benim evde fci durumda ama dr doğum diyince iyice tutuştum dün koçişe anca süpürtebildim napsın oda bi pazarı var kadın çağırayım diyo onuda ben istemiyorum peşinde dolanamıcam için bakalım ne olacak bizim evin halleri:)))
kız selinay o resimdeki kim yahuu..
ne kadar kızgın bakıyor öğle ,, biberonunu elinden almışta sinirlenmiş gibi..
kızım zorla korkutmayın sezeryandan unutmayın mecburen sezeryan olacaklar vaaaaaaaaarrrrrr:dilcikar:[/QUOTE
ay pardon şenay ,birine yardımcı olalım diye birini korkutuyos......................
benim evde fci durumda ama dr doğum diyince iyice tutuştum dün koçişe anca süpürtebildim napsın oda bi pazarı var kadın çağırayım diyo onuda ben istemiyorum peşinde dolanamıcam için bakalım ne olacak bizim evin halleri:)))
ay bende tülleri yıkıyom kocam takıyo hergün dünde mutfağın fayanslarını sildik bi söyleniyo anlatama şu kadın işlerini hiç sevmiyorum diyo heheh......................
günaydın nisan anneleri ben mart anne adayım şöyle bi topiğinize bakım dedim malum bizim topik döküldü yavaş yavaş ee bizim kızda gelmiyor :roflol: arada sırada sizi yoklarım artık doguran varmı diye herkeze hayırlı dogumlar diliyorum sağlıçakla alın bebişlerinizi kuçağınızaaa..
günaydın annişler..... hafta sonu dolaplarımın içlerini komidinlerin içlerini temizledim halılarımı yıkanmaya verdim... hafta sonuda kayınvalidem ve görümcem yardıma gelicek inşallah evim temizlenecek ve bebişimin gelmesini bekliyeceğizzz...:ecrin_bebek: bugün kendimi zinde hissediyorum masallah diyim:) aksama doğru ne olur bilemem tabii
romantizminizi yesinleeeeeeeeeeerrrr:roflol::roflol::dance:
çiçek sen niye alt tarafta gözükmüyorsun bakim...
sapıklık mı yapıyon bizlere..................
ŞİRVAN, Esennn, esma_memo_12, poseidon80+, RUMELİLİ, Ruveydax+, şen_ay
bencede en güzeli ööle,geçenlerde bi arkadaş doğum yaptı onlarda doğumdan sonra aramış herkesi en azından kızın kendini toparlıcak 1 saati olmuş ama insanlar gelince yine dolmuş taşmmış kız çook sinirliydi bunca zaman bekledim tam bebeğim geldi şimdi kimse ellemesin diye kucağıma bile alamıyorum beşikten çıkaramıyorum bunca zaman bekledim bebeğimi bi göremiyorum diyeee..iğrenç ya şu insanlar yeni doğan bebeği ellemekten ne anlar bilmem ben önceden bi pankart hazırlayıp beşiğe asmayı düşünüyorum artık lütfen ellemeyin ve odaya en fazzla 2 kiişi girin diye :))
selam tatlı anneler güneşle birlikte bebeklerimizde zinde olsunlar inşallah.....
ben 4.30 ta kalktım ve hala ayaktayım....enerji geldiki sormayın 7 de başladım mutfağımı temizledim şimdide tülümü takıcam.....:))
evde kalmak hiç güzel değilmiş yahu....daha şimdiden sıkıcı.....bugün fırsat bulursam beşiğimizin resminide ekliyim....
hepinizi öpüyorum
aynen şenay bi de ben çok kıskancımmm veremem kimsenin eline.sıpalarıma elleyeni sopalarım bennnnnnnnnnnnnklava:
bende haftasonu kocişe tüm perdeleri yıkatıp astırdım... cumartesi hava kötüydü dolayısıyla evde seferberlik ilan ettim... ben sadece toz aldım geri kalan tüm işleri eşim yaptı saolsun... mutfak olayına el atmam lazım buzdolabı içi filan ama sürekli aman nasıl olsa yarın yaparım diyorum en sonunda bi doğurcam kalacak işler... offf asıl iş bugün ağdaya gidicem böhüüüüüüü..... ya kızlar gülmeyin ama doğumdan bile korkmuyorum bu ağdadan korktuğum kadar...
