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?