2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın arkadaşlar.hepimize güzel bi hafta diliyorum.doğumsuz sancısız dicem ama huzur bugün doğuma girebilirmiş.hepimiz dua edelim arkadaşlar.
ben de hazırlıklar da son aşamadayım.bugün uyku stimizi ve benim eşyalrımı halletcem inşallah.ama rumelili senin aksine ben de öyle bi ağırlık var ki gözümü açamıyorum.dün 8 de yattım o kadar yani.

Ben de ençok hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum,temizliği de haftaya bıraktım,kadın gelse 1 günde bitecek aslında ama o zaman kadar da birşey olmaz inş.Gerçi dr um 2 haftadan önce birşey beklemiyoruz dedi en son,rahatı gayet iyiymiş minnoşun,çıkmaya niyeti yok dedi.hihoyyyt

kız selinay o resimdeki kim yahuu..
ne kadar kızgın bakıyor öğle ,, biberonunu elinden almışta sinirlenmiş gibi..

kız hoşuma gitti koydum heheh.............................

bende haftasonu kocişe tüm perdeleri yıkatıp astırdım... cumartesi hava kötüydü dolayısıyla evde seferberlik ilan ettim... ben sadece toz aldım geri kalan tüm işleri eşim yaptı saolsun... mutfak olayına el atmam lazım buzdolabı içi filan ama sürekli aman nasıl olsa yarın yaparım diyorum en sonunda bi doğurcam kalacak işler... offf asıl iş bugün ağdaya gidicem böhüüüüüüü..... ya kızlar gülmeyin ama doğumdan bile korkmuyorum bu ağdadan korktuğum kadar...

Serap hoŞgeldınnnnnnnnnnnnn

yaaaa bızım semınerın gÜnÜ deĞıŞmıŞ,, ,

sen perŞembe gÜnÜ ıŞe gıdecekmısın ...............

ev benim de temizlik istiyo ama elimi kaldırıp da hiçbişey yapmam bu haftadan sonra .annem 3 haftaya gelecek bi kadın tutarım beraber hallederler.bi arkdaşaım yoğun bi temizlik sonrasında 32. haftada doğum yapmıştı.valla dikkat edin kendinize zaten çoğumuzun bebekleri arttık aşağıda.

ayyy canımm sende sabır falan tükenmiştir şimdiALlah hayırlısıyla bir an evvel yavrunu kucağına alabilmeyi nasip etsin sana

oh maşallah bebek miss kokulu eve gelio

romantizminizi yesinleeeeeeeeeeerrrr:roflol::roflol::dance:

hahah evet romantikiz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çiçek sen niye alt tarafta gözükmüyorsun bakim...

sapıklık mı yapıyon bizlere..................

ŞİRVAN, Esennn, esma_memo_12, poseidon80+, RUMELİLİ, Ruveydax+, şen_ay

şirvan benim kadınlar kulübü sapıttı mesajları yazıorum cevaplaya basıorum başka şeyler açılıo offf.

valla kızlar o bebekler çok önemli isteyen kırılsın isteyen darılsın ben sööliicem ellenmesini istemiyorum kusura bakmayın biraz büyüyünce seversiniz die. yeni doğmuş bebek ellenmez. eve millet gelincede ööle fazla ortalarda olmiicak bebek ancak uyanırsa getirip 2-3 dakika gösteririm o kdr. popolarınıda yırtsalar bu bööle.

hayatım o enerji dalgasından azıcık bizede yollasana hiihiiii

sıpalarıma elleyeni sopalarım bennnnnnnnnnnnnklava:
aynen şenay bi de ben çok kıskancımmm veremem kimsenin eline.

kızım koşma ğeşinde yapsın işini defolsun gitsin hem adam sana öneri getirmiş nie kabul etmedin yaw

galatea79 canım o iş beni de çok korkutuyo.üstelik ben hiç ağdacıya gitmedim eşim de izizn vermiyo zaten.ama nasıl olacak bilmiyorum hiçbişey görünmüyo ki artıkın.

