yine diş ağrım var malesef yoksa ben uyurdum ya, bebişimi kucağıma alayım sağlıkla inşallah bu pis dişlerin hepsini çektireceğim 20lik dişlerden nefret ediyorum bu gidişle beni erken doğurturacak bu dişlerim[
20yaş dişlerimden ben de çok çektim,hatta hamileliğimin başında biraz sıkıntı da yaşadım ama çok şükür çok sürmedi.Aslında 20likler çıkmaya başlayınca gidip çektireceksin,en iyisi bu bence,hiçbir yararları da yık,ama benim dişçim çekmemişti,artık çıkmışlar,kötüsünü atlatmışsın dedi ama ben de ara ara çekiyorum hala.
Geçmiş olsun bu arada.diş ağrısı çok kötü olur,bilirim.
kızlar herkese günaydıııın tuğçecim çok mu ağrıo yaa git bi dişçiye ben 2 tane 20 lik dişimi çektirdim hem gebeliğin sonunda ufak diş operasyonları yasak değil die biliom ben doktoruna sordun mu
çok teşekkür ederim arkadaşlar,çiçekçiğim sormam mı iki kez dişçiye sordum her muayinede de dr soruyorum ama benim altlı üstlü iki yirmilik dişimde çürük yarısı içerde çıkmıyor iltihapta var dişçi görür görmez ahhh canım çok acı verir bu dişler ama operasyon gerekli çekemeyiz dedi yinede çok zor durumda kalırsan bir kağıt vereyim kadın doğum doktorun onaylarsa müdahale yapayım dedi,ama bebeğimi düşününüyorum canım çok acıyor hergün sabah akşam ağrıyor birgün ara vermiyor antibiotikte işe yaramadı yinede hamd olsun kızım sağolsun
günaydın herkese;
diş sorunu yaşayanlar geçmiş olsun......
canım doktorunla danış derim bende,
of tuğçe yaa tabii bi de şimdi bebek vücuttaki kalsiyumu da emio bu dahada fazla ağrıtır dişini ALlah yardımcın olsun yaa
aman mıhtar gelmiş doğurdun sandık kızımmmmmmmmmm
Kızlar günaydın bende Allah kısmet ederse ekiim annesi olucam.
aranızda ferro sanolu(demir hapını) içemeyip demir şurubu içen var mı ben bugün başlıcam daaa???
allahım ne güzel hayırlısı canım açılış olmuş yani........kızlar benı tanıdınızmı
benim bebeği 29 haftalıkken aldılar sezeryanla bebeğim küvezde şuan ...1070 gramla dünyaya geldi 1300 gram şuan....erken doğuran benım sanırım aramızda...
evet canım 37,38 haftadan sonra dogursamda kurtulsam diyorömuş insankızlar iyi akşamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir bugün bana apt bi komşum geldi kız 38 haftalık hamile ve sancıları başladı toplam 8 kilo almış ama o kadar ağırlaşmış ki oturduğu yerden kalkamıyordu ben 18 kilo aldım baştan beri 1 ay sonra vinçle kaldıracaklar beni herhalde çünküo 8 kiloya rağmen çok zor hareket ediyor karnı küçük lastik top gibi benim karnım çok büyük yaaaa korkmaya başladım....
ahha ahh dogum yaklaşıyor evi pis bırakırsam korkusu var aniden gidersek falan....geldimm.. benim eller falan şişmedi çok şükür henüz.... ama geçen gün belki de yorgunluktan ayaklarımda bi tombulluk hissettim...
ayyyy dün urla yı okudum geçmişi okurken maaşallah kızaaa:)... temizlikten süpürgeden bahsediyodu geneeya ben mi çok tembelim siz de öyle misiniz.... 2 haftadır ne toparlıyorum ne süpürüyorum.... çok pisim çok.... ayyy utandım ama ööle bi de bu resmiyet işleri çıkınca hep dışarda yoruluyom ayakta sonra da eve gelince bitik bi şekilde yatıyorum...
maşallah bebegineeeeeeeeegünaydın nisan anneleri
bir kaç gündür takip edemiordum epeyce birikmiş okunacak sayfalar.... perşembe günü çok halsizlik bitkinlik geldi üzerime işe gidemedim ve dinlenmeme rağmen ayklarım ellerim şişlerii inmedi bide üstüne tansionum yükselince doktor hemen hastaneye gitmemizi söledi neyse fazlada uzatmıyım tahliller yapıldı hepsi normal çıktı muaynede olduk bahaneyle kızımıda görmüş oldum artık izne ayrılmamızı söledi doktorum kızım 2635 gr olmuş teyzeleri 44 cm boyu doğum tarihimiz aynı 04 nisan sezeryan halen tersmiş 10 ün sonra yine çağırdı... böle işte durumlar....
