hiç düşünmedim bak onu. annem bizimkileri evde saklamıştı ama hatırlıyorum. bazen çekmecede görünce çok ilginç gelirdi. gazlı beze sarılı siyah kuru bişey
Allah kolaylık versin inşallah hiç bir problem olmadan gelir bebişCanım normal bi gebede olağanüstü bi durum dışında zaten gerekmiyo. Ama benim durum biraz değişik.Normal değerlerim yani hamile değilken alt sınırdaydı. Hamile kalınca biraz düşüyo ya alt sınıra anca geliyo bebek çekiyo malum. Ben hamile kalınca sizinkinin 2 katı düşmüş gibi oldu. Mesela doğum şeklimde o nedenle belli değil,kan sorunum sürüyosa sezeryan yoksa normal doğurucam.
ben tıp fakültesine atmaya tırsıyorum ya hastalıktan kurtulmazsa diye bide bahçeye gömmeyelim çatısına atalımki en tepesine çıksınbende uludağ tıp fak.bahçesine gömiyim diyorum ama
bazıları hala Kuran-ıKerimin içinde saklıyor belki bende öle yaaprım
Aranızda bebeği de alıp yazın aşağı yukarı 3 aylık olduklarında tatile çıkmayı düşünen var mı ?....
Ben istiyorum ama bebekle nasıl olur diye düşünmakten karar veremiyoru. Erken rezervasyon fırsatlarını kaçımamak için acele etmek gerekiyor..
Dozkan bebek konusunda tecrübelisin. Sence başedilir mi?.
Tatillerde yeni doğmuş bebekleri görünce şaşırıyordum. 40 ları bile çıkmamış. Nasıl bakıyorlar diye ?
İnsan kendine gelince daha da korkak oluyor heralde!
bende kararsızım kayınvalidemlerin yazlığı var ev olduğu için fazla zorlanmam diyorum ama bebişler hava durumundan falan nasıl etkilenir bilmiyorum onları denize sokmayıda çok istiyorum
Ankaralılar olarak kaldık mı başbaşa hadi bakalım. Herkes terketti bizi...
Onlar da yanında olacaksa hiç düşünme bu fırsatı değerlendir. 2 bebek için bence ideal bir tatil..... Hem yardım ederler hem de bilirler havayı falan bebekler için.....
Ya bende burdayımmmm..Hastayım ama yazmaya çalışıyorum lütfen yani:)))
bebişler çok küçük olucaklar oturamıcaklar bile daha ek besinelerede geçilmemiş olacak bu yaz tatil çok zor olacak
canıım ya benim kayınvalidem telaşlıdır biraz biz yüzerken bile çok korkuyo sanırım bebekleri dışarı çıkarmamıza falan pek müsade etmez geçen sene beni 5 den önce yollamadı denize:1no2:
Aranızda bebeği de alıp yazın aşağı yukarı 3 aylık olduklarında tatile çıkmayı düşünen var mı ?....
Ben istiyorum ama bebekle nasıl olur diye düşünmakten karar veremiyoru. Erken rezervasyon fırsatlarını kaçımamak için acele etmek gerekiyor..
Dozkan bebek konusunda tecrübelisin. Sence başedilir mi?.
Tatillerde yeni doğmuş bebekleri görünce şaşırıyordum. 40 ları bile çıkmamış. Nasıl bakıyorlar diye ?
İnsan kendine gelince daha da korkak oluyor heralde!
Selam kızlar...çok şükürki hala doğuran yok anladığım kadarıyla. a.s. Aman dursunlar azcık daha kaldı:) Ben 3 gündür ne girebildim ne yazabildim. Malum kan arıyoduk (Allah tüm kan ihtiyacı olanlara yardım etsin) en çok bulunan kan dersiniz AB+ ama malesef çok zor bulduk. En son çare eşimin 2 arkadaşı kan verdi. O şekilde bile baya uğraşmak zorunda kaldım. Neyseki çok şükür dün 2 ünite kan almak üzere hastaneye yattım. Bu defa biraz zor oldu. Hem çok ağrı yaptı, hemde halsizlik. Sanrım 1-2 güne düzelirim. Bunun üstüne dünde boğazım şişti, artı büyük ihtimalle birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum kırgınlığım var. Dünden beri yatıyorum. Az önce biraz kalktım, size bakim dedim. Aklımda sizde 1 aydır değişik nedenlerle ne doğrudüzgün girebiliyorum ne de okuyamıyorum. Ama aradan bakıyorum merak etmeyin:)
Galiba Huzurla, Şenay ın bebişleri yolda...hadi hayırlısı olsun işallah Allahım en kolay şekilde yavrularınıza kavuştursun önce sizleri, sonra bizi. Şenayın neredeyse 40 ı çıkmasına yakın biz anca doğurucaz galibadelikafadulden Ama tecrübeli annelerimiz olcaklar bize yardımcı olurlar
bişi merak ettim. hani senin açıklık 6 cm ya. doğum anında kaç cm açılıyo.herkeşlere merhaba hala doğuramadım:1no2:
benim kız vazgeçti oysa herşey ne kadar elverişli doğumi için
şaka bi yana böle belirsizlik içinde beklemek pek fenaymış
karışık duygular içindeyim hem doğsun artık onunla vakit geçiriyim istiyorum hemde daha dursun istiyorum offfff
maşallah bebişe.Günaydın kızlar,
Az önce hastaneden geldim. Henüz geçmişi okumadım.
Eltim doğum yaptı çok tatlı bıcırık bir kızımız oldu36+6 da doğdu 2600 gr ve 47 cm. Küveze falanda koymadılar.Oda da normal doğumla doğurmuş 7 tane kadın bir aradaydılar. Çok doğum olmuş gece
her yer anniş ve bebek doluydu. Özel odalarda da yer olmayınca hepsinin bebekler kucaklarında hepsi sağlıklı (normal doğurunca ağrı olmuyo ne güzel) ama bebeklere beşik bile vermemişler çok sinirlendim ya. Annelerinin ayak uçlarında uyutmuşlar bebekleri.
benim de ablamla aramda 2 hafta var. ama ben öndeyim. zaten onun 3. bebişi olcakkız nasıl ayaraladınız eltinle anlaşmalı gibi bebişlerin
arasında 2 hafta var hihihi maşallah onun bebişe
canım bence çok güsel. ikisi yakışmış beraber kullanılabilir.Kızlar şimdi görüşlernizi bekliyorum....
İsim konusunda...
ENES KAAN nasıl?
yüsra da güsel. son zamanlarda çok duyuyorum amabizim %99 yüsra olcak teyzeleri
hiç düşünmedim bak onu. annem bizimkileri evde saklamıştı ama hatırlıyorum. bazen çekmecede görünce çok ilginç gelirdi. gazlı beze sarılı siyah kuru bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?