aman iyi bari normalmiş. benim de var çünküdidem doktoru aradaım hemen sööledim regliymişim gibi ağrıo 3 gündür dedim. o da bebeğin büyümesi ve rahim ağzına baskı yapmasından kaynaklanıomuş normalmiş böyle de devam eder merak etme dedi
aynen canım bende de var. tam sağ göğsümün altında küçük bi yerde hissediyorum ben bunu. çok değişik bi his. dokununca da oraya değişik oluyo. sol da yok mesela. ne olduğunu ben de merak ediyorumçiçek olabiliyormuş böyle ağrılar diyolar
benim de dün ve bugün karnımın içinde acı var.şeye benziyo yanık acısına.elini fırında yakarsın ya öyle.ya sizin de oluyor mu?
ya biraz önce dolgum düştü kızlar yaaaaaaaa...............................
Aranızda bebeği de alıp yazın aşağı yukarı 3 aylık olduklarında tatile çıkmayı düşünen var mı ?....
Ben istiyorum ama bebekle nasıl olur diye düşünmakten karar veremiyoru. Erken rezervasyon fırsatlarını kaçımamak için acele etmek gerekiyor..
Dozkan bebek konusunda tecrübelisin. Sence başedilir mi?.
Tatillerde yeni doğmuş bebekleri görünce şaşırıyordum. 40 ları bile çıkmamış. Nasıl bakıyorlar diye ?
İnsan kendine gelince daha da korkak oluyor heralde!
ya biraz önce dolgum düştü kızlar yaaaaaaaa...............................
yutmadımda aman şimdi bide dişçyle uğraş belkide yapmazlar bile son ay..............................
dr nededi bu duruma o önemli yani seni teleşlendıracak bişi dedimi bide ultrason ölçümleri hep farazi benim dr öyle diyo ölçüyoruz ama hata payı çok diyomrb arkadaşlar şu anda canım çok sıkkın dün kontrolümüz vardı..oğlumun kafası biraz büyükmüş..37 haftalık gösterio kafası moralimiz bozuldu..ve normal doğum deil sezeryan dedi..sizlerden birinede böyle bişey dendi mi??kafası büyük filan die...kötü bişey yoktur demi kızlar..
anacım bi ayagımlayapabildimde diğer ayağımla yapamadım ne garip insanım ben ne kaldı şimdi yani doğumakızlar biraz önce bişe öğredim arkanıza yaslanıp yere oturun.ayağıızın ucuna topuğunuzu değdirmeye çalışın değiyosa doğuma daha zaman var değmiyosa taş çatlasa 1 hafta 10 gün heheh..........
kızlar bebişlerin gbek bağlarını ne yapıcaksınız
bende çokkkkkkkkkkk merak ediyorum.Sonuçta 8 senedir tek çocuktu tahtı sallanacak.
ama teoride çok akıllıca sözleri var şimdilik sanki sorun çıkarmaz gibi duruyo ama ben biliyorum kıskansada içine atar buda beni çok üzer. Umarım hissettiklerini biizmle paylaşır. du bakali nolcek.:uhm:
dr nededi bu duruma o önemli yani seni teleşlendıracak bişi dedimi bide ultrason ölçümleri hep farazi benim dr öyle diyo ölçüyoruz ama hata payı çok diyo
anacım bi ayagımlayapabildimde diğer ayağımla yapamadım ne garip insanım ben ne kaldı şimdi yani doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?