2009 Nisan Anneleri buraya

Merhaba,Herkesin Mevlüt kandilini kutluyorum,bir dahaki kandilde bebeklerimizle birlikte olacağız Allah nasip ederse.
Kaç gündür çarşafları, dantelleri yıkama operasyonu yapmayı düşünüyordum,ama hava yağmurlu olduğu için beklerdim,bugün de sabahtan hava açık gibiydi,hem de rüzgarlıydı,ben de hemen kurur die yıkadım.Ama tam astım ki hafif yağmur atıştırmaya başladı ,tam toplayacaktım ki durdu,şimdi de perde açık,havayı gözlüyorum aman yağmasın die.

Bu arada ben de normal doğum görüntülerini izlerken en çok ,bebeğin kafası görünüyor da hemşireler ordan burdan çekiştirip çıkarmaya çalışıyorlar ya,orada geriliyorum.Diyorum oradan sonrası gelmezmiş,aman neyse bu korkularımı size de aktarmayayımklava:

lana ha adana ha mersin allah iiliğini versin emi burdada öyle işte hava,ceyo evet bende en çok o kısmında geriliyorum

ceyo kafa göründükten sonrası kolay kısmı olayın canım önemli olan kafanın görüneceği açıklığı sağlamak...........................

selam kızlar .
aa sadece ankaralı annişler var.
hava çok güzeldi dışardan içeri giremedim bugün.
kızımla gittik bisiklet falan sürdük geldik.
geçmişi okuyup geliyorum.

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm umarım iyi bir haftasonıu geçirmişsinizdir yenş hafta için moral depolamışsınızdır bugün kocamla ve arkadaşlarımızla bağdat caddesine gittik yemek yedik muhabbet ettik kahve içtik boydan boya yürüdük caddeyi ohh temiz hava serin de olsa bi iyi geldiki

kızlar bu arada benim doğum yaklaştıkça eşimin ailesi taarruza geçti biliosunuz daha yeni barışmıştık devamlı görüşmek istiolar görüştüümüzdede devamlı iğneli laflar falan devam ediolar. bizim bebek doğacak çok karışacaklar kavga edicez yine diye korkuyorum of ya eşime dedim kusura bakma her zamanki gibi boku çıkacak biraz uzak tut devamlı görüşmek istemiorum sinirim bozuluo dedim. laf soktuklarının eşimde farkında. anlamıorum bu insanları nie böyleler diyip duruyo.

kimseler yok bir ben varım.
arkadaşlar yarın erkenden doktora kontrole gidicem duruma göre büyük olasılıkla doğuma alıcakdelikafadulden ben her ne kadar inanamasamda bizim için çok dua edin olurmu gerçekten ihtiyacımız var.ben sizi olacak bütün gelişmelerden haberdar ederim.mirmirmirmir

canım tek tavsiyem hiç taviz vermemen içinede atma sakın kimseyi tepene çıkarma sen üzüleceğine başkaları üzülsün
amaaaaaaaaaaaaannn geliyo demekki küçük hanım hayırlısıyla sağlıkla inşallah:Saruboceq:

nasıl yani güzelim yaa habersiz bırakma bizi ay heyecan bastı
çiçek habersiz bırakma diyince nerde kız bu şirvan kaç gündür göremiyorum benmi denk gelmiyorum doğurmasın bu mıhtar

aradaki mesafeyi korumaya çalış.üstüne gelmelerinede izin verme.tepene çıkarlar.çok zorlarlarsa cevaplarınıda verirsin artık.allah kolaylık versin.eşinin olan biteni anlamasıda senin için büyük avantaj.

yarın bebiş gelebilir desene.allah yardımcın olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ayyy hadi bakalım yarın ne olacak.Heyecan yapma canım.Sağlıkla gelecek bebişin:)

kızlar sizlerinde kandiliniz mübarek olsun canlarım ALlah bizleri sevdiklerimizden evlatlarımızdan ayırmasın.
şenay ve lana ikiniz de aynı şeyi yazmışsınız durumum için evet taviz vermemem lazım hayat bi savaş ne garip bişey kendi evladımı büyütmek için savaşıcam.

yaa evet mıhtar yok ortalıklada niyeyse yarın sabah gireriz nete bakarız şirvan yoksa ararım bende merak ettim şimdi.

huzur yarın doğuma girerse 2. anamız da doğurmuş olacak ay çok garip yaaaaaa nisan yaklaşıo da analar doğuruo.

Ben de bu insanları anlamıorum,madem laf sokacaksın mutsuz edeceksin,neden ısrarla görüşmek istiyorsun!Boşver takma kafana,hem eşin de farkındaymış,önemli olan o.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…