2009 Nisan Anneleri buraya

Benimkinin hareketleri de eskisi gibi değil.Öyle tekmeler falan savurmuyor atık.Karnımda birden tümsekler falan beliryor ya da sanki kayıyor gibi bişey oluyor.Yazık onlara yerleri kalmadı ki zavallıların.

ewt ya benmkide öle aşarı hisssedilmiyo yan yatgm zaman ayakları yukarda onları ittirip duruyo yan yatrmıyo beni ide gerçekten kocam kocam tepler oluşuyo içimde tufanlar kopuyoo

Normal doğumda da çok acı çekiyorlarmış onlar da.Düşünsenize kendi doğum anımızı hatırlasaydık ne kötü olurdu.

sıkıştı zavallılar aslında biz rahatsızız ama onlar daha çok rahatsız

canım dün doktorumuza sordum orda sıkılıyormudur diye şu anda en rahat ettiği yer dedi,banada orda sıkışıyor gibi geliyor belki biz çok gerildiğimiz için öyle geliyor düşünsnize 5-6 kilo doğan bebeklerin alanını

kızlar ya sizinde belinizin tek tarafımı agrıyo benm tek taraflı sag taraf çok agrıyo solda bişey yok ama

çiçekcigim sen kaç haftalık oldun senn dogum 1 nisana mı geliyo birde sezaryan olabilir demişsn bi yerde okumştum yanlş hatrlamıyosam sebebi neee

bi cvp yazayımda tüm alıntılarım gitmesin dedim)
avatarımdaki yakışıklı preson break dizisindeki micheal.cnbc de oynuyor.
cahillik işte cnm kusura bakma:))

cnm çok sağol a.s.
sana da çok geçmiş olsun bende peçete koyuyorum bazen su gibi akıntım oluyor benimde

çok sağol cnmmma.s.

Göbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?
benim çizgi olmadı ama oğlum olacak kısmetse
arkdaşımın kızı oldu boydan boya kahverengi çizgisi vardı

hi hi hi kızım hıçkırıyo.çok komik ya.naıl sağ tarafım zıp zıp ediyor.yerim ben onu yaaaaaaaa
ayyy yerim ben onu yaa
aynen megulbenimkide pıt pıt pıt hıçıkırıyor maşallah bebeklerimize
biz hıçkırdığını bi kere ultrasonda görmüştük doktorum bu hareketti gördüğümüz bebeklere 1 hafta hiçbirşey olmaz diye garanti veririrz dedi
yani ii bişeymiş cnm

croxilex cnm bugün kaynanama gittim bana haplarını gösteriyodu
bi hapın
üstünde senin nikin vardıkaydirigubbakcemile3
şaşırdım bende hemen aklıma geldin senin rumuzun ne anlama geliyor kız

hadi geçmiş olsun edanur cum
ama benpek emin değilim yani senden
herşey olabilir hiihihih
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de yastıksız yatırcam 6 aya kadar
ondan sonra da ince bi yastıkla yatırırım heralde
bende yasık kullanmayı düşünmüyorum

neden kimseler konuşmuoooooooo

urla, croxilex, köfte:)), lana01, sev_rey, şen_ay

çiçek_bursasu-şirvan_rumelili hu nerelerdesınızzzzzzzzz
çarşılardaydım anacımm bu gidişle oaralarda doğurcam töbe töbeee:))

inşallah günler çok hızlı geçiyor zaten farkındamısınız
bakın cuma geldi bile ve bişey anlamadımm
bencede birbirimize özelden fotolarımızı yollayalımm

kızlar oğlumun hareketlerini geçen haftalar ki kadar çok net hissedemiyorum doktor yeri azladığı için artık o kadar net issedemezsin dedi sizin nasıl?

cnm sende iyice pimpiriklendin yaa azcık rahat ol bişey yok
olcak o kadar artık kocaman bebek oldular yani
kendi kendini strese sokma böyle rahatla biraz

benimki gündüz uyuyo ama akşamları çok canımı yakıo abuk subuk hareketler yapıo

aynen çiçek bide benim karnım hiç yanlara doğru değil çok öne doğru uzuyo resmen yani çok sivri ve göbek deliğimin sağ kenarı öyle acıyorki küçük bi tümsek yapmış benim afacan orda sanırım dizlerini dayamış
arada birde ordan tekme sallıyor cnm çok yanıyor ya
derilerim acıyor artık....