kırkı dolana kadar kimse bebğime el süremez.eve gelenler önce banyoya gidip ellerini yıkayacak.sigara içen kabul edilmeyecek.hasta olan eve giremez.biz bunları en baştan tüm tanıdıklarımıza dikte ettik.kabullendiler.neyse diyolar sinin bebek değerli şimdi.canınızı sıkmayalım.sizin dediğiniz gibi olsun diyolar.

ben valla 3. aydan beri gidiyorum gittiğim yer temiz kızın elide çok hızlı ama ben acıyacak diye kastığım için kötü oluyorum. ama doğumada çok az kaldı artık her an tetikte olmak lazım... hastaneye böyle gidersem utancımdan ölürüm valla... offf offf korkunun ecele faydası yok en iyisi ben hazırlanayımda cıkayım... görüşürüz güzel anneler..

Günaydın kızlar
ben biraz geç kaldım bugün.Aslında erken kalkım ama kahvaltı falan derken zaman geçmiş.
Güzel bir hafta olur umarım hepimiz için.Çalışanlara kolay gelsin.

aaay yanen yaa nasıl yaptırcam bende o ağdayı bilmiyorum bi de normal dğurcam diyorum hee ama ne zman doğum olacağı belli olmadığı için ağda da ne zaman olmalı bilmiyorum sizcee?kaçıncı hafta olmalı mesela..

bende pek tüy kıl yok düşünmüorum ağda falan. evde kendim hallediorum

yalnız bazı hamilelerde olurmuş göbeğim tüylendi dökülür doğumdan sonra diolar

kızım koşma ğeşinde yapsın işini defolsun gitsin hem adam sana öneri getirmiş nie kabul etmedin yaw

sorma yaaa serde öğretmenlik varya herşey kontrolüm altında olacak illaki dün bebişlerin kapısını süslediğimiz tüle koçiş nazar boncukları takıyo ben belimi tuta tuta peşinde öyle diil böyle falan filan dün gece rüyanda zırıl zırıl ağla ayyyyyyy o dolap öyle konmıcaktı istediğim gibi olmadı diye koçiş uyandırdıda kendime geldim bişeyi ben yapamayınca sıyırıyorum azcık-tatlicadiarzu-

valla güzelim ben bugün gidicem eğer normal gelmekte inat ederse benim kızım sezeryanla 28 martta alacak doktor... sezeryan olursa 2 gün önceden gene yaptırırım ama zaten o güne 19 gün kaldı yani bugün aldırırsam normalde doğursam herhalde o güne kadar çok uzamaz diye düşünüyorum.bugün kendimi kasmaktan doğurmassam elbet :a015:

ayyyyy kızlar ben de göremiyorum.üst tarafını epilasyon aletiyle alıyorum.altını mecburen jiletle.ama benim sorunum şu üstte biraz sivilcelenmeler oldu.yaa bir de sezeryanda orası kesiliyor.nasıl gider bu siivilceler.

alemsin yaaaaaaaaa valla ben artık uğraşamıorm kadın gelio arada bi bakıorum asayiş berkemal oturuorum:)

canım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebiş

canım ben şubatın 23 de yaptırmıştım...
Yani 2 hafta önce .. şuanlık bir kıllanma yok....

36 haftanın ortaların da yeniden yaptırmayı düşünüyorum ,,
bu büyük ihtimalle 36+5 yada 36+6 olur,,

çünkü 37 +0 da doktora gidecem , çamışamaz raporu almak için ,, ,

belki o zaman çatı kontrolüde yapar,,,
çünkü daha önce sorduğumda son haftalar bakacağım diyordu. 38 falan --
doğumda da çıkarsa - jilet vurarım artık ne yapım . 2 haftalık çıkmaz bende...
Ben bu şekilde düşünüyorum... Ama tabii durum neyi gösterir bilinmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…