kız hoşuma gitti koydum heheh.............................
kızım zorla korkutmayın sezeryandan unutmayın mecburen sezeryan olacaklar vaaaaaaaaarrrrrr:dilcikar:[/QUOTE
ay pardon şenay ,birine yardımcı olalım diye birini korkutuyos......................
ay bende tülleri yıkıyom kocam takıyo hergün dünde mutfağın fayanslarını sildik bi söyleniyo anlatama şu kadın işlerini hiç sevmiyorum diyo heheh......................
bende haftasonu kocişe tüm perdeleri yıkatıp astırdım... cumartesi hava kötüydü dolayısıyla evde seferberlik ilan ettim... ben sadece toz aldım geri kalan tüm işleri eşim yaptı saolsun... mutfak olayına el atmam lazım buzdolabı içi filan ama sürekli aman nasıl olsa yarın yaparım diyorum en sonunda bi doğurcam kalacak işler... offf asıl iş bugün ağdaya gidicem böhüüüüüüü..... ya kızlar gülmeyin ama doğumdan bile korkmuyorum bu ağdadan korktuğum kadar...
KIZLAR YAAA NASİL KOCALARINIZA İŞ YAPTIRIYORSUNUZ.. BENİMKİ YAPMIYOR,,,
BANADA YAPMA DİYOR,, KADIN ÇAĞIR DİYOR...
SANKİ BEDAVA GELİYOR ....................
hihihi şirvan 333 olmuşuz.
EVET CANIM 33+3 - BENİM ŞAFAK 46 , SENİNKİ DAHA AZ OLMASI GEREK
kızım koşma ğeşinde yapsın işini defolsun gitsin hem adam sana öneri getirmiş nie kabul etmedin yaw
valla güzelim ben bugün gidicem eğer normal gelmekte inat ederse benim kızım sezeryanla 28 martta alacak doktor... sezeryan olursa 2 gün önceden gene yaptırırım ama zaten o güne 19 gün kaldı yani bugün aldırırsam normalde doğursam herhalde o güne kadar çok uzamaz diye düşünüyorum.bugün kendimi kasmaktan doğurmassam elbet :a015:aaay yanen yaa nasıl yaptırcam bende o ağdayı bilmiyorum bi de normal dğurcam diyorum hee ama ne zman doğum olacağı belli olmadığı için ağda da ne zaman olmalı bilmiyorum sizcee?kaçıncı hafta olmalı mesela..
sorma yaaa serde öğretmenlik varya herşey kontrolüm altında olacak illaki dün bebişlerin kapısını süslediğimiz tüle koçiş nazar boncukları takıyo ben belimi tuta tuta peşinde öyle diil böyle falan filan dün gece rüyanda zırıl zırıl ağla ayyyyyyy o dolap öyle konmıcaktı istediğim gibi olmadı diye koçiş uyandırdıda kendime geldim bişeyi ben yapamayınca sıyırıyorum azcık-tatlicadiarzu-
valla güzelim ben bugün gidicem eğer normal gelmekte inat ederse benim kızım sezeryanla 28 martta alacak doktor... sezeryan olursa 2 gün önceden gene yaptırırım ama zaten o güne 19 gün kaldı yani bugün aldırırsam normalde doğursam herhalde o güne kadar çok uzamaz diye düşünüyorum.bugün kendimi kasmaktan doğurmassam elbet :a015:
aaay yanen yaa nasıl yaptırcam bende o ağdayı bilmiyorum bi de normal dğurcam diyorum hee ama ne zman doğum olacağı belli olmadığı için ağda da ne zaman olmalı bilmiyorum sizcee?kaçıncı hafta olmalı mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?