günaydın arkadaşlar!
umarım iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir.ben bol bol dinlendim.yağmur vardı haftasonu dışarı çıkamadık.bol bol film izledik.sonunda ıssız adamı izleyebildim..
ama dün gece doğru düzgün uyuyamadım düşünceler uyutmadı beni.doğum yaklaştıkça o anı düşünmekten uykum kaçıyor.
dün bide yatmadan göğüslerim acımaya başladı.kasıklarım ağrıdı.
şimdi uykusuzum ve pazartesi sendromu var.
burdaki herkes öle zaten ben konuşmadıkça konu açmadıkça konuşmuyolar sabahları hepsi öküz modunda!!!
muhtaaaaaaaaar iyi misin ya hiç yoksun ortada merak ettik seni
Deniz yaaaa 38. haftaya girmişsin maşallah ayyy az kaldı seninde normal mi doğurucaksın sen kuşum ya
günaydın arkadaşlar!
umarım iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir.ben bol bol dinlendim.yağmur vardı haftasonu dışarı çıkamadık.bol bol film izledik.sonunda ıssız adamı izleyebildim..
ama dün gece doğru düzgün uyuyamadım düşünceler uyutmadı beni.doğum yaklaştıkça o anı düşünmekten uykum kaçıyor.
dün bide yatmadan göğüslerim acımaya başladı.kasıklarım ağrıdı.
şimdi uykusuzum ve pazartesi sendromu var.
burdaki herkes öle zaten ben konuşmadıkça konu açmadıkça konuşmuyolar sabahları hepsi öküz modunda!!!
günaydın.......................
TÜM KADINLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN gec oldu ama olsun...
doguran falan yok demi.....
ben gecmişi okuyup gelıyorum................... ay son haftalardayızzzzzzzzzzzzzzzz
iyiyim hayatım ,, dışarlarda sürtmekten , ekran başına geçemedim bir türlü,,
ctesi günü odamız boyandı, öğlem işten eve gittiğimde allahtan bitmek üzereydi,
fazla boyanın içinde kalmadım,, sil süpür, birde yemek yap derken yorulmuşum , o gün öyle sızdım kaldım... o gece alt tarafım öyle bir ağrıdı ki anlatamam... sabah kalktığımda yürüyemiyordum... çatımızmı genişliyor, yoksa o gün hep ayaktaydım ondanmı bilemedim,, banyo yaptımda biraz kendime geldim.
dün de valla kocişle birazcık gezdik,,,,eve geç geldim...
işte bugün yeniden iş başındayım ve aranızdayım....
bu arada sizleri meraklandırdıysan kusura bakmayın.... aklım hep sizlerleydi,, cep tel devamlı baktım arayan varmı diye...
yok ya ne normali bu konuyu düşünmekten uyuyamadım zaten dün!!
yemicek normal doğum anladım ben!!
bu hafta izne ayrılıyorum cumarteside kontrolüm var.herhalde bu ay sonunda sezeryanla işi bitircez güzelimm.
bu takvim bir hafta önde benim bide!!!
ama normal yapamıcam yaaa çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!
günaydın hayatım,, uykusuzluk herkeste var artık...
benim birde sağ bacağım komple çok ağrıyor, sağ tarafta yatmaktan diyorum --
birde ben akşam yatarken göğüslerime küçük havlular koyuyorum..
akıyorlar napim... sütyensiz yatıyorum , sabah bir kalkıyorum,, üstümdekiler ıslak ...
yok ya ne normali bu konuyu düşünmekten uyuyamadım zaten dün!!
yemicek normal doğum anladım ben!!
bu hafta izne ayrılıyorum cumarteside kontrolüm var.herhalde bu ay sonunda sezeryanla işi bitircez güzelimm.
bu takvim bir hafta önde benim bide!!!
ama normal yapamıcam yaaa çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!
şirvancım benim mynet adresine güncellenmiş tel. ve mail adres listesini atarmısın kayıdedeyim malum buhafta izne çıkıyorumm!!
Bende de tam tersi bir durum var,hiç çıkmasın kalsın böyle diorum,o anı düşündükçe heyecan basıyor,daralıyorum,aslında başından beri korkmuyorum diorum,ama zaman yaklaştıkça başıma ne geleceğini bilmediğim için belki,belki meraktan korkmaya mı başladım ne?delikafadulden
şirvan huzur doğuam gitti sanırım numarası yok di mi bizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?