Normal doğumda da çok acı çekiyorlarmış onlar da.Düşünsenize kendi doğum anımızı hatırlasaydık ne kötü olurdu.

yok cnm ya nerden çıkarıyosunuz bunları küçücük bebek acı çekermi
hem bunu en normali bu olduğu için böyle doğum oluyor
Yüce Allah herşeyin en iyisini düşünmüştür
hiç bebeklere acı çektirrirmi
böyle şeyler düşünmeyin
normali bu zaten...
..

günaydın anneler...... bugün bizim nst günlerimiz başlıyor artık... haftada 2 kere nstye bağlanacaz, haftada birde ultrosonda bakılacak.. ayyyy artık zaman geçmek bilmiyor... bir de her arayan senin doğuma ne kadar kaldı sorusunu sorup cevabı alıncada aaaaa bişey kalmamış aman dikkat et bebek her an gelebilir demiyor mu, çıldırmamak elde değil... insanı panik yapıyorlar... tek başıma sokağa çıkmaya korkar oldum, öyle karşıya filan geçmiyorum yalnız ancak haftasonu eşimle arabayla olursa... hastane eve yürüyerek 10 dakika arabayla 3 dakka filan bari bişey olursa hastane yakınlarında olsun diyorum... öfff bugün doktorum kesin tartıcak gene... sanki ne değişiyorsa... alıyorum ve alıyorum... bebeğim iyi olsun hepimizinki sağlıkla doğsunda gerisi boş... neyse güzeller sabah sabah biraz gergin başladım sanırım.. hepinizi öpüyorum..

günaydın güzel kızlar!!
haftanın son günü
burda değişik bir hava var..
hava sıcak ama fırtına var sarı bir renk var sanki dışarda..
sabah sabah minik balığımın hıçkırıklrıyla başladık güne..
trilyonn gene kimseciklere çıkmamışş..ben oynamadım ya kesin ondandır:)))
dünden beri şu genç kızın cinayet haberi var her yerde...
kafayı yedi bu gençlik zengin çocukları ne yapcağını şaşırdı tartışması var evde işte...

hayatım son 1 ayda ne kadar kilo alabilirsin ki? kilo düşünmüorum ben artık. bu arada benim evim de hastaneye uzak bayaa napıcam bilmiyorum inşallah acil bişey olmaz.

canım hastaneden güzel haberlerle gel inşallah

akşam erken doğum konusu geçmiş gene
biz hala mutualist yaşam formatında devam ediyoruz oğlumla.
şimdilik çıkmaya niyeti yok.
sanırım telkinlerim işe yarıyor:))
dün gece gene bölük pörçük uykuyla dön dön üstünü aç kapat..arasıra hamile olduğunu hatırla ne olcak bu çocuğun çıkış şekli konusunu kafana tak şeklinde geçti zaman..
uyku sersemli ile çok şeyler düşünüyorumm..
b ara o kadar acıdıki canım yok dedim kesinlikle normal yapamam.sabah kalktığımda gene araftaydımm..
günler çabuk ve anlamadan geçiyor..

kızlar günaydın ben bu gece biraz uyudum Allaha şükür. onun dışında 2 gece önce kaynanamlar çaya gelmişti. dün kocamaı aramış oğlum kız doğururucak gibiydi bak yılların tecrübesiyim anlarım yakında doğurur demiş. eşim panik durumda zaten hiçbişeye izin vermiodu şimdi hiç vermiicek uyuz oldum halbuki ben bugün arkadaşımla buluşucaktım 2-3 saat offfff

güzel haberlerle gel.............
ben oynadım ama daha bakmadım...............

yinemi devretmiş

GÜNAYDIN............................

haftasonu geldi.................

yarın temızlık yapıcam az kaldı artık dogumlara...
şöyle dip köşe..................
pazarda görümcemin dogum günü ona süpriz yapıcaz.........

yarın cok işim var çok...................

ben bi geçmişi okuyup gelıyım

şaka maka senin haftan bayağı ilerledi artık bebişin doğsada bişey olmazki ayyy deniz yaaa doğurucaz düşünseneeeeeeeeeeeee kucağımıza alıcazzzzzzzzzzzz acaba neye benziolar gözü saçı ne renk ayyy çok heyecanlıyım. bizim çocuk tam piyango olcak ben mavi gözlü siyah saçlıyım eşim açık kumral kahve gözlü. bakalım ne çıkıcak

bende çok merak ediyorum inan..
ben kumralım eşim esmer.
benim annem ve babam tarafındada açık tenli ve renkli gözlüler var.
dedem mavi gözlüydü teyzem yeşil gözlü.
ama bence bizimki esmer olcak kahverengi gözlü.
sağlıklı olsunda..
ama sanki yakışıklı fırlama bişey olcak gibi geliyo bana ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…