ah ah dün gece doguruyorum sandım tam oram bi agrıoo bi sızlıyor gece hiç uyumadım uykusuz geceler başlıyor sanırımiyiyim hayatım ,, dışarlarda sürtmekten , ekran başına geçemedim bir türlü,,
ctesi günü odamız boyandı, öğlem işten eve gittiğimde allahtan bitmek üzereydi,
fazla boyanın içinde kalmadım,, sil süpür, birde yemek yap derken yorulmuşum , o gün öyle sızdım kaldım... o gece alt tarafım öyle bir ağrıdı ki anlatamam... sabah kalktığımda yürüyemiyordum... çatımızmı genişliyor, yoksa o gün hep ayaktaydım ondanmı bilemedim,, banyo yaptımda biraz kendime geldim.
dün de valla kocişle birazcık gezdik,,,,eve geç geldim...
işte bugün yeniden iş başındayım ve aranızdayım....
bu arada sizleri meraklandırdıysan kusura bakmayın.... aklım hep sizlerleydi,, cep tel devamlı baktım arayan varmı diye...
canım biz eşimle şööle karar verdik sezeryan sabah 8 de oacak ama biz herkese 10 da diicez ben dourucam odama gidicem emziricem flan millet sonra gelmiş olacak aa doğmuş diicekler ne onlar yok yere panik olacak ne ben ağliicam kocişle elele gidicez sezeryana:)
ah ah dün gece doguruyorum sandım tam oram bi agrıoo bi sızlıyor gece hiç uyumadım uykusuz geceler başlıyor sanırım
KOCİŞİMDE GRİP EVDE BUGUN İŞE GİTMEDİ...
oda uyumadı ikimizde yatakda dön saga dön sola ayrı yatıyoruz zaten korkuyorum banada bulaşcak diye
cumadan beri yatıooo
ilaçlar içioo devamlı portakal limon suyu sıkıyorum
vıks sürüyoruz off of gecmedi kıyamam evde bende bugun 12 gibi cıkıcam evde tek başına kıyamam
çakma muşliiiiii seniii benim ilk görev yerim canım muş 6 sene kaldım hasköyde görev yaptım ne anılar ne anılarrrrrrrrr anılarrrrrrrrrrrrr :içelim:evet canım babam muşlu,, ben gidip görmedim ama ,, muşluyum .. .
ah ah dün gece doguruyorum sandım tam oram bi agrıoo bi sızlıyor gece hiç uyumadım uykusuz geceler başlıyor sanırım
KOCİŞİMDE GRİP EVDE BUGUN İŞE GİTMEDİ...
oda uyumadı ikimizde yatakda dön saga dön sola ayrı yatıyoruz zaten korkuyorum banada bulaşcak diye
cumadan beri yatıooo
ilaçlar içioo devamlı portakal limon suyu sıkıyorum
vıks sürüyoruz off of gecmedi kıyamam evde bende bugun 12 gibi cıkıcam evde tek başına kıyamam
selam tatlı anneler güneşle birlikte bebeklerimizde zinde olsunlar inşallah.....
ben 4.30 ta kalktım ve hala ayaktayım....enerji geldiki sormayın 7 de başladım mutfağımı temizledim şimdide tülümü takıcam.....:))
evde kalmak hiç güzel değilmiş yahu....daha şimdiden sıkıcı.....bugün fırsat bulursam beşiğimizin resminide ekliyim....
hepinizi öpüyorum
ama bebeklere günde 10 dk güneşte bırakmak cok yararlıymış fazlası zararküçük bebişlerle tatile çıkacaklar.bende o yürek yok.ben bu yaz tatil planı yapmam.sizde gidecekseniz bebişleri güneşten uzak tutun.taze ciltlerine yazık.
