KOPTUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM79 luyum ben temmuz doğumluyum çift yumurta ikizliği durumu kadın tarafından gelen bi durum yani anneden kıza geçen bi durum ama her seferde olcak diye bişi yok tek yumurta ikizliğide spontan gelişiyo belli bi faktör yok ayrıca ailede olmasa bile ileri yaşlarda ve 2 ci 3üçüncü doğumlarda çogul gebelik şansı artıyo gelelim benim duruma
babaanemin tarafında ikizlik varmış mavi gözlüdür babaannem babam ben yeşil gözlüyüm yani ona çeken genlerim var ama ben bu durumu bi manyak dr a denk gelmiştim daha öncede anlattım bana senin çocuğun olmaz falan dedi daha hiç denememişiz düşün bende ağlıya ağlıya şimdiki dr a gittim oda psikolojimi vahim buldu klomen verdi bi baktık ikiz ben klomene bağlıyorum yani bu durumu gerçi düşük bi ihtimalmiş ama bilemiyorum uzun oldu ama ikiz bebek konusunda bide ahhhh aldımkaydirigubbakcemile3çocuk drunda gördüğüm ikiz bebeklerin içine düştüm ben evlenmeden bi sene önce ay ne tatlılar benimde olsa falan diye anneleri gıcık oldu nefret eti benden bana boğacak gibi bakarak inşallah doğurda gör dedikaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel kociş yemege gtürdü demek nerde o günler ehehhehehekızlar bi geçmişi okuyup gelecektim sözde
okuyamadım error verip durdu sonra kocam aradı hazırlan yemeğe gidiyoruz diye zati karnımda açtı hemen hazırlandım yedik geldik ohh valla hazır yemek ne güzel :))
ayy sağol şekercim çok tatlısın gel öpiciiim:1hug:
sağol cnm yaa a.s.
hee evet bende şimdi farkettim ne kine u ?:uhm:
aynen deniz ya burda okuduğum yazıları bezen 3-4 kere okuyorum yinede anamıyorum okuduğumdan bişey
kızlar ben bu aralar acayip terlemeye başladım uyurken su içinde kalıyorum
dün gecede hiç uyuyamadım benim velet parti verdi içerde valla hem seviniyorum kıpır kıpır diye hemde rahatsız oluyorum
dogru söylüyorsundaa..... ama yinede birine muhtacız sezeryan olucaz... 1 hafta zor hareket edıoo insanyuh ya 170 tl sadece bir varis çorabı oha falan oldum bu arada az kalmış doğumuna onun için hem sevindim hem garip bi şekilde heyecanlandım bebeklerimiz gelio yaşasınn
canım ellere muhtaç olmazsın aslında kimseyede çok ihtiyacımız yok bakarız biz kendi kuzularımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hem ordan burdan ses çıkınca daha zor oluo bööle şeyler yok amasını verdin mi yok bu doymamış yok bilmem ne boşver biz bildiimiz gibi bakarız ben bebek bakımına hiçkimseyi karıştırmayı düşünmüorum çok yorulsamda ben yapcam.
hahahaha iyiki ahh almışsın çok güzel ve herkese nasip olmayan bişey bu kıymetini bil:)kaydirigubbakcemile5
benimde oluoo arada bide benim karnım buz gibi oluoo akşamları neden acaba..............bu arada benim göğüslerim de çok sıcak yaa yanıo resmen
öyle ama napalım mecbur birileri bakacak annemde çalışıyohehe allah kolaylık versin kayınvalidene işi zor valla....
huzur valla benimkilerin pek çıkası yok galiba bu gün öyle hissettim dr un bu kararı benim aniden ödem olmamla alakalı sanırım çünkü ameliyatta hayati tehike yaratıyomuşşenaycım maş. bebişlerine ilk bebekler bizden gelicek sanırım
bakalım kim ilk önce pırtlayacakkaydirigubbakcemile3
bu kadın oldum olası beni kıskanır zatennnnnnnnnn:dilcikar:Gülben Ergen'in ikizleri olacakmış duydunuz mu?
çorap ohaki ne ohaaaaaa valla çiçekcim ikizlere hamile kalıp olanları görünce anladım kadının neden beddua eder gibi söylediğini doğurda gör demişti daha doğurmadım neler görcem bakalımkaydirigubbakcemile3yuh ya 170 tl sadece bir varis çorabı oha falan oldum bu arada az kalmış doğumuna onun için hem sevindim hem garip bi şekilde heyecanlandım bebeklerimiz gelio yaşasınn
canım ellere muhtaç olmazsın aslında kimseyede çok ihtiyacımız yok bakarız biz kendi kuzularımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hem ordan burdan ses çıkınca daha zor oluo bööle şeyler yok amasını verdin mi yok bu doymamış yok bilmem ne boşver biz bildiimiz gibi bakarız ben bebek bakımına hiçkimseyi karıştırmayı düşünmüorum çok yorulsamda ben yapcam.
hahahaha iyiki ahh almışsın çok güzel ve herkese nasip olmayan bişey bu kıymetini bil:)kaydirigubbakcemile5
ay oralarda mı yanacak benim daha başlamadı sen benden öndesin ya cnm
kızlar ben kahvaltıda pek yumurta yemem o yüzden uzun bi süredir her cumartesi adet edindim 7 yumurta haşlıorum buzdolabına atıorum.sonra ara öğün olarak gün içinde bi tane yiyorum bebeğe çok yararlı die. çalışan anneler sizde yanınızda haşlanmış yumurta götürebilirsiniz çok keyif vermio soğuk yemek ama faydalı sonuçta.
ohhhhhhh geçmişide bitirdim anacım siz yalnız bırakmaya gelmiyonuz valla çenelr binbeşyüz doğum yaklaştı arap atı misali açıldı herkes göbüş çatladı valla okurken
Valla bende pek sevmem ama 2 günde bir bir tane kesin yiyorum az mı yiyorum ben ya....kızlar ben kahvaltıda pek yumurta yemem o yüzden uzun bi süredir her cumartesi adet edindim 7 yumurta haşlıorum buzdolabına atıorum.sonra ara öğün olarak gün içinde bi tane yiyorum bebeğe çok yararlı die. çalışan anneler sizde yanınızda haşlanmış yumurta götürebilirsiniz çok keyif vermio soğuk yemek ama faydalı sonuçta.
canım ben hergün sabah yıyorum.kızlar ben kahvaltıda pek yumurta yemem o yüzden uzun bi süredir her cumartesi adet edindim 7 yumurta haşlıorum buzdolabına atıorum.sonra ara öğün olarak gün içinde bi tane yiyorum bebeğe çok yararlı die. çalışan anneler sizde yanınızda haşlanmış yumurta götürebilirsiniz çok keyif vermio soğuk yemek ama faydalı sonuçta.
örtüyorum ama yınede sogukhahah memeler komik bi hal alıo zaten hiç bir seksiliği kalmadı artık:)
urla iyi ört göbüşü üşümesin bebiş
göbüş çatladı peki civcivler çıktı mı:)
kızlar bu arada hani kaynanam demişti ya ben bebeğin eşyalarını yıkarım sende oturduğun yerde ütülersin diye
dün ondaydım dedimki anne bi alemsin yani herkes yıkar dedim atıp makineya
meğer kadıncağız elinde yıkıcakmış daha temiz olur diye yaa
günahını aldım bide burda reklam ettimkötükedihüso
valla bu gelinlerden korkulur hehehe
ıyyy çiçekcim 7 gün önceden niye haşlıyon yumurtayı
yiyeceğin zaman haşlasana zaten sevmiyomuşsun iyice tiksincen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?