merhaba arkadaşlar doktordan geldik biz. Bir problem yok çok şükür. Kasılmaları sordum yorulunca olur dedi dinlenince geçmiyorsa o zaman problem dedi. 37. haftada gidince nts ye sokacak ve çatıya bakacakmış ona göre doğum haftası belli olur dedi. Normal doğum için sabah akşam yürüyüş yap dedi. Çok kolaylaştırır doğumu dedi. Bebek ters de dönmüş. Zaten baskı yapıyordu. 2400 gr falan olmuş. Bundan sonra bebeğin genetik yapısına göre kilo alımı olur dedi. Çabuk kilo alan bi bebek olacaksa çok alırmış yoksa az alırmış falan filan. magnezyum içeyim mi dedim. Doğurmayacak mısın içinde mi tutatacaksın dedi dalga geçti benle :)
hem öle yapıyorlar zaten asistanlara yıkıolar işiBu arada doktoru bundan 15 gün önce eltime bebeğin çok iri 3 kg şuanda doğana kadar çok kocaman olacak nasıl normal doğuracaksın falan diyomuş. Bebek bi doğdu 15 gün sonra 2600 gr küçüçük ve normal doğdu. Bu doktorda çok ünlü haa bide bi ton para aldı doğuma kadar soydu resmen. dün gece aradıklarında da ben yurtdışındayım demiş doğumu asistanları yaptırmış. Yani bu ultrason ölçüleride doktorlarda hikaye gibi geliyo bana.
ehehehheh süpersin................komik gelicek belki ama memurlar ayın 15 inde maaş alıyo ya maaş tarihinden sonra gelsinler istiyorum doğum günleri parasız olduğumuz günlere rastlamasın diye babamızda ayın 1 inde alıyo ama hep kendi maaşıma endeksliyorum yılların alışkanlığı:roflol::roflol:
eşimde gecen gün diyo yinemi bunları giyiyorsun ne giyeyim dedim sen söyle allah allahaynen ya sırf giyecek derdi yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum
aprilcim inşallah bebişinde olmaz sen biliyosun zorluğunu o çekmesin bari.
canım bizim burda cami ve okul karsılıklı onun ortasına gömücemkızlar bebişlerin gbek bağlarını ne yapıcaksınız
ne oldu canım yaaaa.
niye bu kadar korktun.öyle ,,
hepimiz korkuyoruz ama biraz cesaretli olalım dimi,,,
acı çekeceğiz,, kimse bize acısız doğum vadetmiyor,,,,
katlanacağız artık. ,, ama sonunda 3-4 saat sonunda geçecek..
bunu düşün bitanem.....
ben mesela,, kan aldırırken ağlayan bir tipim, canım o kadar kıyetlidir, ama normal istiyorum.. nasıl yapacaksın diyorlar,, ağlayarak diyorum.. bir kaç saaat ağlıcam, bağıracam ,, ama sonunda geçecek...
hadi burda birbirmize destek olmak zorundayız,, hepimiz için zor ,, hele çoğumuzun ilk deneyimi, neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz..
benim söylüceklerim bu kadar ,, son karar tabikide sizlerin...
allah herkese kolay doğumlar nasip etsin,,
valla dün kandildi , her ne kadar hamile varsa onlar için dua ettim.
çok saol tatlım ya!!!
biraz telkine ihtiyacım var sanırım sanki bi gaza gelsem olcak gibi!!ama bilmiyorumm ya..
reiki falanmı yapsam sakinleşmek için acaba:)))
ya biliyorum sezeryandada çok acı çekcemmm sonrasında..
bide sezeryana giderkenki anı düşünüyorumm kesin ağlıcam annemi babamı ablamı görünce..
biz çok hassasız bu konuda ya!!!
herkes öledir de bizimkisi değişik..
çok acıklı sahneler geliyo gözümün önüne o anla ilgili ağlıyorumm
melankoliğimmm buaralar!!
canım biz eşimle şööle karar verdik sezeryan sabah 8 de oacak ama biz herkese 10 da diicez ben dourucam odama gidicem emziricem flan millet sonra gelmiş olacak aa doğmuş diicekler ne onlar yok yere panik olacak ne ben ağliicam kocişle elele gidicez sezeryana:)
canım biz eşimle şööle karar verdik sezeryan sabah 8 de oacak ama biz herkese 10 da diicez ben dourucam odama gidicem emziricem flan millet sonra gelmiş olacak aa doğmuş diicekler ne onlar yok yere panik olacak ne ben ağliicam kocişle elele gidicez sezeryana:)
canım ha hapı ha şurubu farketmez sen demirini al da gerisi problem değil
kız mıhtar bana bak sen muşlumusun anacım
günaydın nisan anneleri ben mart anne adayım şöyle bi topiğinize bakım dedim malum bizim topik döküldü yavaş yavaş ee bizim kızda gelmiyor :roflol: arada sırada sizi yoklarım artık doguran varmı diye herkeze hayırlı dogumlar diliyorum sağlıçakla alın bebişlerinizi kuçağınızaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?