2009 Nisan Anneleri buraya

benimki evcimendir hamilelikten öncede yardım ederdi bana kayınvalidemde şaşırıyo ama yapıyo çok sağolsun canımın içi Şeniz

galatea sen sezeryan mı olacaksın gün tarih belli mi?neden sezeryan?:1hug:

bende pek tüy kıl yok düşünmüorum ağda falan. evde kendim hallediorum

yalnız bazı hamilelerde olurmuş göbeğim tüylendi dökülür doğumdan sonra diolar

Son kontrolde doktorum karnın çatlamamış ne güzel falan dedi.Dedim çatlamadı ama tüylendi.Dert etme hiç doğumdan sonra dökülür onlar dedi.Bu arada ortak problemlerimiz artıyor Çiçek.Büyümeyen memeer, ağrıyan popa ve tüylenen göbekdelikafadulden

kızlar belki hatırlıosunuzudr ben 8ay önce beraber kardeş gibi büyüdüğüm en yakın arkadaşımı kaybettim trafik kazasında. dün rüyamda onunla telefonda konuşuodum ama bağırıyodum ona böyle sanki suçluymuş gittiği için gibi figen söyle nerdesin şimdi cennette misin falan die ama nasıl bağırıyorum. o da sana söyleyemem bunu diodu gayet sakin bi şekilde. offf uyandım bi daha uyumadım onu düşünmekten zaten. geçen dolapları karıştırıodum onun birkaç tane tokası bendeymiş üzerinde saçı vardı aldım bi mendile sardım duruo 2-3 tel saçı. ölene kadar da saklarım heralde.

Ben de hiç ağdacıya gitmeyenlerdenim.Şimdiye kadar kendim halledebiliyordum ama bundan sonra zor olacak herhalde.Doğum sancıları başladığında en azından jilet kullanacak kadar vaktimiz olur herhalde değil mi?

hahahha hakikaten yaaaaaaaaaaaaaa saçma sapan problemler aslında hepsi ama aynı ikimizdede var bakalım daha ne saçmalıklar çıkarıcaz

kuzummmmmmmmm nedenirki :teselli:

doğru söölüyosun bende bari çatı kontrolünden önce gideyim artık sonra 3 haftaiçinde falan çıkarsada evde hallederim..

Serap hoŞgeldİnnnnnnnnnnnnn

yaaaa bİzİm semİnerİn gÜnÜ deĞİŞmİŞ,, ,

sen perŞembe gÜnÜ İŞe gİdecekmİsİn ...............

günaydınlar,

anam öğlen oldu ama neyse :) ya şirvancım haftaiçine almaları kötü olmuş..ben işe gitmicem evde tez yazıyorum ama bizimki evde olmadığı için izin vermez.normalde sorun olmaz ama adam tek başıma dışarı adım atmama izin vermiyo..kardeşimde bugün yurda gidiyo, orada kalmak istiyomuş artık..kaldım bi başıma.bi sorup şansımı denerim ama markete gitmeme kızan adam oraya hiiiç izin vermez gibi geliyo..zaten iki lafından biri o çocuğa bi bişey olsun o zaman görüşürüz senle oldu CADIARZU

kızlar ağrılarla uğraşanlara çoook geçmiş olsun...son haftalara geldik malum bitmiyo sıkıntımız, ben her yeni güne başka bi sıkıntıyla uyanıyorum..20 lik diş başa bela gerçekten, kalsiyum hapı benim diş ağrılarımı kesmişti..bide kan için hapı kullanamayıp şurup içen var mı diye sorulmuş..hapını kullanamadım ve dr. şurup verdi, şimdi de günde ikiye çıkardı..ama tadı çok kötü değil, sabah kalkar kalkmaz içiyorum aç karnına..

urla benim kocişte hastaydı geçen hafta, iyileştirene kadar canım çıktı valla..ama kuzu gibi oluyo hastayken, bana bulaşırda oğluna bişey olur diye ne dersem yapıyo :jeyyar: sürekli terlettim ben adamın yarısı gitti ama iyileşti çabucak :mymeka:

bu arada cuma günü bana sürpriz yapıp erken gelmiş kociş işten, elinde bir buket çiçekle..bende tam banyoya girecektim, üzerimde havlular, birisi kapıyı zorluyo..hırsız sandım valla..çok korktum söylemediğimi bırakmadım neden böyle yapıyosun diye..adam ne diceni bilemedi eee sürpriz yapayım demiştim diyebildi bitek :1shok: neyse sonrada biyere yemeğe gittik..hediye alma demiştim zaten, almamış..alsa kızardım delikafadulden

uzattım yine amaaaan!

Canım ya çok zor.

ah aaah kızlar neler geldi başıma bende tansiyon problemi var onun için her zaman ölçtürüyoruz dün bi giitik 15 e 10 çoktı hemen hastaneye yolladılar oraya idene kadar 16 ya 10 olmuş zaten orda iğne yapıldı biraz bekledim tekrar ölçtüler düşmüyo dr telaşlandı çünkü yüksek tansiyo Allah korusun bebek zehirlenmesi yapıyo bu iğneden sönra beklemek için hemşire müşahade odasına yolldadı odaya bi girdim 3 yatakta da kolunda suni sancıyla sancı çekip bağıran kadınlar şok geçirdim ya duramadım hemen çıktım kapıdaki sandalyeye oturdum bide gelip niye çıktın diyo bana hayır zaten tansiyonum yüksek dahada fenalaştım dedim yine ölçtü yüksek dedi dr geldi bebeğe bakalım bi dediultrasoda baktık şikir kızım iyiydi dil altı verelim sana yinede düşmezse bebeği alabiliriz dedi aman allahım inanamadım dr hapı verdi eve git 2 saat dinlen gel burda dinlenemezsin sağlıklı değil ortam dedi doğumhaneden fena sesler geliyodu hemen eve geldik yattım dinlendim bol dua ettim 2 saat snra 12 ye 7 oldu şükür allahım evimize döndük sonra dikkat ediyodum artık daha çok edicem ama heran ne olacağı belli değil bide o telaşta eşim espri yapı dün bebeğimizin son eksiği karyolası gelmişti eve gördünmü yatağı gördü dayanamadı gelcek diyo dua edin kızlar işte dünkü hikayem korktum ama ya ne biliyim

Çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha bu problemi yaşamazsın.

çoook geçmiş olsun yaa yüksek tansiyon gerçekten zor ama bi de o odaya gitmen bayaa kötü olmuş iyiki çıkmışsın hemen inşallah tekrar başına gelmez tansiyon problemi cnm

aay olur mu gerçekten sancı başladıktan sonra bi duş alcak vaktimiz ya süper o zaman :)))

evet duş alan çok var ilk sancı başladıında çok yoğun olmuomuş zaten sonra artıomuş yavaş yavaş

ayyy çok geçmiş olsun güzelim inşallah doğurana kadar bi daha böyle bişey yaşamazsın

şimdide korkumdan bişey yiyemiyorum açım ama ben tuzsuz patates haşladım yemek için ama patates tansiyon çıkarırmı diye korktum bu kez ne yiycem be ya

,

çok geçmiş olsun, korkulmayacak gibi bişey değil ki canım haklısın korkmakta...allah yardımcısı olsun hepimizin..

çiçek hani sen popom ağrıyo çok sancım var falan diyosun ya bence senin çatı kemiklerin sağlam açılıyo yani normal falan yapsan 3 dk çıkacak gibi yanii :))) hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…