2009 Nisan Anneleri buraya

tüm iyi dileklerini sunan teyzelerimize teşekkür eder,mevlüt kandilinizi kutlarız kızımla.....
yarın çalışmayacak olmayanın rehaveti çöktü banada.....inşallah yarım kalan işlerimi tamamlıcam yarın ama sürekli yazarım gibime geliyor.....:))
bu arada huzur arkadaşım şimdiden mutlu güzel haberlerle gelirsin inşallah diyerek,dualarımızın seninle olduğunu bilmeni isterim....

Çiçekçim bende herkesten farklı bişey söylemicem. Ama ek olarak lütfen karnındakinden başka bişey düşünme şurda kaldı 1 ayımız. Mümkün olduğunca huzurlu ve pozitif geçirmemiz gerekiyo biliyosun. O nedenle şimdilik gereksiz yere o insanları kaale alıpta kendine stres yapma. Ne güzel kurtulmuştun nerden çıktılar yineeee? 9 canlı bunlar:)))

Huzurcum sana da yarın Allah yardım etsin. Umarım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsına.s. İyi haberlerini bekliyoruz...

canım ajan gibi yeni evime sızdılar şimdi hakimiyet kurmaya çalışıolar torun gelio ya nasıl istedikleri gibi girip çıkacaklar yoıksa. ama yemezler:)

kızlar şu an hastane çantamı hazırlıyorum ve çok heyecanlıyım
hepsi o kadar güzelki bu kıyafetlerin hepsini alasım geliyor valla

kızlar şu an hastane çantamı hazırlıyorum ve çok heyecanlıyım
hepsi o kadar güzelki bu kıyafetlerin hepsini alasım geliyor valla

ilk kez açılışı ben yapıyorum bu sabahın ilk günaydını benden hayırlı uğurlu olsun

Günaydın,sabah kuşları kalktı erkenden,aslında bu çok uyuyamama bende iyi hisler uyandırıyor,en azından bebişler geldiğinde uyku problemimiz olmayacak,şimdiden erken kalkıyoruz baksanıza.
bu arada artık rüyalarım da doğumla ilgili olmaya başladı.hihoyyyt

yine diş ağrım var malesef yoksa ben uyurdum ya, bebişimi kucağıma alayım sağlıkla inşallah bu pis dişlerin hepsini çektireceğim 20lik dişlerden nefret ediyorum bu gidişle beni erken doğurturacak bu dişlerim

kızlar herkese günaydıııın tuğçecim çok mu ağrıo yaa git bi dişçiye ben 2 tane 20 lik dişimi çektirdim hem gebeliğin sonunda ufak diş operasyonları yasak değil die biliom ben doktoruna sordun mu

günaydın arkadaşlar!
umarım iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir.ben bol bol dinlendim.yağmur vardı haftasonu dışarı çıkamadık.bol bol film izledik.sonunda ıssız adamı izleyebildim..
ama dün gece doğru düzgün uyuyamadım düşünceler uyutmadı beni.doğum yaklaştıkça o anı düşünmekten uykum kaçıyor.
dün bide yatmadan göğüslerim acımaya başladı.kasıklarım ağrıdı.
şimdi uykusuzum ve pazartesi sendromu var.
burdaki herkes öle zaten ben konuşmadıkça konu açmadıkça konuşmuyolar sabahları hepsi öküz modunda!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…