2009 Nisan Anneleri buraya

masallah kızına sekerim
dur bakalım hangimiz doguracak öncedelikafadulden:CüvCüv:

valla ben o hareketi havada karada yapıorum dourmicam demekki

o göbişe de

dur bakalım çiçek haftaya yapabilecenmi merak ettim...................................

maşallah canımcım allah esirgesin kızımızı,inşallah istediğin ve istediğim gibi olur bende normal istiyorum çoook
işte oğlumun son fotoğrafı maşallah diyin teyzeleri biraz çirkin çıkmış ama
kıs delüüüüü ne güsel olmuş bende deneyecem bakalım nasıl olacak
valla ben o hareketi havada karada yapıorum dourmicam demekki
heee bende bende,babam anneme özlem ay sonuna kalmaz doğurur galiba diyomuş çok güldüm valla babamdan böle şeyler çook zor duylur benden korkuyomu ne :roflol:
bu arada dün teyzesi kızımızın set halinde ana kucağı,alt değiştirme minderi,ay aklıma gelmedi içine koyup taşıyodun ya ondan,çantası, küveti ve onca çook pahalı alma dememe rağmen bambu beşiğini almış gelmiş saolsun biz daha babasıyla tek çöp almadık,tek tük eksiği kaldı bide çantamızı hazırlarsak bu hafta tamam,ben fotolarını çekerim ama ekleyemem galiba ozaman yardım isteyebilirmiyim sizden şekerlerkaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:

Geçmişe bakmak zamanımı almadı.Dün akşam pek girilmemiş.ıyi oldu benim için:))

Çok şeker ya.Senin Can'ın dişleri bile çıkmış:)Maaşallah ona.

ha kızlar o dediğimi yaparken duvara yaslanacakmışınız anacım koltukta fln bende yapıyom ama yerde mümkün değil...........................

Ben de yapıyorum yaşasın:teytey:

Canım güle güle kullanın cicilerinizi.

Rumelili ıdil'e maşallah

Son düzenleme:
maşallahhhhhhh idilciğee
kız Allah seni ne yapmasın emiiiiiii delü garuuuuuuuu ne tatlı olmuşunuz oğluşunla

maşallah bebişine.rumelili biz seninle aynıyız.2 nisan doğum tarihi gözüküyor.bizim kız.2700 gr.daha dönmemiş.39. haftaya kadar bekleyecek dr dönmezse sezeryan olacakmış.

hayırlı olsun eşyalarınız.güle güle kullanın.yakınlarımızda bizim kadar heyecanlı.

teşekkürler arkadaşlarım darısı içinde ve üstünde görmeye inşallah,hemde ne heyecanlılar valla benden çok konuşuyorlar bizimkiyle,bende hem duygusallık hemde sinir yaptı bu son haftalar,ayy normal doğum görüntülerine bakiim dedim azıcıkta kendimi kasmaktan halim kalmadı oluruna bıraktım izlemeyecem,nasıl olsa olacak demi şimdiden kendimi germenin anlamı yok,çok zor yaw

ayy öslem hiç izleme öyle şeyleri yaa başına ne geleceğini bilmemek daha ii

bencede izlemiim çünkü çok kasıldım inanın sizde izlemeyin nasıl olsa olacak demi inşallah,teşekkürler tekrar şekerler,nasıl kahvem geldi anlatamam yani halamlar geliyorlarmış onları bekliyorum içmek için,tipik pazar günü burada ama resmen toz bulutu geçiyor toz yağıyor yani çok ilginç ender olur böyle şeyler yağmur yağsa çamur yağacak yani o ka

aynen hava burdada böyle.hertaraf toz.sanki sisli gibi.ama havada toz var.göz gözü görmeyecek resmen.çok sıkıcı bir hava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…