- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
bak bak gelirde sıpaları görürüm demiyoda carfourda randevu veriyokaydirigubbakcemile
Günaydın kızlar,
Az önce hastaneden geldim. Henüz geçmişi okumadım.
Eltim doğum yaptı çok tatlı bıcırık bir kızımız oldu36+6 da doğdu 2600 gr ve 47 cm. Küveze falanda koymadılar.Oda da normal doğumla doğurmuş 7 tane kadın bir aradaydılar. Çok doğum olmuş gece
her yer anniş ve bebek doluydu. Özel odalarda da yer olmayınca hepsinin bebekler kucaklarında hepsi sağlıklı (normal doğurunca ağrı olmuyo ne güzel) ama bebeklere beşik bile vermemişler çok sinirlendim ya. Annelerinin ayak uçlarında uyutmuşlar bebekleri.
buzdolabımı sildim geldim.
valla ben de çok istiyorum bebişle tatile gitmeyi. ek besinlere geçmeden daha kolay olur diye düşünüyorum ben. emzirebilirsem tabi. ama ben eylülde ramazan bayramından sonra istiyorum. hem 6 aylık olur hem de ortalık biraz sakinleşir. havalar da çok sıcak olmaz diyorum. o zamana kadar da yazlıklarda takılırız artık.
selinay da fikir verebilir bize. ne dersin selinay
mrb arkadaşlar şu anda canım çok sıkkın dün kontrolümüz vardı..oğlumun kafası biraz büyükmüş..37 haftalık gösterio kafası moralimiz bozuldu..ve normal doğum deil sezeryan dedi..sizlerden birinede böyle bişey dendi mi??kafası büyük filan die...kötü bişey yoktur demi kızlar..
aprilcim geçmiş olsun canım . kan bulabildiğinize sevindim.
bişi merak ettim. hani senin açıklık 6 cm ya. doğum anında kaç cm açılıyo.
maşallah bebişe.
benim de ablamla aramda 2 hafta var. ama ben öndeyim. zaten onun 3. bebişi olcak
canım bence çok güsel. ikisi yakışmış beraber kullanılabilir.
yüsra da güsel. son zamanlarda çok duyuyorum ama
kıs iiki evde kalmamışsınız:roflol:
sağol canım ben de çok zor olmıcağını düşünüyorum ama kısmet görcezgeliriz kısım sen iste yeterki..........................
bebişinz hayırlı olsun canım.........................
valla ben oğlumda gittim o öğle uykusundayken bizde yatıyoduk......bundada gidecem kıbrısa inşallah ama siz bana bakmayın ben bebişin 40ı çıkmadan alışveriş merkezlerine giden kadınım.........................,heheheh....
kıs o kötü bişe değil kızkardeşiminkide öleydi yinede normal doğurdu bi problem yok yani.........sen özel hastaneyemi gidiyodun......................
evet onu ben de biliyorum. son bi kaç gün kala bebek doğum kanalına iyice yerleşince yapamıyomuşsun öyle. ben de şimdilik problem yok:)kızlar biraz önce bişe öğredim arkanıza yaslanıp yere oturun.ayağıızın ucuna topuğunuzu değdirmeye çalışın değiyosa doğuma daha zaman var değmiyosa taş çatlasa 1 hafta 10 gün heheh..........
mrb arkadaşlar şu anda canım çok sıkkın dün kontrolümüz vardı..oğlumun kafası biraz büyükmüş..37 haftalık gösterio kafası moralimiz bozuldu..ve normal doğum deil sezeryan dedi..sizlerden birinede böyle bişey dendi mi??kafası büyük filan die...kötü bişey yoktur demi kızlar..
kızlar biraz önce bişe öğredim arkanıza yaslanıp yere oturun.ayağıızın ucuna topuğunuzu değdirmeye çalışın değiyosa doğuma daha zaman var değmiyosa taş çatlasa 1 hafta 10 gün heheh..........
huzur canım gecmiş olsun peki 6 cm acıklıgı sen hissedebiliyormusun yada bakınca anlasılıyor mu???? garip oldu soru ama bilmeyince zor valllaaa:::)))ruveydax canım 10 cm de tam açılmış oluyor
selinay benim ayaklar zorla kavusuyooookızlar biraz önce bişe öğredim arkanıza yaslanıp yere oturun.ayağıızın ucuna topuğunuzu değdirmeye çalışın değiyosa doğuma daha zaman var değmiyosa taş çatlasa 1 hafta 10 gün heheh..........
offf aybaşı gibi ağrım var bu ne yaaaaaaaaaaaaa
cicem o agrı bende 3 gündür var tuvalete giderken yanımda ped götürmeye bile calıstım hasta oldum kesin diye:::)))
dogumun yaklastıgının alametiymiş:::))))delikafadulden
hahahah 36+3 oolmuşsun tabiiki az kaldı yaaaaa:)
sen değdiremezsin artık diğdem ben bile değdiremiyorum..................
çiçek ayak ayak üstüne atıyo gibi ama ayağının ucuna öbür ayağının topuğunu koyman gerekiyo ....................
gül gül sen olmıycan sanki 36laelaelaelaelae
ben anlamadım nasıl oldum vallasenağlama
bence hala calısmanın faydası günler nasıl geciyor anlamıyorum, b en 35 derken daha 36 oldukkksositososito
babam artık ise gelme diyooo seni görünce korkuyorum diyooo, adamcagız zırt diyo sirkette doguracagımı düşünüyooo,,, keske o kadar kolay olsa diyorummmm-tatlicadiarzu-
çiçek olabiliyormuş böyle ağrılar diyolar
benim de dün ve bugün karnımın içinde acı var.şeye benziyo yanık acısına.elini fırında yakarsın ya öyle.ya sizin de oluyor mu?
didem doktoru aradaım hemen sööledim regliymişim gibi ağrıo 3 gündür dedim. o da bebeğin büyümesi ve rahim ağzına baskı yapmasından kaynaklanıomuş normalmiş böyle de devam eder merak etme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?