ay canım unuturmuyuzzz hadi hepimize hayırlı dogumlarkızlar merhabalar.umarım beni unutmamışsınızdır.Hani şu cinsiyeti bi türlü öğrenemeyen kişiyim.Bebişim kız olacak gaçan ay öğrendik daha.yaklaşık 2 aydır giremiyorum nete.Nasılsınız görüşmeyeli doğum yapan varmı? valla hep aklımdasınız.Şimdi arkadşımın bilg.dan girdim sırf sizi merak ettiğim için.İyiceağırlaştım bende bugünlerde.Hepinizi tek tek öpüyorum .
oy maşallaha idil hanımaselam kızlar....2 gündür aktif olamıyorum ne yazık ki....
perşembe günkü bel ağrısından dolayı kayınvalidem apartopar temizliğe verdi kendini kadın:))
dün bütün gün evde temizlik vardı benim.......
bugünde İDİL hanımı görmeye gittik......nst ya bağlanmadım sanırım bağlanmadanda doğururm .....
2 hafta sonraya gün verdi doktor amcamız ve çatı muayneside o zaman yapacakmış bana....
peki çatı mauynesinde normal doğuramayacağım anlaşılırsa sezaryan tarihim ne olacak benim dedim....39 haftayı tamamlamadan almam dedi....39+2 veya 3 olurmuşşşş....ama ben kızıma diyoruım sen 38+3 de kendiliğinden gel normal normal....
bu arada raporumda başladı bende allah izin ederse evdeyim artık.....
bu arada idil hanım 2.920 gr ve 50 cm.....
herkes iyidir umarım
maşallahhhhhhhhhhhhhişte oğlumun son fotoğrafı maşallah diyin teyzeleri biraz çirkin çıkmış ama
ay ben daha ilk zamanlar izledim sezeryan ve normal dogumu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyBu arada ben de normal doğum görüntülerini izlerken en çok ,bebeğin kafası görünüyor da hemşireler ordan burdan çekiştirip çıkarmaya çalışıyorlar ya,orada geriliyorum.Diyorum oradan sonrası gelmezmiş,aman neyse bu korkularımı size de aktarmayayımklava:
hadi bakalım hayırlısı bizi haberdar ettttttttttttkimseler yok bir ben varım.
arkadaşlar yarın erkenden doktora kontrole gidicem duruma göre büyük olasılıkla doğuma alıcakdelikafadulden ben her ne kadar inanamasamda bizim için çok dua edin olurmu gerçekten ihtiyacımız var.ben sizi olacak bütün gelişmelerden haberdar ederim.mirmirmirmir
ohhhhhhhhhhh evdesiniz artıkkkkkkktüm iyi dileklerini sunan teyzelerimize teşekkür eder,mevlüt kandilinizi kutlarız kızımla.....
yarın çalışmayacak olmayanın rehaveti çöktü banada.....inşallah yarım kalan işlerimi tamamlıcam yarın ama sürekli yazarım gibime geliyor.....:))
bu arada huzur arkadaşım şimdiden mutlu güzel haberlerle gelirsin inşallah diyerek,dualarımızın seninle olduğunu bilmeni isterim....
evet pazartesi sendorumu offffffffffffgünaydın arkadaşlar!
umarım iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir.ben bol bol dinlendim.yağmur vardı haftasonu dışarı çıkamadık.bol bol film izledik.sonunda ıssız adamı izleyebildim..
ama dün gece doğru düzgün uyuyamadım düşünceler uyutmadı beni.doğum yaklaştıkça o anı düşünmekten uykum kaçıyor.
dün bide yatmadan göğüslerim acımaya başladı.kasıklarım ağrıdı.
