sıkıştı zavallılar aslında biz rahatsızız ama onlar daha çok rahatsız
kızlar ya sizinde belinizin tek tarafımı agrıyo benm tek taraflı sag taraf çok agrıyo solda bişey yok ama
evet canım benimde tek tarafım ağrıyor o da sağ tarafım ne yapalım artık sabredicez...
cahillik işte cnm kusura bakma:))avatarımdaki yakışıklı preson break dizisindeki micheal.cnbc de oynuyor.
selam kızlar
bursasu göbişine maşallah çok tatlı çıkmış, bi de parıl parıl parlıyo:)
eda edanur umarım bişey yoktur ve bekler bebişin hala.
kızlar söylediğiniz tüm şikayetler bende de var. demekki normal bu dönmde. çarpıntı kasılma, alt tarafa baskı,batma falan
ama sabah bişey oldu çok korktum.çünkü eşim ve ailem şehir dışında. kardeşimle kaldım. bişey olsa o da hiçbişey yapamazdı.
6.30 gibi tuvalete kalktım. akşamdan da çamaşırıma peçete koymuştum. bi baktım peçetenin yarısı baya ıslak. ama kokusuz ve renksiz. yani idrar gibi değildi. ne yapıcağımı şaşırdım. tekrar günlük ped koyup yattım. beklemeye kendimi dinlemeye başladım. ağrı kasılma falan yoktu. 1 saat sonra kalkıp tekrar baktım. sonra da 12 de baktım. bi daha bişey olmadı. sanırım farkına varmadan altıma kaçırdım. dr.u da aramadım bi daha gelmeyince. çünkü kasılma kanama bebek hareketlerini sorcak yine. hiçbiri yok. o yüzden aramadım. hala tetikteyim ama
Kızlar merhaba
Geçmişe bir göz attıktan sonra geldim
urla canım rüyan hayır olsun canım
Edacım çok geçmiş olsun
Aman deyim dikkat edin...
Biz unutalı 2 ay oldu...
Bursasu avatarda ki senin göbüşünmüş
Çok güzel maşallah ya :)
benim çizgi olmadı ama oğlum olacak kısmetseGöbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?
ayyy yerim ben onu yaahi hi hi kızım hıçkırıyo.çok komik ya.naıl sağ tarafım zıp zıp ediyor.yerim ben onu yaaaaaaaa
croxilex cnm bugün kaynanama gittim bana haplarını gösteriyodumeraba arkadaşlar ben geldiiimm..aşkolsun ne çok beddua etmişsiniz kaynanan hiç gitmesin die yazık deil mi bana yaww zavallı bi hamileyim..kayınvalidem dışarı çıktı bebe küveti ve ana kucağını alcak...
umarım herkes iyidir bi problem yoktur...
bişey sorcam çok acil cvp verirseniz sevinirim..yaa sezeryandan sonra da kanama oluyor demi ...peki normal doğum kadar fazla mı oluyo...pet mi lazım hasta bezi mi...???siz ne aldınız???
KIZLAR VAKTİM YOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM. herkese teşekkür ederim. tahmin ettiğim gibi korkulacak bir şey çıkmadı sancı filan yok .. ilişkiden kaynaklanmış son aylarda olabilir dedi. ilişkiyide yasaklamadı. ben daha yapmam gerçi korktum.. sona kadar problemsiz geldik bundan sonrada olmasın inşallah hiçbirimizin. :Saruboceq:
bende yasık kullanmayı düşünmüyorumben de yastıksız yatırcam 6 aya kadar
ondan sonra da ince bi yastıkla yatırırım heralde
çarşılardaydım anacımm bu gidişle oaralarda doğurcam töbe töbeee:))neden kimseler konuşmuoooooooo
urla, croxilex, köfte:)), lana01, sev_rey, şen_ay
çiçek_bursasu-şirvan_rumelili hu nerelerdesınızzzzzzzzz
inşallah günler çok hızlı geçiyor zaten farkındamısınızhhahahaha ama hakikaten çooooooook az kaldı bi başliicak doğumlar ardı arkası kesilmiicek bazen günde 2 doğum haberi bile alıcaz hayırlısıyla gelsin hepsi bizde mutlu olalım onların fotoğraflarını yollayalım birbirirmize:)
kızlar oğlumun hareketlerini geçen haftalar ki kadar çok net hissedemiyorum doktor yeri azladığı için artık o kadar net issedemezsin dedi sizin nasıl?
