2009 Nisan Anneleri buraya

bak bak gelirde sıpaları görürüm demiyoda carfourda randevu veriyokaydirigubbakcemile

geliriz kısım sen iste yeterki..........................

bebişinz hayırlı olsun canım.........................

valla ben oğlumda gittim o öğle uykusundayken bizde yatıyoduk......bundada gidecem kıbrısa inşallah ama siz bana bakmayın ben bebişin 40ı çıkmadan alışveriş merkezlerine giden kadınım.........................,heheheh....

kıs o kötü bişe değil kızkardeşiminkide öleydi yinede normal doğurdu bi problem yok yani.........sen özel hastaneyemi gidiyodun......................

kızlar biraz önce bişe öğredim arkanıza yaslanıp yere oturun.ayağıızın ucuna topuğunuzu değdirmeye çalışın değiyosa doğuma daha zaman var değmiyosa taş çatlasa 1 hafta 10 gün heheh..........

kalmadık çok şükür:)

sağol canım ben de çok zor olmıcağını düşünüyorum ama kısmet görcez

evet onu ben de biliyorum. son bi kaç gün kala bebek doğum kanalına iyice yerleşince yapamıyomuşsun öyle. ben de şimdilik problem yok:)

canımmm kafasının büyük olması acaip derecede kocaman olması anlamına gelmioooooo merak etme öyle bi anormali durumu yoktur

canım anlamadım tam olarak nasıl yapcaz yaw

canım hiç üzülme.geçen arkadaşımınki de 3 hafta geri idi kafsı.korkuttular onu.şimdi doğdu sapasağlam.birini daha duydum onunki de 1 ay ileriymiş çok tatlı bir kızdı.:lepi:

böyle hikayeler cok duydum canım sonunda hiçbirsey olmuyor, masallah bebişlere onlar bizden dayanıklı vallaaaa::::))))))

ruveydax canım 10 cm de tam açılmış oluyor
huzur canım gecmiş olsun peki 6 cm acıklıgı sen hissedebiliyormusun yada bakınca anlasılıyor mu???? garip oldu soru ama bilmeyince zor valllaaa:::)))

selinay benim ayaklar zorla kavusuyoooo
zaten her gören az kaldı az kaldı diyoo
delikafadulden

cicem o agrı bende 3 gündür var tuvalete giderken yanımda ped götürmeye bile calıstım hasta oldum kesin diye:::)))

dogumun yaklastıgının alametiymiş:::))))delikafadulden

kız yok ufak daha bizim velet naparım ben el kadar şeyle eyvahhhhhhhhhhhh bu ağrı 3 gündür var ve hergün artıo offffffff

sen değdiremezsin artık diğdem ben bile değdiremiyorum..................

çiçek ayak ayak üstüne atıyo gibi ama ayağının ucuna öbür ayağının topuğunu koyman gerekiyo ....................

hahahah 36+3 oolmuşsun tabiiki az kaldı yaaaaa:)

gül gül sen olmıycan sanki 36laelaelaelaelae

ben anlamadım nasıl oldum vallasenağlama

bence hala calısmanın faydası günler nasıl geciyor anlamıyorum, b en 35 derken daha 36 oldukkksositososito

babam artık ise gelme diyooo seni görünce korkuyorum diyooo, adamcagız zırt diyo sirkette doguracagımı düşünüyooo,,, keske o kadar kolay olsa diyorummmm-tatlicadiarzu-

didem doktoru aradaım hemen sööledim regliymişim gibi ağrıo 3 gündür dedim. o da bebeğin büyümesi ve rahim ağzına baskı yapmasından kaynaklanıomuş normalmiş böyle de devam eder merak etme dedi

çiçek olabiliyormuş böyle ağrılar diyolar
benim de dün ve bugün karnımın içinde acı var.şeye benziyo yanık acısına.elini fırında yakarsın ya öyle.ya sizin de oluyor mu?

ya biraz önce dolgum düştü kızlar yaaaaaaaa...............................

yazık yaa babalar daha bi korkak bizimki geçen tekmeliodu baba bak tekmelio dedim korktu elleyemedi

çiçek olabiliyormuş böyle ağrılar diyolar
benim de dün ve bugün karnımın içinde acı var.şeye benziyo yanık acısına.elini fırında yakarsın ya öyle.ya sizin de oluyor mu?

hah ben o ağrıdan eksik kalır mıyım ööle bi ağrımda var valla süperim ben süper

didem doktoru aradaım hemen sööledim regliymişim gibi ağrıo 3 gündür dedim. o da bebeğin büyümesi ve rahim ağzına baskı yapmasından kaynaklanıomuş normalmiş böyle de devam eder merak etme dedi

yaaaaa

o daha kötü ben daha ne kadar genişleyebilirim ki 111 cm oldum:CüvCüv:
DEMİR 3500 dü en sonnn
bu cocuk ordan nasıl cıkcak yaaaadelikafaduldengamyoncuiremsu-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…