şimdi uykusuzum ve pazartesi sendromu var.
burdaki herkes öle zaten ben konuşmadıkça konu açmadıkça konuşmuyolar sabahları hepsi öküz modunda!!!
oh evinmisler gibi olucak bende bi halımı verıcem oturma odasını yıkmaya gerisi temiz.............günaydın annişler..... hafta sonu dolaplarımın içlerini komidinlerin içlerini temizledim halılarımı yıkanmaya verdim... hafta sonuda kayınvalidem ve görümcem yardıma gelicek inşallah evim temizlenecek ve bebişimin gelmesini bekliyeceğizzz...:ecrin_bebek: bugün kendimi zinde hissediyorum masallah diyim:) aksama doğru ne olur bilemem tabii
ALLAHIM HAYIRLISIYLA DOGUMLARIMIZI KOLAY YAPALIM.....benimde fazlalaştı ağrılarım yaa daha ne kadar artcak resmen doğumda çekecek olduklarımın arçıları bunlar :)) bende ağrı çekerken bazen bak doğumda bunlar daha şiddetli gelcek şimdiden hazırlan diye kendimi dinleyip telkin ediyorum bu arada geçmiş olsun cnm ama çook dikkat et aman sana geçmesin son dakika..
çakma muşliiiiii seniii benim ilk görev yerim canım muş 6 sene kaldım hasköyde görev yaptım ne anılar ne anılarrrrrrrrr anılarrrrrrrrrrrrr :içelim:
AH CANIM SABAH SÜT ISITTIM İÇTİ KAHVALTI BİLE YAPMAZ ŞİMDİ OOOOOcanım eşine çok geçmiş olsun,,
ama sende fazla yaklaşma , son zamanlarımız ,, zaten her tarafımız dökülüyor,, birde grple uğraşmayalım..
bırak evde dinlensin. 12 de gidip ne yapacaksın ki sen.
zaten 4 saat sonra evde oluyoorsun..
bırak adam akşamda uyumamış,, gündüz uyur...
oy maşallah............................ hadi bakalım....... kolay geleeeeeeeeeeselam tatlı anneler güneşle birlikte bebeklerimizde zinde olsunlar inşallah.....
ben 4.30 ta kalktım ve hala ayaktayım....enerji geldiki sormayın 7 de başladım mutfağımı temizledim şimdide tülümü takıcam.....:))
evde kalmak hiç güzel değilmiş yahu....daha şimdiden sıkıcı.....bugün fırsat bulursam beşiğimizin resminide ekliyim....
hepinizi öpüyorum
ehehehhesıpalarıma elleyeni sopalarım bennnnnnnnnnnnnklava:
kızlar siz hiç NST ye bağlandınızmı ben dr soruyorum daha değil diyor ne zaman bağlanacağız ya
ne oldu canım yaaaa.
niye bu kadar korktun.öyle ,,
hepimiz korkuyoruz ama biraz cesaretli olalım dimi,,,
acı çekeceğiz,, kimse bize acısız doğum vadetmiyor,,,,
katlanacağız artık. ,, ama sonunda 3-4 saat sonunda geçecek..
bunu düşün bitanem.....
ben mesela,, kan aldırırken ağlayan bir tipim, canım o kadar kıyetlidir, ama normal istiyorum.. nasıl yapacaksın diyorlar,, ağlayarak diyorum.. bir kaç saaat ağlıcam, bağıracam ,, ama sonunda geçecek...
hadi burda birbirmize destek olmak zorundayız,, hepimiz için zor ,, hele çoğumuzun ilk deneyimi, neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz..
benim söylüceklerim bu kadar ,, son karar tabikide sizlerin...
allah herkese kolay doğumlar nasip etsin,,
valla dün kandildi , her ne kadar hamile varsa onlar için dua ettim.
sağol canım dr da acıyor halime ama çıkış yolu yok doğumdan sonra hayırlısıyla inşallah ilk işim tabi bebişimden zaman bulursam
günaydın kızlar,posiedon normal doğum yap bencede hiçmi kokmuyonuz şu sezeryandan anacım..............................
urlacım geçmiş olsun canım...................................
ay bende doğumdan korkmuyom iğneden korktuğum kadar....................................
geçmiş olsun tuğçe diş ağrısı çok zor valla...............................................
selam tatlı anneler güneşle birlikte bebeklerimizde zinde olsunlar inşallah.....
hepinizi öpüyorum
kızım zorla korkutmayın sezeryandan unutmayın mecburen sezeryan olacaklar vaaaaaaaaarrrrrr:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?