2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın herkese;
diş sorunu yaşayanlar geçmiş olsun......

canım doktorunla danış derim bende,

sağol canım dr da acıyor halime ama çıkış yolu yok doğumdan sonra hayırlısıyla inşallah ilk işim tabi bebişimden zaman bulursam

of tuğçe yaa tabii bi de şimdi bebek vücuttaki kalsiyumu da emio bu dahada fazla ağrıtır dişini ALlah yardımcın olsun yaa

kızlar siz hiç NST ye bağlandınızmı ben dr soruyorum daha değil diyor ne zaman bağlanacağız ya

kızlar benı tanıdınızmı

benim bebeği 29 haftalıkken aldılar sezeryanla bebeğim küvezde şuan ...1070 gramla dünyaya geldi 1300 gram şuan....erken doğuran benım sanırım aramızda...
allahım ne güzel hayırlısı canım açılış olmuş yani........

evet canım 37,38 haftadan sonra dogursamda kurtulsam diyorömuş insan

ahha ahh dogum yaklaşıyor evi pis bırakırsam korkusu var aniden gidersek falan....
pis evemi gelsin bebişim.........

maşallah bebegineeeeeeeee

maşallahhhhhhhhhhhh

hem öle yapıyorlar zaten asistanlara yıkıolar işi
ehehehheh süpersin................
aynen ya sırf giyecek derdi yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum
aprilcim inşallah bebişinde olmaz sen biliyosun zorluğunu o çekmesin bari.
eşimde gecen gün diyo yinemi bunları giyiyorsun ne giyeyim dedim sen söyle allah allah

kızlar bebişlerin gbek bağlarını ne yapıcaksınız
canım bizim burda cami ve okul karsılıklı onun ortasına gömücem
hem okusun eli ekmek tutsun hem dinine baglı olsun diye..........

çok saol tatlım ya!!!
biraz telkine ihtiyacım var sanırım sanki bi gaza gelsem olcak gibi!!ama bilmiyorumm ya..
reiki falanmı yapsam sakinleşmek için acaba:)))
ya biliyorum sezeryandada çok acı çekcemmm sonrasında..
bide sezeryana giderkenki anı düşünüyorumm kesin ağlıcam annemi babamı ablamı görünce..
biz çok hassasız bu konuda ya!!!
herkes öledir de bizimkisi değişik..
çok acıklı sahneler geliyo gözümün önüne o anla ilgili ağlıyorumm
melankoliğimmm buaralar!!

canım biz eşimle şööle karar verdik sezeryan sabah 8 de oacak ama biz herkese 10 da diicez ben dourucam odama gidicem emziricem flan millet sonra gelmiş olacak aa doğmuş diicekler ne onlar yok yere panik olacak ne ben ağliicam kocişle elele gidicez sezeryana:)

günaydın nisan anneleri ben mart anne adayım şöyle bi topiğinize bakım dedim malum bizim topik döküldü yavaş yavaş ee bizim kızda gelmiyor :roflol: arada sırada sizi yoklarım artık doguran varmı diye herkeze hayırlı dogumlar diliyorum sağlıçakla alın bebişlerinizi kuçağınızaaa..

günaydın annişler..... hafta sonu dolaplarımın içlerini komidinlerin içlerini temizledim halılarımı yıkanmaya verdim... hafta sonuda kayınvalidem ve görümcem yardıma gelicek inşallah evim temizlenecek ve bebişimin gelmesini bekliyeceğizzz...:ecrin_bebek: bugün kendimi zinde hissediyorum masallah diyim:) aksama doğru ne olur bilemem tabii

günaydın annişler..... hafta sonu dolaplarımın içlerini komidinlerin içlerini temizledim halılarımı yıkanmaya verdim... hafta sonuda kayınvalidem ve görümcem yardıma gelicek inşallah evim temizlenecek ve bebişimin gelmesini bekliyeceğizzz...:ecrin_bebek: bugün kendimi zinde hissediyorum masallah diyim:) aksama doğru ne olur bilemem tabii

romantizminizi yesinleeeeeeeeeeerrrr:roflol::roflol::dance:

ne güzel iyi fikir bencede!!
ama benim öle bi şansım yok ki çiçekcim.
ben bu hafta gidiyorum aydına annemlere.
zaten öle bişey yapsam çok kızarlar bana ya!!!

kız mıhtar bana bak sen muşlumusun anacım

evet canım babam muşlu,, ben gidip görmedim ama ,, muşluyum ..

canım hayırlı doğumlar olsun inşaallah.. allah bir nefeste hepimizi kurtarsın...

sende mart topiğinde kapanışı yaparsın.

çiçek sen niye alt tarafta gözükmüyorsun bakim...

sapıklık mı yapıyon bizlere..................

ŞıRVAN, Esennn, esma_memo_12, poseidon80+, RUMELıLı, Ruveydax+, şen_ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…