2009 Nisan Anneleri buraya

KOPTUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ohh ne güzel kociş yemege gtürdü demek nerde o günler ehehhehehe
nankörüm ben yaaa
dogru söylüyorsundaa..... ama yinede birine muhtacız sezeryan olucaz... 1 hafta zor hareket edıoo insan

bu arada benim göğüslerim de çok sıcak yaa yanıo resmen
benimde oluoo arada bide benim karnım buz gibi oluoo akşamları neden acaba..............

hehe allah kolaylık versin kayınvalidene işi zor valla....
öyle ama napalım mecbur birileri bakacak annemde çalışıyo
şenaycım maş. bebişlerine ilk bebekler bizden gelicek sanırım
bakalım kim ilk önce pırtlayacakkaydirigubbakcemile3
huzur valla benimkilerin pek çıkası yok galiba bu gün öyle hissettim dr un bu kararı benim aniden ödem olmamla alakalı sanırım çünkü ameliyatta hayati tehike yaratıyomuş
Gülben Ergen'in ikizleri olacakmış duydunuz mu?
bu kadın oldum olası beni kıskanır zatennnnnnnnnn:dilcikar:

çorap ohaki ne ohaaaaaa valla çiçekcim ikizlere hamile kalıp olanları görünce anladım kadının neden beddua eder gibi söylediğini doğurda gör demişti daha doğurmadım neler görcem bakalımkaydirigubbakcemile3

ay oralarda mı yanacak benim daha başlamadı sen benden öndesin ya cnm

nereler yanmıyoki menapozlu gibiyim ben valla

kızlar ben kahvaltıda pek yumurta yemem o yüzden uzun bi süredir her cumartesi adet edindim 7 yumurta haşlıorum buzdolabına atıorum.sonra ara öğün olarak gün içinde bi tane yiyorum bebeğe çok yararlı die. çalışan anneler sizde yanınızda haşlanmış yumurta götürebilirsiniz çok keyif vermio soğuk yemek ama faydalı sonuçta.

kızlar bu arada hani kaynanam demişti ya ben bebeğin eşyalarını yıkarım sende oturduğun yerde ütülersin diye
dün ondaydım dedimki anne bi alemsin yani herkes yıkar dedim atıp makineya
meğer kadıncağız elinde yıkıcakmış daha temiz olur diye yaa
günahını aldım bide burda reklam ettimkötükedihüso
valla bu gelinlerden korkulur hehehe

ohhhhhhh geçmişide bitirdim anacım siz yalnız bırakmaya gelmiyonuz valla çenelr binbeşyüz doğum yaklaştı arap atı misali açıldı herkes göbüş çatladı valla okurken

Allahtan ben severim yumurtayı. hamile kaldıımdan beri de daha dikkat ediyorum. nerdeyse hergün yiyorum bazen bi gün atlarsam ikinci gün iki tane yiyorum. yumurtadaki protein çok kaliteliymiş. bebişe çok faydalıymış dediin gibi çiçekcim

Valla bende pek sevmem ama 2 günde bir bir tane kesin yiyorum az mı yiyorum ben ya....
bu arada yarın dr gidicem bakalım kaç kilocuk daha almışım, görenler hiç almamışın sadece göbeğin çıkmış diyor ama bilemiyorum genede....

canım ben hergün sabah yıyorum.
ya rafadan yada sert
pazar günleride tavaya
ama bence hergün taze taze haşlayım yee nasıl olsa evdesin...........

hahah memeler komik bi hal alıo zaten hiç bir seksiliği kalmadı artık:)

urla iyi ört göbüşü üşümesin bebiş
örtüyorum ama yınede soguk

BEN CIKIYORUM ALLAHA EMANET OLUN......

güzel bir hafta sonu diliyorum...

bakın dogurmayın oturun oturdugunuz yerde..........

doguran olursa muakak beni arayın.......

çiçek ,şirvan tamammııı?

öptük sizi......... byeeeeeeeeehihoyyyt

ıyyy çiçekcim 7 gün önceden niye haşlıyon yumurtayı
yiyeceğin zaman haşlasana zaten sevmiyomuşsun iyice tiksincen

urlaCım benimde dikkat ediyorum bu aralar göbiş soğuk oluyo heleki dün akşam zor ısttık valla .....
yemekten de olabilir mi benim midem çok kötü oldu yemekten sonra ve akabinde göbiş buz kesti tek kelimeyle..

Allah seni bildii gibi yapsın kıs kadıncaazın günahını aldın. hadi sen aldın bize de aldırdın vallakaydirigubbakcemile3
nie elinde yıkıcakmış ki boşver bence yorulmasın atın makineye yıkansın sonuçta sürekli elde yıkanmıcak. hem çok kirli de değiller ki yeni alındılar sonuçta. maksat tozdan kimyasaldan arınsın.

ay kızlar bu gün dr amcada formundaydı valla belirsiz yavrucağın resmini çıkardı baktı baktı bu aynı babasına benziyo al babası dedi verdi koçişe ben gıcık oldum neeeeeee babasınamı benziyo diyeeeee sengözlerimebaksanab sonra dedimki ben koç olsun istemiyorum balık olsun bunlar dedim ayyy evet koçlar çok inatcı olur uğraştırır seni ayın kaçındaydı koç burcu olmadı sen yükselenleri ayarla ona göre yaparız demezmiii dr da çoştu bu gün anlıcanız

ıyyy çiçekcim 7 gün önceden niye haşlıyon yumurtayı
yiyeceğin zaman haşlasana zaten sevmiyomuşsun iyice tiksincen

kız dolapta bişey olmaz ki haşlanmış yumurtaya ben sıcak da sevmem ki:) öbür türlüde üşenirim haşlamam yemem bööle bi anda haşlıorum sonra elimin altında die yiyorum yoksa yemem yani. severek yiyenlere de gıpta ile bakmışımdır her zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…