benimki gündüz uyuyo ama akşamları çok canımı yakıo abuk subuk hareketler yapıo
Normal doğumda da çok acı çekiyorlarmış onlar da.Düşünsenize kendi doğum anımızı hatırlasaydık ne kötü olurdu.
günaydın anneler...... bugün bizim nst günlerimiz başlıyor artık... haftada 2 kere nstye bağlanacaz, haftada birde ultrosonda bakılacak.. ayyyy artık zaman geçmek bilmiyor... bir de her arayan senin doğuma ne kadar kaldı sorusunu sorup cevabı alıncada aaaaa bişey kalmamış aman dikkat et bebek her an gelebilir demiyor mu, çıldırmamak elde değil... insanı panik yapıyorlar... tek başıma sokağa çıkmaya korkar oldum, öyle karşıya filan geçmiyorum yalnız ancak haftasonu eşimle arabayla olursa... hastane eve yürüyerek 10 dakika arabayla 3 dakka filan bari bişey olursa hastane yakınlarında olsun diyorum... öfff bugün doktorum kesin tartıcak gene... sanki ne değişiyorsa... alıyorum ve alıyorum... bebeğim iyi olsun hepimizinki sağlıkla doğsunda gerisi boş... neyse güzeller sabah sabah biraz gergin başladım sanırım.. hepinizi öpüyorum..
güzel haberlerle gel.............günaydın anneler...... bugün bizim nst günlerimiz başlıyor artık... haftada 2 kere nstye bağlanacaz, haftada birde ultrosonda bakılacak.. ayyyy artık zaman geçmek bilmiyor... bir de her arayan senin doğuma ne kadar kaldı sorusunu sorup cevabı alıncada aaaaa bişey kalmamış aman dikkat et bebek her an gelebilir demiyor mu, çıldırmamak elde değil... insanı panik yapıyorlar... tek başıma sokağa çıkmaya korkar oldum, öyle karşıya filan geçmiyorum yalnız ancak haftasonu eşimle arabayla olursa... hastane eve yürüyerek 10 dakika arabayla 3 dakka filan bari bişey olursa hastane yakınlarında olsun diyorum... öfff bugün doktorum kesin tartıcak gene... sanki ne değişiyorsa... alıyorum ve alıyorum... bebeğim iyi olsun hepimizinki sağlıkla doğsunda gerisi boş... neyse güzeller sabah sabah biraz gergin başladım sanırım.. hepinizi öpüyorum..
ben oynadım ama daha bakmadım...............günaydın güzel kızlar!!
haftanın son günü
burda değişik bir hava var..
hava sıcak ama fırtına var sarı bir renk var sanki dışarda..
sabah sabah minik balığımın hıçkırıklrıyla başladık güne..
trilyonn gene kimseciklere çıkmamışş..ben oynamadım ya kesin ondandır:)))
dünden beri şu genç kızın cinayet haberi var her yerde...
kafayı yedi bu gençlik zengin çocukları ne yapcağını şaşırdı tartışması var evde işte...
akşam erken doğum konusu geçmiş gene
biz hala mutualist yaşam formatında devam ediyoruz oğlumla.
şimdilik çıkmaya niyeti yok.
sanırım telkinlerim işe yarıyor:))
dün gece gene bölük pörçük uykuyla dön dön üstünü aç kapat..arasıra hamile olduğunu hatırla ne olcak bu çocuğun çıkış şekli konusunu kafana tak şeklinde geçti zaman..
uyku sersemli ile çok şeyler düşünüyorumm..
b ara o kadar acıdıki canım yok dedim kesinlikle normal yapamam.sabah kalktığımda gene araftaydımm..
günler çabuk ve anlamadan geçiyor..
şaka maka senin haftan bayağı ilerledi artık bebişin doğsada bişey olmazki ayyy deniz yaaa doğurucaz düşünseneeeeeeeeeeeee kucağımıza alıcazzzzzzzzzzzz acaba neye benziolar gözü saçı ne renk ayyy çok heyecanlıyım. bizim çocuk tam piyango olcak ben mavi gözlü siyah saçlıyım eşim açık kumral kahve gözlü. bakalım ne çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?