2009 Nisan Anneleri buraya

kıs bende öleydim ilk bebişimde babası bile hızlı öpse içim gidiyodu bunda öle olmuycam sanırım daha rahat olucam......................

günaydın arkadaşlar

bende şaşırıyorum evde iş bitmiyormuş. çalışırken daha iyiydi. :uhm:

canım çok geçmiş olsun.inşiallah bi daha olmaz.bol su iç.tuzu tamamen kes.bu haftalarda zaten tansiyon yükselmesi ok oluıyormuş.

selinay ben şimdiden nasıl bi geriliyorum birilerinin kızımı öpeceğini falan düşünerek ama kesin kararlıyım kimse yaklaşamaz.

çiçek hani sen popom ağrıyo çok sancım var falan diyosun ya bence senin çatı kemiklerin sağlam açılıyo yani normal falan yapsan 3 dk çıkacak gibi yanii :))) hihoyyyt

ya banda ööle gelio bu son gidişimde bi kez daha konuşcam doktorla belli mi olur belki yaparım normal:)

son çiçeğim de açmış bu arada hihoyyyt:CüvCüv:

oh oh maşşalh nerdeyse hepimiz son aya gircez artık

kızlar benim kalçam küçük sanırım normal doğum yapamam ben!!!

yaparsın canım ya geçen gün kız kardeşimin arkadaşı doğum yaptı dedimya kız 54 kiloyla doğuma girdi boy 1.70 kızda ne kalça ne bacak hiçbişe yok valla ama normal yaptı.....................

Kızlar beçıkıyorum.Birazdan kocam gelir.Ona yiyecek brşeyler hazırlayayım.Öğleden sonra da yakışıklı bir misafirim olacak.Ama henüz 3 aylık:)) Size iyi sohbetler.

çiçek benim de popom ağrıyo.geceleri çatır çatır ses geliyo.karnım da tüylendi göğüsler de büyümedi.birisi yazmıştı galiba karnı tüylenenin bebeği esmer olurmuş diye.aslı var mı ki

öğlene benim de yemek yapmam lazım ama canım hiçbişey istemiyor.bi tabak makarna yemek istiyorum aslında ama yasaaaaaaaaaaaaaaak. doğumdan sonra makarna börek hiç eksik olmayacak sanırım evimden.

heee heee delikafadulden

çakma muşlu heee....

baba : muş
anne : antep
eş : adıyaman

ben istanbul doğumluyum..
kütük adıyamanda .....

hangisini seçsem acaba ,,, tabikide görmesemde baba memleketi
kıs şirvan hemşoymuşuz meğer.
ben de adıyamanlıyım eşim antepli.
bizim buluşma fotolarına bakarken eşim bu kıs antepliye benziyo demişti ben de yok muşlu demiştim meğer yarı yarıya tutturmuş adamdelikafadulden

bende pek tüy kıl yok düşünmüorum ağda falan. evde kendim hallediorum

yalnız bazı hamilelerde olurmuş göbeğim tüylendi dökülür doğumdan sonra diolar
bende de pek yok çiçek kendim hallediyorum ama benim de göbekte çıktı tüyler bana da öle dedi doktor doğumdan sonra kalmaz onlar ama şimdi elleme sakın diye. zaten kökleri incecik. tutunca elimde kalıyo

ay o gün ben de rüya görürken ağlıyomuşum kociş uyandırmış ama ona kızmış uyumuşum tekrar. ay valla rüyamda eski sevgilisini görüyodum. kızın ailesi mi ölmüş ne bizimle yaşayacakmış artık. ne alakaysa:roflol: ama ben nasıl kzıyorum eşime nası sinirleniyorum. sabah bi uyandım eşim diyo nie öle kötü kötü bakıyosun.dövcektim adamı valla as kalsın

aay olur mu gerçekten sancı başladıktan sonra bi duş alcak vaktimiz ya süper o zaman :)))
valla canım ben de çok istiyorum. hemen birden çok şiddetli başlamaz heralde. azcık sancı olur olmaz girerim duşa diye düşünüyorum

canım çok geçmiş olsun. Allah korusun seni de bebişini de. bi daha yükselmez inş.

konu ağdaya gelmiş yine!! uffff uf! ben kendim yaparım diyodum hep zaten eşim izin vermiyo ağdacıya..paranoyaktır azıcık kendileri..istanbul burası kızım ya gizli kameraya çekiyolarsa diyo..ay ne yapsınlar benim gibi koca göbeklininkini diyom bende ama ıı ıhh izin vermiyo..bende makineyle almaya çalışıyorum ama aynayla bile göremiyorum bide kendimden tiksiniyorum böyle..yokmu bunun başka bi yolu yawhu!?

oy hayır olsun rüyan

gecmiş olsun canım

sorma çiçekçi benim tüyler bi de kalın kalın.kökü ince falan da değil.inşallah doğumdan sonra dökülür.neyse bebeklerimizin solaryum derdi olmayacak.:lepi:

geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür edrim kızlar öpüyorum hepinizi bu arada netten baktım elma suyu tasiyon düşürüyomuş bi içeyim bi şey olma zgaliba

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, benanber, betül19, cacaca, cicekcicek, dinozzo, elavinya, etoprak, megul, oslem1907, resolve31, RUMELıLı, Ruveydax, selinay2002, s_ebru, tuğçe8, şen_ay, ŞıRVAN+

oy maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…