- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
kırkı dolana kadar kimse bebğime el süremez.eve gelenler önce banyoya gidip ellerini yıkayacak.sigara içen kabul edilmeyecek.hasta olan eve giremez.biz bunları en baştan tüm tanıdıklarımıza dikte ettik.kabullendiler.neyse diyolar sinin bebek değerli şimdi.canınızı sıkmayalım.sizin dediğiniz gibi olsun diyolar.
kız hoşuma gitti koydum heheh.............................
KIZLAR YAAA NASİL KOCALARINIZA İŞ YAPTIRIYORSUNUZ.. BENİMKİ YAPMIYOR,,,
BANADA YAPMA DİYOR,, KADIN ÇAĞIR DİYOR...
SANKİ BEDAVA GELİYOR ....................
EVET CANIM 33+3 - BENİM ŞAFAK 46 , SENİNKİ DAHA AZ OLMASI GEREK
kıs benimkide yapmıyo kadın al diyo,dün akşam söktüm perdeleri ben takarım dedim hemen taktı,bi yer kirlenmiş elime bezi alıyom ben silerim diye dayanamayıp siliyo heheh............
ah aaah kızlar neler geldi başıma bende tansiyon problemi var onun için her zaman ölçtürüyoruz dün bi giitik 15 e 10 çoktı hemen hastaneye yolladılar oraya idene kadar 16 ya 10 olmuş zaten orda iğne yapıldı biraz bekledim tekrar ölçtüler düşmüyo dr telaşlandı çünkü yüksek tansiyo Allah korusun bebek zehirlenmesi yapıyo bu iğneden sönra beklemek için hemşire müşahade odasına yolldadı odaya bi girdim 3 yatakta da kolunda suni sancıyla sancı çekip bağıran kadınlar şok geçirdim ya duramadım hemen çıktım kapıdaki sandalyeye oturdum bide gelip niye çıktın diyo bana hayır zaten tansiyonum yüksek dahada fenalaştım dedim yine ölçtü yüksek dedi dr geldi bebeğe bakalım bi dediultrasoda baktık şikir kızım iyiydi dil altı verelim sana yinede düşmezse bebeği alabiliriz dedi aman allahım inanamadım dr hapı verdi eve git 2 saat dinlen gel burda dinlenemezsin sağlıklı değil ortam dedi doğumhaneden fena sesler geliyodu hemen eve geldik yattım dinlendim bol dua ettim 2 saat snra 12 ye 7 oldu şükür allahım evimize döndük sonra dikkat ediyodum artık daha çok edicem ama heran ne olacağı belli değil bide o telaşta eşim espri yapı dün bebeğimizin son eksiği karyolası gelmişti eve gördünmü yatağı gördü dayanamadı gelcek diyo dua edin kızlar işte dünkü hikayem
korktum ama ya ne biliyim
şimdide korkumdan bişey yiyemiyorum açım ama ben tuzsuz patates haşladım yemek için ama patates tansiyon çıkarırmı diye korktum bu kez ne yiycem be ya
geçmiş olsun canım dikkat et bari ya internetten bi araştırsaydın ne yiyebilirim diye......................
kızlar ya bu evlerin işi hiç bitmiyo kafayı yicem ya. ben çalışırken nasıl yetişiyodum merak ediyorum. hergün çamaşır bulaşık. yıka kurut ütüle. sil süpür. valla zor oluyo artık.
bugüne planladığım bir iki işim var. onları bitiriyim gelirim yine. buralardayım yani
ah aaah kızlar neler geldi başıma bende tansiyon problemi var onun için her zaman ölçtürüyoruz dün bi giitik 15 e 10 çoktı hemen hastaneye yolladılar oraya idene kadar 16 ya 10 olmuş zaten orda iğne yapıldı biraz bekledim tekrar ölçtüler düşmüyo dr telaşlandı çünkü yüksek tansiyo Allah korusun bebek zehirlenmesi yapıyo bu iğneden sönra beklemek için hemşire müşahade odasına yolldadı odaya bi girdim 3 yatakta da kolunda suni sancıyla sancı çekip bağıran kadınlar şok geçirdim ya duramadım hemen çıktım kapıdaki sandalyeye oturdum bide gelip niye çıktın diyo bana hayır zaten tansiyonum yüksek dahada fenalaştım dedim yine ölçtü yüksek dedi dr geldi bebeğe bakalım bi dediultrasoda baktık şikir kızım iyiydi dil altı verelim sana yinede düşmezse bebeği alabiliriz dedi aman allahım inanamadım dr hapı verdi eve git 2 saat dinlen gel burda dinlenemezsin sağlıklı değil ortam dedi doğumhaneden fena sesler geliyodu hemen eve geldik yattım dinlendim bol dua ettim 2 saat snra 12 ye 7 oldu şükür allahım evimize döndük sonra dikkat ediyodum artık daha çok edicem ama heran ne olacağı belli değil bide o telaşta eşim espri yapı dün bebeğimizin son eksiği karyolası gelmişti eve gördünmü yatağı gördü dayanamadı gelcek diyo dua edin kızlar işte dünkü hikayem korktum ama ya ne biliyim
çiçek hani sen popom ağrıyo çok sancım var falan diyosun ya bence senin çatı kemiklerin sağlam açılıyo yani normal falan yapsan 3 dk çıkacak gibi yanii :))) hihoyyyt
son çiçeğim de açmış bu arada hihoyyyt:CüvCüv:
kızlar benim kalçam küçük sanırım normal doğum yapamam ben!!!
kıs şirvan hemşoymuşuz meğer.heee heee delikafadulden
çakma muşlu heee....
baba : muş
anne : antep
eş : adıyaman
ben istanbul doğumluyum..
