2009 Nisan Anneleri buraya

mesleğin çok eziyetini çektim çok feci yerlerde çalıştım ilk defa bi iyiliğini gördüm oda gebeliğe denk geldikaydirigubbakcemile3 zaten düğünde yeni olmuştu taksitler falan bide maaş olmasa biterdik koçişle

ya zaten son güne kadar dayanmak senin içinde zor olcak şen ay cım sonuçta 2 tane bebek var içinde gelişim 2 katı sende..
ben bi tane ile nefes alamazken allah sana yardım etsin..

saol şekercim..evet sabah uyanınca benimde aklıma ilk bu geldi, yavrumla birlikte bi yaşa giriyorum..gerçi benim oğlum hep bana kendini hatırlatıyo, allah muhafaza unuturum falan beyimizi diye sabah akşam kımıl kımıl..yeride daralmadı heralde, hiçbişey yapamasa dikiyo havaya topu..bi canım yanıyoki..ama bu sabah canımı hiç yakmadı oğlum, önce o kutladı beni :))yeni bir yaş ve allah izin verirse 1 ay sonra yeni bir anne olmak!! tarifsiz bi duygu anne olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin, her kadının yaşabileceği en güzel duygu bu ve en büyük hakkı...

urlacım benim annemde burada değil, muğlada ve doğumdan sonra 1 haftalığına gelebilirse gelecek..ama sen yinede şanslısın benim güvenebileceğim kimsem yok burada..bi kız kardeşim var, onunda yaşı küçük, anlamaz hiçbişeyden zavallım..sen ellere muhtaç olucam diyosun ama benim yardım isteyebileceğim el bile yok canım..

ben söylemiştim daha önce oğlumun adı EMİR EFE olucak inşallah diye..selim ismini bende çok seviyorum (yavuz selimin hayatını okumuştum o da çok etkilemişti), hatta başta emir selim koyayım demiştim ama eşimin ailesinde varmış bi selim gıcık oluyomuş, istemedi...koymayı düşündüğünüz isimler çok güzel, allah isimleriyle uzun ömürler nasip etsin yavrularımıza..

çiçek kız seni getirmezlerse kadıköye kadar gelebilirsen biz götürürüz seni hastaneye..şimdi metrobüs falan yapıldı ya direk, onunla söğütlüçeşmeye gel biz seni alırız duraktan arabayla..başka gelmek isteyen varsa herkes için geçerli şekerler..otobüs kadıköyden direk hastanenin önünde indirmiyo, yürüme mesafesi var bilginize..

sizin masraflarda 2 katı.
bu arada bebeklere kim bakcak sen çalışmaya başlayınca.
daha doğrusu kimler??
tek kişi başedemez gibi..

ay o da doğru ya hihihhihihi

hayırlı haberlerle gel kıymetlimiz ikiz anası:)
mucccckkkkkkkkkkssssa.s.

kızlar bu bel ağrıları erken doğum habercisi mi acaba yoksa kilolar ağır mı geliyor benim eşim fizik tedavi uzmanı o kilolardan diyor ama ben korkuyorum...
eğer ağrılar pozisyon değiştirince hafifliyor yada geçiyorsa doğum ağrısı değilmiş

kızlar oğlumun hareketlerini geçen haftalar ki kadar çok net hissedemiyorum doktor yeri azladığı için artık o kadar net issedemezsin dedi sizin nasıl?
hep öyle diyolar yerleri daralıyo falan ya benim karnım çok geniş yada iki tane oldukları için çok hareket hissediyorum hiç azalma olmadı

sizin masraflarda 2 katı.
bu arada bebeklere kim bakcak sen çalışmaya başlayınca.
daha doğrusu kimler??
tek kişi başedemez gibi..
herşey çarpı iki ama şöyle bi avantajı var ikiz olma durumu herkese çok sevimli geliyo herkesde bişeyler alma çabası içine giriyokaydirigubbakcemile3 yük biraz hafifliyo şimdi kayınvalidemle farklı semtlerde oturuyoruz ama yaz sonu aynı semte taşınıcaz yanınada bi yardımcı kadın tutucaz diye planlıyoruz bide görümcemin bebiş var oda öğretmen yani evde 3 bebek olacak oda 2 aylık yani bizim bebişler üçüz gibi büyücek görümcemin okul yarım gün gerçi ama benim tam gün

bu hamilelik beni aptallaştırdı..
çözemiyorum karmaşık lafları:)))
hafızada balık oldu zaten!!

teşekkürler urlacımm
ne demek kuzu

aynen bizde dügünden yeni cıktık borcumuz yok allaha şükür

maaşını alıyor olman ne güzel ya!!
ben 4 ay alamıyacağım şimdi..
millet para vercekte alışveriş yapcam diye bakcammm
millet koca oluyor sanırım deniz.....
delikafadulden

of off işte herkesin ayrı ayrı sorunları var................

ehehe bakıcı ve kayınvalide delirir artık 3 cocukla.........delikafaduldendelikafadulden

şenay sen kaç dogumlusun bide
kocişinmi senin ailendemi ikiz vardı.....

benim annem ikiz
annem ikiz dogurmamış
ee dediler sen dogururusun bende dogurmadım ikiz

bi yandan güzel...
bir cırpıda cıkıoo tamam artık allaha onlara ömür versin....

bi torun diye çıldırıyodu kayınvalidem evlenmeden önce ilk tanışmamızda bana yemedi içmedi hemen çocuk yapıcakmısınız dedi düşünün daha istemeye gelinmemiş bizde 1 diil 3 torun verdik daha ne istesinkaydirigubbakcemile3

otobüsle gelinince biraz yürüme mesafesi var...
fakat münübisle gelin derim . hemen önünde iniyosunuz.. yürümezsinizde.. hemen hastaneye gireceksiniz.

e toprak nice mutlu yıllara :içelim:

şenaycım 3.nüzde iyi olduğuna sevindim..
maşallah ikizlere annelerini üzmedikleri içinde aferim onlara..

varis çorapları bnerden sordun...
şu medical eşyaları satan yerler var, belki orda daha ucuzdur ,,bilemiyorum tabii

hehe allah kolaylık versin kayınvalidene işi zor valla....

