2009 Nisan Anneleri buraya

ah ah dün gece doguruyorum sandım tam oram bi agrıoo bi sızlıyor gece hiç uyumadım uykusuz geceler başlıyor sanırım
KOCıŞıMDE GRıP EVDE BUGUN ıŞE GıTMEDı...
oda uyumadı ikimizde yatakda dön saga dön sola ayrı yatıyoruz zaten korkuyorum banada bulaşcak diye
cumadan beri yatıooo
ilaçlar içioo devamlı portakal limon suyu sıkıyorum
vıks sürüyoruz off of gecmedi kıyamam evde bende bugun 12 gibi cıkıcam evde tek başına kıyamam

kızlar önemli duyuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

14 mart cumartesi saat 14:00 olan seminer;

12 mart perşembe saat 13:00 alınmış...

gelecek olan arkadaşlara önemle duyurulur,,,,,

ben normalde o gün çalışıyorum ama,, sizler gelecekseniz,
ben öğleden sonrası için izin alabilirim....

bu konu hakkında bilgi aktarılmasını rica ederimmmmmmmmmmm.
ona göre izin alacağım.

bencede en güzeli ööle,geçenlerde bi arkadaş doğum yaptı onlarda doğumdan sonra aramış herkesi en azından kızın kendini toparlıcak 1 saati olmuş ama insanlar gelince yine dolmuş taşmmış kız çook sinirliydi bunca zaman bekledim tam bebeğim geldi şimdi kimse ellemesin diye kucağıma bile alamıyorum beşikten çıkaramıyorum bunca zaman bekledim bebeğimi bi göremiyorum diyeee..iğrenç ya şu insanlar yeni doğan bebeği ellemekten ne anlar bilmem ben önceden bi pankart hazırlayıp beşiğe asmayı düşünüyorum artık lütfen ellemeyin ve odaya en fazzla 2 kiişi girin diye :))

benimde fazlalaştı ağrılarım yaa daha ne kadar artcak resmen doğumda çekecek olduklarımın arçıları bunlar :)) bende ağrı çekerken bazen bak doğumda bunlar daha şiddetli gelcek şimdiden hazırlan diye kendimi dinleyip telkin ediyorum bu arada geçmiş olsun cnm ama çook dikkat et aman sana geçmesin son dakika..

canım eşine çok geçmiş olsun,,
ama sende fazla yaklaşma , son zamanlarımız ,, zaten her tarafımız dökülüyor,, birde grple uğraşmayalım..

bırak evde dinlensin. 12 de gidip ne yapacaksın ki sen.
zaten 4 saat sonra evde oluyoorsun..
bırak adam akşamda uyumamış,, gündüz uyur...

selam tatlı anneler güneşle birlikte bebeklerimizde zinde olsunlar inşallah.....
ben 4.30 ta kalktım ve hala ayaktayım....enerji geldiki sormayın 7 de başladım mutfağımı temizledim şimdide tülümü takıcam.....:))
evde kalmak hiç güzel değilmiş yahu....daha şimdiden sıkıcı.....bugün fırsat bulursam beşiğimizin resminide ekliyim....
hepinizi öpüyorum

maşallah maşallah enerjine nazar değmasin..zaten birazdan dinlenmen gerekir sıkılacak zaman bulamazsın :)) ama beşiği ekle ltfn ben daha bişey almadığım için sizinkilere bakıp mutlu oluyorum :))

küçük bebişlerle tatile çıkacaklar.bende o yürek yok.ben bu yaz tatil planı yapmam.sizde gidecekseniz bebişleri güneşten uzak tutun.taze ciltlerine yazık.
ama bebeklere günde 10 dk güneşte bırakmak cok yararlıymış fazlası zarar
ay canım unuturmuyuzzz hadi hepimize hayırlı dogumlar
oy maşallaha idil hanıma

işte oğlumun son fotoğrafı maşallah diyin teyzeleri biraz çirkin çıkmış ama
maşallahhhhhhhhhhhhh

ay ben daha ilk zamanlar izledim sezeryan ve normal dogumu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hadi bakalım hayırlısı bizi haberdar etttttttttttt

ohhhhhhhhhhh evdesiniz artıkkkkkkk

evet pazartesi sendorumu offffffffffff

oh evinmisler gibi olucak bende bi halımı verıcem oturma odasını yıkmaya gerisi temiz.............

ALLAHIM HAYIRLISIYLA DOGUMLARIMIZI KOLAY YAPALIM.....

çakma muşliiiiii seniii benim ilk görev yerim canım muş 6 sene kaldım hasköyde görev yaptım ne anılar ne anılarrrrrrrrr anılarrrrrrrrrrrrr :içelim:

heee heee delikafadulden

çakma muşlu heee....

baba : muş
anne : antep
eş : adıyaman

ben istanbul doğumluyum..
kütük adıyamanda .....

hangisini seçsem acaba ,,, tabikide görmesemde baba memleketi

AH CANIM SABAH SÜT ISITTIM İÇTİ KAHVALTI BİLE YAPMAZ ŞİMDİ OOOOO
ac ac beni bekler........

oy maşallah............................ hadi bakalım....... kolay geleeeeeeeeee
sıpalarıma elleyeni sopalarım bennnnnnnnnnnnnklava:
ehehehhe
benim 5-6 sayfam var okunmamış ama sonra şuan işimm var bi ara gelıcem yine öpüldünüz..........

günaydın kızlar,posiedon normal doğum yap bencede hiçmi kokmuyonuz şu sezeryandan anacım..............................

urlacım geçmiş olsun canım...................................

ay bende doğumdan korkmuyom iğneden korktuğum kadar....................................

sağol canım dr da acıyor halime ama çıkış yolu yok doğumdan sonra hayırlısıyla inşallah ilk işim tabi bebişimden zaman bulursam

geçmiş olsun tuğçe diş ağrısı çok zor valla...............................................

kız selinay o resimdeki kim yahuu..
ne kadar kızgın bakıyor öğle ,, biberonunu elinden almışta sinirlenmiş gibi..

Çok üzgünüm çoook
ne tülü asmasından bahsediyosun sen yaaaa..
aayyy bizim nisan anaları bir tuafff

kız bırak o tülü gelirsen bir güzel sopalıcam valla .. anam ne kdar çok temizliğe düşkünsün...
benim evimi b.....k götürüyor...

kızım zorla korkutmayın sezeryandan unutmayın mecburen sezeryan olacaklar vaaaaaaaaarrrrrr:dilcikar:

tabi cnm biraz önce bi arkadaşım doğum yaptı dedim ya onunla konuştuk doğumdan 5 saat falan geçmişti..valla o da sezeryan yaptı ve bu kadar kolay ve acısız olacağını bilseydim haftalarca asla kafama takmaz hatta hiç düşünmezdim diyoo çok kolay oluyomuş acısıda düşündüğünden çok daha azmış

benim evde fci durumda ama dr doğum diyince iyice tutuştum dün koçişe anca süpürtebildim napsın oda bi pazarı var kadın çağırayım diyo onuda ben istemiyorum peşinde dolanamıcam için bakalım ne olacak bizim evin halleri:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…