2009 Nisan Anneleri buraya

bende uludağ tıp fak.bahçesine gömiyim diyorum ama
bazıları hala Kuran-ıKerimin içinde saklıyor belki bende öle yaaprım

Allah kolaylık versin inşallah hiç bir problem olmadan gelir bebiş
bende uludağ tıp fak.bahçesine gömiyim diyorum ama
bazıları hala Kuran-ıKerimin içinde saklıyor belki bende öle yaaprım
ben tıp fakültesine atmaya tırsıyorum ya hastalıktan kurtulmazsa diye bide bahçeye gömmeyelim çatısına atalımki en tepesine çıksın
ben odtünün çatısına atıcam galiba

Aranızda bebeği de alıp yazın aşağı yukarı 3 aylık olduklarında tatile çıkmayı düşünen var mı ?....

Ben istiyorum ama bebekle nasıl olur diye düşünmakten karar veremiyoru. Erken rezervasyon fırsatlarını kaçımamak için acele etmek gerekiyor..

Dozkan bebek konusunda tecrübelisin. Sence başedilir mi?.

Tatillerde yeni doğmuş bebekleri görünce şaşırıyordum. 40 ları bile çıkmamış. Nasıl bakıyorlar diye ?
İnsan kendine gelince daha da korkak oluyor heralde!

bende kararsızım kayınvalidemlerin yazlığı var ev olduğu için fazla zorlanmam diyorum ama bebişler hava durumundan falan nasıl etkilenir bilmiyorum onları denize sokmayıda çok istiyorum

bende kararsızım kayınvalidemlerin yazlığı var ev olduğu için fazla zorlanmam diyorum ama bebişler hava durumundan falan nasıl etkilenir bilmiyorum onları denize sokmayıda çok istiyorum

Onlar da yanında olacaksa hiç düşünme bu fırsatı değerlendir. 2 bebek için bence ideal bir tatil..... Hem yardım ederler hem de bilirler havayı falan bebekler için.....

bebişler çok küçük olucaklar oturamıcaklar bile daha ek besinelerede geçilmemiş olacak bu yaz tatil çok zor olacak

Onlar da yanında olacaksa hiç düşünme bu fırsatı değerlendir. 2 bebek için bence ideal bir tatil..... Hem yardım ederler hem de bilirler havayı falan bebekler için.....

canıım ya benim kayınvalidem telaşlıdır biraz biz yüzerken bile çok korkuyo sanırım bebekleri dışarı çıkarmamıza falan pek müsade etmez geçen sene beni 5 den önce yollamadı denize:1no2:

Ya bende burdayımmmm..Hastayım ama yazmaya çalışıyorum lütfen yani:)))

Ya şekerim ben o ara aşağı baktığımda ben, şenay ve dozkan gözüküyordu sadece..
Onun için yaniiii......

bebişler çok küçük olucaklar oturamıcaklar bile daha ek besinelerede geçilmemiş olacak bu yaz tatil çok zor olacak

İşte bazıları da öyle diyor hareketlenmeden daha kolay olur diye. Geçen sene tatilde biriyle tanışmıştım. 2 çocuğu var biri bebekti. İlkinde yeni doğmuşken gelmiştim daha rahattı dedi..

canıım ya benim kayınvalidem telaşlıdır biraz biz yüzerken bile çok korkuyo sanırım bebekleri dışarı çıkarmamıza falan pek müsade etmez geçen sene beni 5 den önce yollamadı denize:1no2:

Seni yollamadıysa sen bebekleri denizle buluşturmaktan vazgeç canım. Onlara hiç kıyamaz.:teytey:

Hamişler ben kaçıyorum. Biraz uyuyim. Zor duruyorum zaten ayakta.
Hadi iyi haftasonları, sakın doğurmayın:))

buzdolabımı sildim geldim.

valla ben de çok istiyorum bebişle tatile gitmeyi. ek besinlere geçmeden daha kolay olur diye düşünüyorum ben. emzirebilirsem tabi. ama ben eylülde ramazan bayramından sonra istiyorum. hem 6 aylık olur hem de ortalık biraz sakinleşir. havalar da çok sıcak olmaz diyorum. o zamana kadar da yazlıklarda takılırız artık.
selinay da fikir verebilir bize. ne dersin selinay

aprilcim geçmiş olsun canım . kan bulabildiğinize sevindim.

bişi merak ettim. hani senin açıklık 6 cm ya. doğum anında kaç cm açılıyo.

maşallah bebişe.

kız nasıl ayaraladınız eltinle anlaşmalı gibi bebişlerin
arasında 2 hafta var hihihi maşallah onun bebişe
benim de ablamla aramda 2 hafta var. ama ben öndeyim. zaten onun 3. bebişi olcak

Kızlar şimdi görüşlernizi bekliyorum....

İsim konusunda...

ENES KAAN nasıl?
canım bence çok güsel. ikisi yakışmış beraber kullanılabilir.

bizim %99 yüsra olcak teyzeleri
yüsra da güsel. son zamanlarda çok duyuyorum ama

hiç düşünmedim bak onu. annem bizimkileri evde saklamıştı ama hatırlıyorum. bazen çekmecede görünce çok ilginç gelirdi. gazlı beze sarılı siyah kuru bişey

kıs iiki evde kalmamışsınız:roflol:

mrb arkadaşlar şu anda canım çok sıkkın dün kontrolümüz vardı..oğlumun kafası biraz büyükmüş..37 haftalık gösterio kafası moralimiz bozuldu..ve normal doğum deil sezeryan dedi..sizlerden birinede böyle bişey dendi mi??kafası büyük filan die...kötü bişey yoktur demi kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…