en erken mart annesi 34+1 de falan doğurmuş galiba.ben de şimdi psikolojik olarak 34 . haftadan korkuyorum.çok çabuk etkileniorum ben de ya
kızlar korkmayın bakın benim 34 bitio hala dourmadım
evet şirvancım.biz yarın 34. haftaya başlıyoruz.
biz her an bekliyoruz erken olmaması için dua ediyoruz 35 bitince rahatlıcam bende sonra ne zaman isterlerse gelsinlerşenay sen ne zaman doğuruyoon belli mi ikizler
biz her an bekliyoruz erken olmaması için dua ediyoruz 35 bitince rahatlıcam bende sonra ne zaman isterlerse gelsinler
selam nisan anneleri mide bulantilariniz gectimi gectiyse tam olarak ne zaman gecti acaba??ben mahvoldum(
yok mıhtarım 34 ü bitiriyoruz 1 haftamız kaldıhadi canım 2 haftan kaldı o zaman ,,,
sıkın dişinizi biraz daha
selam nisan anneleri mide bulantilariniz gectimi gectiyse tam olarak ne zaman gecti acaba??ben mahvoldum(
ay roseberryyyyyyyyyyyyy dikkat et aman Allahım hepmiz patır patır dökülmeye başladık hadi hayırlısı.
iyi akşamlar kızlar dün sabah erkenden doktorumuza gittik bir gün öncesi yani salı günü karnım taş gibi sertti ve bütün gün öyle sürdü akşam saatlerinde çok kötüydüm neyse doktorumuz baktı oğlum 2700 gr olmuş dr um nst istedi 6 dakikada bir kasılma çıktı dr um allahtan rahim ağzı açılmamış dedi sürekli yat dedi neyse annem geldi çok şükür en azından 36 görelim dedi inşallah erkenden gelmez benim sıpam kilosu çok iyi dedi ölçüleri biraz cimri tutuyorum dedi ölçerken eşim 3 kilodur dedi aman sağlıkla doğsunlarda ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?