2009 Nisan Anneleri buraya

oy sorma şirvancım her cuma ben müthiş heyecanlanıyorum.baksana 50 gün kalmış.
çiçek sıkı tut anacım.peşinden geliyoruz

kızlar hepinize sancısız mide yanmasız bol uykulu geceler diliyorum.yarın görüşürüz.kocaman öpücükler hepinize.

korkmayın kızlar ben 35+3teyim .bebeğim içimde.hi
hihiihihihii ama ben de o haftalarda başkalarına bakıp doğurursam diye korkuyordum.inşallah ben zamanında doğururum.

selam nisan anneleri mide bulantilariniz gectimi gectiyse tam olarak ne zaman gecti acaba??ben mahvoldum (

selam canım bebeğin hayırlı olsun.biz o günleri çok şükür o günleri atlattık şimdi kasılmalar erken doğum gibi şeylerle uğraşıyoruz inşallah senin bulantıların da geçicek bu aralar bol bol dinlen kendine ve bebişne iyi bak.

iyi akşamlar kızlar dün sabah erkenden doktorumuza gittik bir gün öncesi yani salı günü karnım taş gibi sertti ve bütün gün öyle sürdü akşam saatlerinde çok kötüydüm neyse doktorumuz baktı oğlum 2700 gr olmuş dr um nst istedi 6 dakikada bir kasılma çıktı dr um allahtan rahim ağzı açılmamış dedi sürekli yat dedi neyse annem geldi çok şükür en azından 36 görelim dedi inşallah erkenden gelmez benim sıpam kilosu çok iyi dedi ölçüleri biraz cimri tutuyorum dedi ölçerken eşim 3 kilodur dedi aman sağlıkla doğsunlarda ....

maşallah canım bebişine kasılmalar sıkmış 36 yı görrürsünüz inşallah:Saruboceq:yatıp dinlenmekten başka care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…