canım tek tavsiyem hiç taviz vermemen içinede atma sakın kimseyi tepene çıkarma sen üzüleceğine başkaları üzülsünkızlar bu arada benim doğum yaklaştıkça eşimin ailesi taarruza geçti biliosunuz daha yeni barışmıştık devamlı görüşmek istiolar görüştüümüzdede devamlı iğneli laflar falan devam ediolar. bizim bebek doğacak çok karışacaklar kavga edicez yine diye korkuyorum of yaeşime dedim kusura bakma her zamanki gibi boku çıkacak biraz uzak tut devamlı görüşmek istemiorum sinirim bozuluo dedim. laf soktuklarının eşimde farkında. anlamıorum bu insanları nie böyleler diyip duruyo.
amaaaaaaaaaaaaannn geliyo demekki küçük hanım hayırlısıyla sağlıkla inşallah:Saruboceq:kimseler yok bir ben varım.
arkadaşlar yarın erkenden doktora kontrole gidicem duruma göre büyük olasılıkla doğuma alıcakdelikafadulden ben her ne kadar inanamasamda bizim için çok dua edin olurmu gerçekten ihtiyacımız var.ben sizi olacak bütün gelişmelerden haberdar ederim.mirmirmirmir
çiçek habersiz bırakma diyince nerde kız bu şirvan kaç gündür göremiyorum benmi denk gelmiyorum doğurmasın bu mıhtarnasıl yani güzelim yaa habersiz bırakma bizi ay heyecan bastı
kızlar bu arada benim doğum yaklaştıkça eşimin ailesi taarruza geçti biliosunuz daha yeni barışmıştık devamlı görüşmek istiolar görüştüümüzdede devamlı iğneli laflar falan devam ediolar. bizim bebek doğacak çok karışacaklar kavga edicez yine diye korkuyorum of yaeşime dedim kusura bakma her zamanki gibi boku çıkacak biraz uzak tut devamlı görüşmek istemiorum sinirim bozuluo dedim. laf soktuklarının eşimde farkında. anlamıorum bu insanları nie böyleler diyip duruyo.
kimseler yok bir ben varım.
arkadaşlar yarın erkenden doktora kontrole gidicem duruma göre büyük olasılıkla doğuma alıcakdelikafadulden ben her ne kadar inanamasamda bizim için çok dua edin olurmu gerçekten ihtiyacımız var.ben sizi olacak bütün gelişmelerden haberdar ederim.mirmirmirmir
kimseler yok bir ben varım.
kızlar bu arada benim doğum yaklaştıkça eşimin ailesi taarruza geçti biliosunuz daha yeni barışmıştık devamlı görüşmek istiolar görüştüümüzdede devamlı iğneli laflar falan devam ediolar. bizim bebek doğacak çok karışacaklar kavga edicez yine diye korkuyorum of yaeşime dedim kusura bakma her zamanki gibi boku çıkacak biraz uzak tut devamlı görüşmek istemiorum sinirim bozuluo dedim. laf soktuklarının eşimde farkında. anlamıorum bu insanları nie böyleler diyip duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?