ay roseberryyyyyyyyyyyyy dikkat et aman Allahım hepmiz patır patır dökülmeye başladık hadi hayırlısı.
maşallah canım bebişinekasılmalar sıkmış 36 yı görrürsünüz inşallah:Saruboceq:yatıp dinlenmekten başka care yok
bizim doğum tarihlerimiz arka arkaya olacak galiba....
ayın 15 den sonra doğumlar başlar gibi geliyor..
kız şimdiden listemi yapsak....
Güzelim nasıl dikkat edecez bilmiyorum analarımız son güne kadar her işlerini kendileri yaparmış biz bu kadar rahatlığın içinde ya erken doğuruyoruz yada düşük yapıyoruz anlıyamıyorum valla allah hepimizin yardımcısı olsun...
bide onlar bizim gibi devamlı doktora gitmiyorlarmış ki
kaç haftalık olduklarını bildiklerini zannetmiyorum ben
yarın akşamüstü girerim nst miz var merak etmeyiin ok öptüm herkesi iyi akşamlar
kızlar iyi akşamlar.....bugün sabahtan beri süren bel ağrılarım yüzünden işten 1 gibi çıktım ve benim yarın başlaması gereken iznimi doktorum bugünden başlattı.....henüz bel ağrısı dışında bir sıkıntım yok ama magnezyum sayısı çoğalttı...doğum başlarsa durdurma gibi bir çabamız olmaz artık dedi ve sorun olacağını düşünmüyorum dedi ama 1 hafta daha geçerse çok daha iyi olur dedi ve yatış evde ne yazık ki......yarın giremezsem merak etmeyin belki arada yazarım ama kayınvalidem gelicek yarın ve evimi temizlicek...korktu kadıncağız bugün ne olur ne olmaz hazır olalım diyor......ne olur hepimiz dua edelimde gelişimlerini tamamlayıp gelsinler kuzular.....
canım zaten 36 haftalık senin kuzun kocaman artık doğurabilirsin yani:) ayyyy Allah en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin bitanem sende yorma artık kendini
kızlar oğlumun hareketlerini geçen haftalar ki kadar çok net hissedemiyorum doktor yeri azladığı için artık o kadar net issedemezsin dedi sizin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?