2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldinnnnn prensesin hayırlı olsun meraklanma halen öğrenemeyende var arada sırada gir yalnız bırakma herkes iyi bizde senin gibi iyice ağırlaştık bebeklik vardı hatırlarmısın bilmiyorum o doğum yapmış bizde yeni öğrendik kızı olmuş 29. haftada yüksek tansiyon ve ödem yüzünden erken olmuş

aa şenaycım nasılsın.demek sadece bir kişi şimdilik.Bizde annemler bana heran doğuracakmışım gibi bakıyolar.Bebiş çok aşağıda.Bu arada bende nisan annesi olamıcam sanki.Perşembe doktora gidicem doktorum karar verecek.İlki sezeryan olduğu için en geç martın son haftasına doğum olacak inşallah hayırlısıyla.Sizi çok özledim.Umarım hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.

nasıl bir düşnce bu.tabi tahtları sallanıyor.ne yapacakları belli olmuyor.

bir prenses daha.hadi hayırlısı.

off kızlar yaa benim üzerimde bi agırlık var yerdemi göktemi geziyom bilmiyorum benneyaptımki aniden aglamak istiyorum elimi yüzümü ateş basıyo noluyo bana kafamçokkarıştı hamilelik depresyonumu bu uyuşuk uyuşuk ortalıktan dolanıyom kafamı kanepeye koysam bakmşm uyumuş gitmişim gözümü acıyorum geri kapanıyoo :çok üzgünüm:

ekim bende bi ağlamaklıyım bi gülümsüyorum çok garip bişey bi deben ağlamayan bi insanım normalde son zamanlarda herşeye ağlıyorum kendimi tuvalete kapatıp temiz havluları salya sümük yapıorum:)

selam kızlar....2 gündür aktif olamıyorum ne yazık ki....
perşembe günkü bel ağrısından dolayı kayınvalidem apartopar temizliğe verdi kendini kadın:))
dün bütün gün evde temizlik vardı benim.......
bugünde İDİL hanımı görmeye gittik......nst ya bağlanmadım sanırım bağlanmadanda doğururm .....
2 hafta sonraya gün verdi doktor amcamız ve çatı muayneside o zaman yapacakmış bana....
peki çatı mauynesinde normal doğuramayacağım anlaşılırsa sezaryan tarihim ne olacak benim dedim....39 haftayı tamamlamadan almam dedi....39+2 veya 3 olurmuşşşş....ama ben kızıma diyoruım sen 38+3 de kendiliğinden gel normal normal....
bu arada raporumda başladı bende allah izin ederse evdeyim artık.....
bu arada idil hanım 2.920 gr ve 50 cm.....
herkes iyidir umarım

işte oğlumun son fotoğrafı maşallah diyin teyzeleri biraz çirkin çıkmış ama

Eklentiler

• $DSC_0175.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 20
maaşallah walla süpper çıkmış oglusun:)))))))))))))))tabii sende

ya ben değdirdim tabi doğru anladıysam :)

yaaaaa

o daha kötü ben daha ne kadar genişleyebilirim ki 111 cm oldum:CüvCüv:
DEMİR 3500 dü en sonnn
bu cocuk ordan nasıl cıkcak yaaaadelikafaduldengamyoncuiremsu-tatlicadiarzu-

oyy maşallah sen bu gidişle biraz zor normal doğum yaparsın tatlım yaa maşallah oğluşuna...

hay Allah ım ya şenay valla öyle güldümki eşime ne oluyor dedi
onada anlattım başladık beraber gülmeye :roflol::roflol:
ya hariden ne sivrizeka yaaa hahhahaha:roflol:

merhaba ebrar kim aklıma gelse ertesi gün yazıyor valla
geçen günde bebeklik aklıma gelmişti o da doğurdum die yazdı
iyi olmana sevindim cnm
inatçı bir kzın olacak desene
hayırlısı olsun...

maşallah tatlım bebeğine..
çiçek sen ne yapmışın kzıım öyle yaaa bende uktrason resmi beklerken koca bir göbişle karşılaştım
çok tatlı olmuş yaa güzel fikir hatıra kalır

kız çiçek almsin sen bi akıllı dur kız nerdende aklına gelir güldürdün beni ama keşke kafanı kesseydin foto da neyse ya bişey olmaz

ay çiçek çok komiksin ya bende renkli ultrason resmi bekliyom saf saf.................................

ha kızlar o dediğimi yaparken duvara yaslanacakmışınız anacım koltukta fln bende yapıyom ama yerde mümkün değil...........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…