işte oğlumun son fotoğrafı maşallah diyin teyzeleri biraz çirkin çıkmış ama
selam kızlar....2 gündür aktif olamıyorum ne yazık ki....
perşembe günkü bel ağrısından dolayı kayınvalidem apartopar temizliğe verdi kendini kadın:))
dün bütün gün evde temizlik vardı benim.......
bugünde İDİL hanımı görmeye gittik......nst ya bağlanmadım sanırım bağlanmadanda doğururm .....
2 hafta sonraya gün verdi doktor amcamız ve çatı muayneside o zaman yapacakmış bana....
peki çatı mauynesinde normal doğuramayacağım anlaşılırsa sezaryan tarihim ne olacak benim dedim....39 haftayı tamamlamadan almam dedi....39+2 veya 3 olurmuşşşş....ama ben kızıma diyoruım sen 38+3 de kendiliğinden gel normal normal....
bu arada raporumda başladı bende allah izin ederse evdeyim artık.....
bu arada idil hanım 2.920 gr ve 50 cm.....
herkes iyidir umarım
valla ben o hareketi havada karada yapıorum dourmicam demekki
maşallah canımcım allah esirgesin kızımızı,inşallah istediğin ve istediğim gibi olur bende normal istiyorum çoookselam kızlar....2 gündür aktif olamıyorum ne yazık ki....
perşembe günkü bel ağrısından dolayı kayınvalidem apartopar temizliğe verdi kendini kadın:))
bugünde İDİL hanımı görmeye gittik......nst ya bağlanmadım sanırım bağlanmadanda doğururm .....
2 hafta sonraya gün verdi doktor amcamız ve çatı muayneside o zaman yapacakmış bana....
peki çatı mauynesinde normal doğuramayacağım anlaşılırsa sezaryan tarihim ne olacak benim dedim....39 haftayı tamamlamadan almam dedi....39+2 veya 3 olurmuşşşş....ama ben kızıma diyoruım sen 38+3 de kendiliğinden gel normal normal....
herkes iyidir umarım
kıs delüüüüü ne güsel olmuş bende deneyecem bakalım nasıl olacakişte oğlumun son fotoğrafı maşallah diyin teyzeleri biraz çirkin çıkmış ama
heee bende bende,babam anneme özlem ay sonuna kalmaz doğurur galiba diyomuş çok güldüm valla babamdan böle şeyler çook zor duylur benden korkuyomu ne :roflol:valla ben o hareketi havada karada yapıorum dourmicam demekki
işte oğlumun son fotoğrafı maşallah diyin teyzeleri biraz çirkin çıkmış ama
ha kızlar o dediğimi yaparken duvara yaslanacakmışınız anacım koltukta fln bende yapıyom ama yerde mümkün değil...........................
maşallah canımcım allah esirgesin kızımızı,inşallah istediğin ve istediğim gibi olur bende normal istiyorum çoook
kıs delüüüüü ne güsel olmuş bende deneyecem bakalım nasıl olacak
heee bende bende,babam anneme özlem ay sonuna kalmaz doğurur galiba diyomuş çok güldüm valla babamdan böle şeyler çook zor duylur benden korkuyomu ne :roflol:
bu arada dün teyzesi kızımızın set halinde ana kucağı,alt değiştirme minderi,ay aklıma gelmedi içine koyup taşıyodun ya ondan,çantası, küveti ve onca çook pahalı alma dememe rağmen bambu beşiğini almış gelmiş saolsun biz daha babasıyla tek çöp almadık,tek tük eksiği kaldı bide çantamızı hazırlarsak bu hafta tamam,ben fotolarını çekerim ama ekleyemem galiba ozaman yardım isteyebilirmiyim sizden şekerlerkaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:
maşallahhhhhhh idilciğeeselam kızlar....2 gündür aktif olamıyorum ne yazık ki....
herkes iyidir umarım
kız Allah seni ne yapmasın emiiiiiii delü garuuuuuuuu ne tatlı olmuşunuz oğluşunlaişte oğlumun son fotoğrafı maşallah diyin teyzeleri biraz çirkin çıkmış ama
maşallah bebişine.rumelili biz seninle aynıyız.2 nisan doğum tarihi gözüküyor.bizim kız.2700 gr.daha dönmemiş.39. haftaya kadar bekleyecek dr dönmezse sezeryan olacakmış.selam kızlar....2 gündür aktif olamıyorum ne yazık ki....
herkes iyidir umarım
hayırlı olsun eşyalarınız.güle güle kullanın.yakınlarımızda bizim kadar heyecanlı.maşallah canımcım allah esirgesin kızımızı,inşallah istediğin ve istediğim gibi olur bende normal istiyorum çoook
kıs delüüüüü ne güsel olmuş bende deneyecem bakalım nasıl olacak
heee bende bende,babam anneme özlem ay sonuna kalmaz doğurur galiba diyomuş çok güldüm valla babamdan böle şeyler çook zor duylur benden korkuyomu ne :roflol:
bu arada dün teyzesi kızımızın set halinde ana kucağı,alt değiştirme minderi,ay aklıma gelmedi içine koyup taşıyodun ya ondan,çantası, küveti ve onca çook pahalı alma dememe rağmen bambu beşiğini almış gelmiş saolsun biz daha babasıyla tek çöp almadık,tek tük eksiği kaldı bide çantamızı hazırlarsak bu hafta tamam,ben fotolarını çekerim ama ekleyemem galiba ozaman yardım isteyebilirmiyim sizden şekerlerkaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:
teşekkürler arkadaşlarım darısı içinde ve üstünde görmeye inşallah,hemde ne heyecanlılar valla benden çok konuşuyorlar bizimkiyle,bende hem duygusallık hemde sinir yaptı bu son haftalar,ayy normal doğum görüntülerine bakiim dedim azıcıkta kendimi kasmaktan halim kalmadı oluruna bıraktım izlemeyecem,nasıl olsa olacak demi şimdiden kendimi germenin anlamı yok,çok zor yaw
ayy öslem hiç izleme öyle şeyleri yaa başına ne geleceğini bilmemek daha ii
bencede izlemiim çünkü çok kasıldım inanın sizde izlemeyin nasıl olsa olacak demi inşallah,teşekkürler tekrar şekerler,nasıl kahvem geldi anlatamam yani halamlar geliyorlarmış onları bekliyorum içmek için,tipik pazar günü burada ama resmen toz bulutu geçiyor toz yağıyor yani çok ilginç ender olur böyle şeyler yağmur yağsa çamur yağacak yani o ka
bende sezeryanları izliyorum bilmezzem daha çok stres olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?