2009 Nisan Anneleri buraya

Öylediyorum da izne ayrıldığımdan beri ev kuşu oldum resmen.Ancahaftasonu dışarı çıkıyorum.Malum araba kullanmak yasak.

Öylediyorum da izne ayrıldığımdan beri ev kuşu oldum resmen.Ancahaftasonu dışarı çıkıyorum.Malum araba kullanmak yasak.

banada yasakladılar ama ben kısa mesafelere gidiyorum.birde eşimle dr gidiyoruz dönerken benim işim var diyor mecburen kullanıyorum.

göbeğim nerdeyse direksiyona değiyor.ama bizimki part time şoförlük yapıyor bana.zaten burada trafik çok rahat.

işte benim de korkum o nedense bende geç doğuracakmışım gibi geliyo millet mart annesi olabilirim der bende mayıs olucakmışım gibi :))

sağolasın canım.teyze kızının durumu gerçekten çok hoş olmuş.ben de 8 sene boyunca hep öyle bişey bekledim ama tedaviyle oldu.buna da şükür.

kızlar bu arada gülerken bebişleri unutmayın görümcemin sancıları cem yılmazı izlerken başladısengözlerimebaksanab
ya ben bazen çok katıla katıla gülüyorum.tırstım galiba.

kıs 37. haftdan önce küveze kesin giriyo diyo biliyorum ben ama yanlışmı biliyorum....................

canım ciğer gelişimine bağlı herşey.ama genelde 35. haftadan sonra pek gerek kalmıyor diye biliyorum.

şirvan benim halam 56 yaşında hiç evlenmedi çoluk çocuk yok bana sarmış durumda ne yazıkki:)

ne güzel işte.can ciğer kuzu sarma he he he

suni sancıyla doğum çok zor.zamanında hayırlısıyla gelsinler sağlıcakla.oy yerim ben onları.videoyu izledim.çok güzeldi

en erken mart annesi 34+1 de falan doğurmuş galiba.ben de şimdi psikolojik olarak 34 . haftadan korkuyorum.çok çabuk etkileniorum ben de ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…