2009 Nisan Anneleri buraya

ay roseberryyyyyyyyyyyyy dikkat et aman Allahım hepmiz patır patır dökülmeye başladık hadi hayırlısı.

Güzelim nasıl dikkat edecez bilmiyorum analarımız son güne kadar her işlerini kendileri yaparmış biz bu kadar rahatlığın içinde ya erken doğuruyoruz yada düşük yapıyoruz anlıyamıyorum valla allah hepimizin yardımcısı olsun...

maşallah canım bebişine kasılmalar sıkmış 36 yı görrürsünüz inşallah:Saruboceq:yatıp dinlenmekten başka care yok

inşallah canım hepimiz zamanında doğururuz ben doktorum erken doğum riski var deyince kilosu iyi doğarsa zorluk çekmem dedim o da mesela armut çok güzel büyümüş gibi durabilir fakat şeker ve tadı zamanı gelmeden olgunlaşmadan yenmez dedi hepimizin melekleri allaha emanet .....

eskiden herşey doğalmış insanların yaşamında trafik, kriz, doğalgaz....vs stresi yokmuşki rahat rahat doğuruomuş anacıklarımız bizi biz şimdi bi garip yaşıoruz

bide onlar bizim gibi devamlı doktora gitmiyorlarmış ki
kaç haftalık olduklarını bildiklerini zannetmiyorum ben

kızlar izin verirseniz ben biraz uzanmak istiyorum.....
malü m tüm gün oturuyorum .. biraz sol tarafa yatım ,,barancık beslensin biraz..............

hadi hepinizi öpüyorum... herkese rahat bir gece geçirmenizi diliyorum.

kızlar iyi akşamlar.....bugün sabahtan beri süren bel ağrılarım yüzünden işten 1 gibi çıktım ve benim yarın başlaması gereken iznimi doktorum bugünden başlattı.....henüz bel ağrısı dışında bir sıkıntım yok ama magnezyum sayısı çoğalttı...doğum başlarsa durdurma gibi bir çabamız olmaz artık dedi ve sorun olacağını düşünmüyorum dedi ama 1 hafta daha geçerse çok daha iyi olur dedi ve yatış evde ne yazık ki......yarın giremezsem merak etmeyin belki arada yazarım ama kayınvalidem gelicek yarın ve evimi temizlicek...korktu kadıncağız bugün ne olur ne olmaz hazır olalım diyor......ne olur hepimiz dua edelimde gelişimlerini tamamlayıp gelsinler kuzular.....

canım zaten 36 haftalık senin kuzun kocaman artık doğurabilirsin yani:) ayyyy Allah en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin bitanem sende yorma artık kendini

kızlar anamla beraber aşkı memnu yu seyrediyoruz sizden bahsettim anam diyoki ben cerrahpaşada doğdum o zamanlar bu kadar doktora gitmezdik böyle ultrson falan yoktu huni gibi bişeyle dinlerlerdi bu aylarda bizimde ağrılarımız oluyordu rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi ama gerçekten doğru ben nezaman muayeneye gitsem moralim bozuluyor ve 2-3 gün kendime zor geliyorum ama bu aradada bebeğimi özlüyorum kontrolleri 4 gözle bekliyorum aman ne bileyim işte hayırlısıyla bir doğursaydık ailelerimizde rahat bir nefes alacak

hhahahaha ama hakikaten çooooooook az kaldı bi başliicak doğumlar ardı arkası kesilmiicek bazen günde 2 doğum haberi bile alıcaz hayırlısıyla gelsin hepsi bizde mutlu olalım onların fotoğraflarını yollayalım birbirirmize:)

geçmiş olsun canım inşallah bebeğin zamanında gelir sıkın dişinizi allah yardımcın olsun:Saruboceq:

canım zaten 36 haftalık senin kuzun kocaman artık doğurabilirsin yani:) ayyyy Allah en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin bitanem sende yorma artık kendini

öyle tabi çiçekçim kocaman oldu ama malum bende gebelik şekerinden dolayı insülin kullandığımdan dolayı bebeğimin ciğer gelişimini daha geç tamamlıyorlar diye bir kanı var....umarım bir hafta daha durur

kızlar bu bel ağrıları erken doğum habercisi mi acaba yoksa kilolar ağır mı geliyor benim eşim fizik tedavi uzmanı o kilolardan diyor ama ben korkuyorum...

kızlar oğlumun hareketlerini geçen haftalar ki kadar çok net hissedemiyorum doktor yeri azladığı için artık o kadar net issedemezsin dedi sizin nasıl?

canım yalancı braxton hicks kasılmalarıyla beraber olurmuş bel ağrısı öyle okudum dün biyerde çünkü bendede var bel ağrısı:) zaten artık bende ne ararsan var tansiyon nefes darlığı her türlü ağrı mide bulantısı hahahhaah napcaz bööle biz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…