kızlar merhabalar.umarım beni unutmamışsınızdır.Hani şu cinsiyeti bi türlü öğrenemeyen kişiyim.Bebişim kız olacak gaçan ay öğrendik daha.yaklaşık 2 aydır giremiyorum nete.Nasılsınız görüşmeyeli doğum yapan varmı? valla hep aklımdasınız.Şimdi arkadşımın bilg.dan girdim sırf sizi merak ettiğim için.İyiceağırlaştım bende bugünlerde.Hepinizi tek tek öpüyorum .
evet kızlar hassas kız kardeşim kızı 8 yaşında oğlumuzda 1 yaşınına girdi girecek çok seviyomuş ilgileniyomuş gibi görünüyo ama yalnız bırakamıyoruz ne yapacağı belli olmuyo bi gün bebek daha 4 aylık çocuğa tokat atmış neden diye soruyoruz ağlıyomu gülüyomu belli olmuyomuşta belli olsun diye atmış bu parlak zekayı kimden aldıysa bizim cadı annem sana çekmiş sende kıskançtın diyo
kızlar merhabalar.umarım beni unutmamışsınızdır.Hani şu cinsiyeti bi türlü öğrenemeyen kişiyim.Bebişim kız olacak gaçan ay öğrendik daha.yaklaşık 2 aydır giremiyorum nete.Nasılsınız görüşmeyeli doğum yapan varmı? valla hep aklımdasınız.Şimdi arkadşımın bilg.dan girdim sırf sizi merak ettiğim için.İyiceağırlaştım bende bugünlerde.Hepinizi tek tek öpüyorum .
tabiki ne zaman isterse çıksın ama 6 cm açıklıkla dolaşmak zor be hep hastane ev arasındayız evde dolaşıyorum ama ne bilem ya duygularım dşüncelerim karrıştısenağlama[/
6 cm açık olduğu şu anda ayakta gezerken falan hissediliyor mu?Bi de bu açıklığı neyle ölçüyorlar?çok cahilim bu konuda galibakafamçokkarıştı
ya ben değdirdim tabi doğru anladıysam :)kızlar biraz önce bişe öğredim arkanıza yaslanıp yere oturun.ayağıızın ucuna topuğunuzu değdirmeye çalışın değiyosa doğuma daha zaman var değmiyosa taş çatlasa 1 hafta 10 gün heheh..........
yaaaaa
o daha kötü ben daha ne kadar genişleyebilirim ki 111 cm oldum:CüvCüv:
DEMİR 3500 dü en sonnn
bu cocuk ordan nasıl cıkcak yaaaadelikafaduldengamyoncuiremsu-tatlicadiarzu-
hay Allah ım ya şenay valla öyle güldümki eşime ne oluyor dedievet kızlar hassas kız kardeşim kızı 8 yaşında oğlumuzda 1 yaşınına girdi girecek çok seviyomuş ilgileniyomuş gibi görünüyo ama yalnız bırakamıyoruz ne yapacağı belli olmuyo bi gün bebek daha 4 aylık çocuğa tokat atmış neden diye soruyoruz ağlıyomu gülüyomu belli olmuyomuşta belli olsun diye atmış bu parlak zekayı kimden aldıysa bizim cadı annem sana çekmiş sende kıskançtın diyo
merhaba ebrar kim aklıma gelse ertesi gün yazıyor vallakızlar merhabalar.umarım beni unutmamışsınızdır.Hani şu cinsiyeti bi türlü öğrenemeyen kişiyim.Bebişim kız olacak gaçan ay öğrendik daha.yaklaşık 2 aydır giremiyorum nete.Nasılsınız görüşmeyeli doğum yapan varmı? valla hep aklımdasınız.Şimdi arkadşımın bilg.dan girdim sırf sizi merak ettiğim için.İyiceağırlaştım bende bugünlerde.Hepinizi tek tek öpüyorum .
maşallah tatlım bebeğine..selam kızlar....2 gündür aktif olamıyorum ne yazık ki....
perşembe günkü bel ağrısından dolayı kayınvalidem apartopar temizliğe verdi kendini kadın:))
dün bütün gün evde temizlik vardı benim.......
bugünde İDİL hanımı görmeye gittik......nst ya bağlanmadım sanırım bağlanmadanda doğururm .....
2 hafta sonraya gün verdi doktor amcamız ve çatı muayneside o zaman yapacakmış bana....
peki çatı mauynesinde normal doğuramayacağım anlaşılırsa sezaryan tarihim ne olacak benim dedim....39 haftayı tamamlamadan almam dedi....39+2 veya 3 olurmuşşşş....ama ben kızıma diyoruım sen 38+3 de kendiliğinden gel normal normal....
bu arada raporumda başladı bende allah izin ederse evdeyim artık.....
bu arada idil hanım 2.920 gr ve 50 cm.....
herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?