79 luyum ben temmuz doğumluyum çift yumurta ikizliği durumu kadın tarafından gelen bi durum yani anneden kıza geçen bi durum ama her seferde olcak diye bişi yok tek yumurta ikizliğide spontan gelişiyo belli bi faktör yok ayrıca ailede olmasa bile ileri yaşlarda ve 2 ci 3üçüncü doğumlarda çogul gebelik şansı artıyo gelelim benim duruma
babaanemin tarafında ikizlik varmış mavi gözlüdür babaannem babam ben yeşil gözlüyüm yani ona çeken genlerim var ama ben bu durumu bi manyak dr a denk gelmiştim daha öncede anlattım bana senin çocuğun olmaz falan dedi daha hiç denememişiz düşün bende ağlıya ağlıya şimdiki dr a gittim oda psikolojimi vahim buldu klomen verdi bi baktık ikiz ben klomene bağlıyorum yani bu durumu gerçi düşük bi ihtimalmiş ama bilemiyorum uzun oldu ama ikiz bebek konusunda bide ahhhh aldımkaydirigubbakcemile3çocuk drunda gördüğüm ikiz bebeklerin içine düştüm ben evlenmeden bi sene önce ay ne tatlılar benimde olsa falan diye anneleri gıcık oldu nefret eti benden bana boğacak gibi bakarak inşallah doğurda gör dedikaydirigubbakcemile3

şenaycım maş. bebişlerine ilk bebekler bizden gelicek sanırım
bakalım kim ilk önce pırtlayacakkaydirigubbakcemile3

kızlar bi geçmişi okuyup gelecektim sözde
okuyamadım error verip durdu sonra kocam aradı hazırlan yemeğe gidiyoruz diye zati karnımda açtı hemen hazırlandım yedik geldik ohh valla hazır yemek ne güzel :))

sultaannn göbeğin çok ama çok güzel görünüo nazar değmesin kuzucum daha çirkin bişey koysaydın oraya maşallah ona
ayy sağol şekercim çok tatlısın gel öpiciiim:1hug:
Kolay gelsin canım.

Evet ya ben de bayıldımfotoğrafa.Çok güzel bir göbiş.
sağol cnm yaa a.s.

Biz teşekkür butonunu beklerken onun yerine başka birşey koymuşlar.Yeni fark ettim.
hee evet bende şimdi farkettim ne kine u ?:uhm:

bu hamilelik beni aptallaştırdı..
çözemiyorum karmaşık lafları:)))
hafızada balık oldu zaten!!

teşekkürler urlacımm
aynen deniz ya burda okuduğum yazıları bezen 3-4 kere okuyorum yinede anamıyorum okuduğumdan bişey

kızlar ben bu aralar acayip terlemeye başladım uyurken su içinde kalıyorum
dün gecede hiç uyuyamadım benim velet parti verdi içerde valla hem seviniyorum kıpır kıpır diye hemde rahatsız oluyorum

Son düzenleme:

yuh ya 170 tl sadece bir varis çorabı oha falan oldum bu arada az kalmış doğumuna onun için hem sevindim hem garip bi şekilde heyecanlandım bebeklerimiz gelio yaşasınn

canım ellere muhtaç olmazsın aslında kimseyede çok ihtiyacımız yok bakarız biz kendi kuzularımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hem ordan burdan ses çıkınca daha zor oluo bööle şeyler yok amasını verdin mi yok bu doymamış yok bilmem ne boşver biz bildiimiz gibi bakarız ben bebek bakımına hiçkimseyi karıştırmayı düşünmüorum çok yorulsamda ben yapcam.

hahahaha iyiki ahh almışsın çok güzel ve herkese nasip olmayan bişey bu kıymetini bil:)kaydirigubbakcemile5

terlemeleri doğuma kadar çekicez artık bende de yanmalar başladı kombiyi en kısıkta çalıştırmaya başladım elim ayağın çok sıcakkkk

bu arada türkmaxda bebek bakımıyla ilgili bi program var uzman dediki bebeğin gaz probleminin en büyük nedeni hareketsizliktir onu devamlı hareket ettirin dedi

Son düzenleme:
bu arada türkmaxda babak bakımıyla ilgili bi program var uzman dediki bebeğin gaz probleminin en büyük nedeni hareketsizliktir onu devamlı hareket ettirin dedi

bu arada benim göğüslerim de çok sıcak yaa yanıo resmen

hıı evet çiçek bende izliyorum hergün o programı güzel faydalı...

benimde göğüsler baya aştı olayı artık hani o kızıldereli kadınlar varya memeleri göbeğinde aynen öyleyim valla bide terliyor göbeğime deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…