kütük adıyamanda .....
hangisini seçsem acaba ,,, tabikide görmesemde baba memleketi
bende de pek yok çiçek kendim hallediyorum ama benim de göbekte çıktı tüyler bana da öle dedi doktor doğumdan sonra kalmaz onlar ama şimdi elleme sakın diye. zaten kökleri incecik. tutunca elimde kalıyobende pek tüy kıl yok düşünmüorum ağda falan. evde kendim hallediorum
yalnız bazı hamilelerde olurmuş göbeğim tüylendi dökülür doğumdan sonra diolar
sorma yaaa serde öğretmenlik varya herşey kontrolüm altında olacak illaki dün bebişlerin kapısını süslediğimiz tüle koçiş nazar boncukları takıyo ben belimi tuta tuta peşinde öyle diil böyle falan filan dün gece rüyanda zırıl zırıl ağla ayyyyyyy o dolap öyle konmıcaktı istediğim gibi olmadı diye koçiş uyandırdıda kendime geldim bişeyi ben yapamayınca sıyırıyorum azcık-tatlicadiarzu-
valla canım ben de çok istiyorum. hemen birden çok şiddetli başlamaz heralde. azcık sancı olur olmaz girerim duşa diye düşünüyorumaay olur mu gerçekten sancı başladıktan sonra bi duş alcak vaktimiz ya süper o zaman :)))
canım çok geçmiş olsun. Allah korusun seni de bebişini de. bi daha yükselmez inş.ah aaah kızlar neler geldi başıma bende tansiyon problemi var onun için her zaman ölçtürüyoruz dün bi giitik 15 e 10 çoktı hemen hastaneye yolladılar oraya idene kadar 16 ya 10 olmuş zaten orda iğne yapıldı biraz bekledim tekrar ölçtüler düşmüyo dr telaşlandı çünkü yüksek tansiyo Allah korusun bebek zehirlenmesi yapıyo bu iğneden sönra beklemek için hemşire müşahade odasına yolldadı odaya bi girdim 3 yatakta da kolunda suni sancıyla sancı çekip bağıran kadınlar şok geçirdim ya duramadım hemen çıktım kapıdaki sandalyeye oturdum bide gelip niye çıktın diyo bana hayır zaten tansiyonum yüksek dahada fenalaştım dedim yine ölçtü yüksek dedi dr geldi bebeğe bakalım bi dediultrasoda baktık şikir kızım iyiydi dil altı verelim sana yinede düşmezse bebeği alabiliriz dedi aman allahım inanamadım dr hapı verdi eve git 2 saat dinlen gel burda dinlenemezsin sağlıklı değil ortam dedi doğumhaneden fena sesler geliyodu hemen eve geldik yattım dinlendim bol dua ettim 2 saat snra 12 ye 7 oldu şükür allahım evimize döndük sonra dikkat ediyodum artık daha çok edicem ama heran ne olacağı belli değil bide o telaşta eşim espri yapı dün bebeğimizin son eksiği karyolası gelmişti eve gördünmü yatağı gördü dayanamadı gelcek diyo dua edin kızlar işte dünkü hikayem korktum ama ya ne biliyim
oy hayır olsun rüyankızlar belki hatırlıosunuzudr ben 8ay önce beraber kardeş gibi büyüdüğüm en yakın arkadaşımı kaybettim trafik kazasında. dün rüyamda onunla telefonda konuşuodum ama bağırıyodum ona böyle sanki suçluymuş gittiği için gibi figen söyle nerdesin şimdi cennette misin falan die ama nasıl bağırıyorum. o da sana söyleyemem bunu diodu gayet sakin bi şekilde. offf uyandım bi daha uyumadım onu düşünmekten zaten. geçen dolapları karıştırıodum onun birkaç tane tokası bendeymiş üzerinde saçı vardı aldım bi mendile sardım duruo 2-3 tel saçı. ölene kadar da saklarım heralde.
gecmiş olsun canımah aaah kızlar neler geldi başıma bende tansiyon problemi var onun için her zaman ölçtürüyoruz dün bi giitik 15 e 10 çoktı hemen hastaneye yolladılar oraya idene kadar 16 ya 10 olmuş zaten orda iğne yapıldı biraz bekledim tekrar ölçtüler düşmüyo dr telaşlandı çünkü yüksek tansiyo Allah korusun bebek zehirlenmesi yapıyo bu iğneden sönra beklemek için hemşire müşahade odasına yolldadı odaya bi girdim 3 yatakta da kolunda suni sancıyla sancı çekip bağıran kadınlar şok geçirdim ya duramadım hemen çıktım kapıdaki sandalyeye oturdum bide gelip niye çıktın diyo bana hayır zaten tansiyonum yüksek dahada fenalaştım dedim yine ölçtü yüksek dedi dr geldi bebeğe bakalım bi dediultrasoda baktık şikir kızım iyiydi dil altı verelim sana yinede düşmezse bebeği alabiliriz dedi aman allahım inanamadım dr hapı verdi eve git 2 saat dinlen gel burda dinlenemezsin sağlıklı değil ortam dedi doğumhaneden fena sesler geliyodu hemen eve geldik yattım dinlendim bol dua ettim 2 saat snra 12 ye 7 oldu şükür allahım evimize döndük sonra dikkat ediyodum artık daha çok edicem ama heran ne olacağı belli değil bide o telaşta eşim espri yapı dün bebeğimizin son eksiği karyolası gelmişti eve gördünmü yatağı gördü dayanamadı gelcek diyo dua edin kızlar işte dünkü hikayem korktum ama ya ne biliyim
ya banda ööle gelio bu son gidişimde bi kez daha konuşcam doktorla belli mi olur belki yaparım normal:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?