2009 Nisan Anneleri buraya

didem doktoru aradaım hemen sööledim regliymişim gibi ağrıo 3 gündür dedim. o da bebeğin büyümesi ve rahim ağzına baskı yapmasından kaynaklanıomuş normalmiş böyle de devam eder merak etme dedi
aman iyi bari normalmiş. benim de var çünkü

çiçek olabiliyormuş böyle ağrılar diyolar
benim de dün ve bugün karnımın içinde acı var.şeye benziyo yanık acısına.elini fırında yakarsın ya öyle.ya sizin de oluyor mu?
aynen canım bende de var. tam sağ göğsümün altında küçük bi yerde hissediyorum ben bunu. çok değişik bi his. dokununca da oraya değişik oluyo. sol da yok mesela. ne olduğunu ben de merak ediyorum
ya biraz önce dolgum düştü kızlar yaaaaaaaa...............................

ben de tam dolgu tedavisine başladığımda hamile kaldım. dr üzerine geçici bişey koydu. ödüm patlıyo düşücek diye.seninki de inşallah sızlama yapmaz canım

yutmadımda aman şimdi bide dişçyle uğraş belkide yapmazlar bile son ay..............................

Canım birazda bebeğe bağlı tatilin iyi olup olmayacağı. Bazı bebeklerin maşallahı var hiç rahatsız etmez bazısı nefes aldırmaz. Ben kızımla 5 aylıkken tatil yapmıştım ve çok rahat
güzel tatil geçirmiştim. ama daha sonraki tatillerde daha büyük olmasına rağmen çok zorlandık.Ben de 3 aylıkken tatile gitmeyi düşünüyoruz ama öyle tatilköyü değil merkeze hastanelere yakın bir otel tercih edeceğiz.

ya biraz önce dolgum düştü kızlar yaaaaaaaa...............................

yutmadımda aman şimdi bide dişçyle uğraş belkide yapmazlar bile son ay..............................

selinay benim dolgumda 3-4 hafta önce düştü sızı yapmıyo doktor yapmaz
diye gitmedim ya. gitsem mi acaba .:uhm:

ay dozkan sonra bebişi bırakıp Nasıl gidecez ya ben giderim büyük ihtimallle...............

dr nededi bu duruma o önemli yani seni teleşlendıracak bişi dedimi bide ultrason ölçümleri hep farazi benim dr öyle diyo ölçüyoruz ama hata payı çok diyo

anacım bi ayagımlayapabildimde diğer ayağımla yapamadım ne garip insanım ben ne kaldı şimdi yani doğuma

küçük bebişlerle tatile çıkacaklar.bende o yürek yok.ben bu yaz tatil planı yapmam.sizde gidecekseniz bebişleri güneşten uzak tutun.taze ciltlerine yazık.

benim kızda 8 yaşında.çok seviyor sabırsızlanıyor ama kıskanacaktır.yatak geldiğinde denedi.bir bakıyorum yatağa çıkmış bebek taklidi yapıyor.bend gülüyorum.bebekler sıkıcı olur ben seni büyütene kadar neler çektim diyorum.geçen gün eylül doğunca beni az seveceksin gibi dedi.elimden geleni yaptığım gibi insanlarıda uyarıyorum.ilk bakacağınız ece olacak diyorum.

yanlız kalmışım.neyse sonra tekrar bakarım.ilginç oluyor kendi kendine yazmak.ses seda yok.

heheh şenay çok komiksin yaaaaaaaa..............o zaman senin 15 gün fln var daha...................:icecream:

lana benim oğlum daha hiç kıskanlık belirtisi göstermedi bakalım doğumdan sonra ne olacak kız çocukları daha hassas sanırım.........................................

evet kızlar hassas kız kardeşim kızı 8 yaşında oğlumuzda 1 yaşınına girdi girecek çok seviyomuş ilgileniyomuş gibi görünüyo ama yalnız bırakamıyoruz ne yapacağı belli olmuyo bi gün bebek daha 4 aylık çocuğa tokat atmış neden diye soruyoruz ağlıyomu gülüyomu belli olmuyomuşta belli olsun diye atmış bu parlak zekayı kimden aldıysa bizim cadı annem sana çekmiş sende kıskançtın diyo

çok seviyormuş gibi gözüküyor ama bebek doğmadan başımıza gelecekleri sadece tahmin edebiliyoruz.inşallah düşündüğüm kadar zor olmaz.

kızlar merhabalar.umarım beni unutmamışsınızdır.Hani şu cinsiyeti bi türlü öğrenemeyen kişiyim.Bebişim kız olacak gaçan ay öğrendik daha.yaklaşık 2 aydır giremiyorum nete.Nasılsınız görüşmeyeli doğum yapan varmı? valla hep aklımdasınız.Şimdi arkadşımın bilg.dan girdim sırf sizi merak ettiğim için.İyiceağırlaştım bende bugünlerde.Hepinizi tek tek öpüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…