ay beni tarif etmişsin canımyok cnm valla özellikle gündüzleri çok ssusuyorum oturduğum yerde terliyorum yaa
zaten ben elimde şişeyle doaşıyorum şarapçılar gibi
yatarkende şişem çekmecemin üstünde sabaha kadar su iç wcye git bööle geçiyor
benimde psikolojim bozuldu gögüsler yüzünden göbege degiyorlarvalla kızlar artık hamilelik zor gelmeye başladı ben çok sıkıdım
zaten vücudum harap oldu bacaklarım bile çatladı
göğüsler büyüdü sarktı göbek acı acı kaşınıyor haa çatlıyor oooooooooof offf
nasıl bişi o muayneeeyarın sabah ikinci dozu vurulcam dr erken gelcek galiba senin bebiş dedii
beni bir telaş aldı ki sormayınn.. bu arada ilk vajinal muayenemi de oldum:) sanıldığı gibi çok acımıyormuş:))
günaydın sana canım bebeklik dün okudum ben ehehehehehehe bide mıhtar olucak ehehehehhehegünaydınnnnnnnnnnn millettttttttttttt
aaaa bebeklik doğum yapmış,,, bugün tesadüfen gördüm...
hafta sonu yoktum ,,, neler olmuş... geçmişi de okumazsan işte böyle olur şirvan..........
günaydın denizcikçalışanlar nasıl belli dimi:))
günaydın kızlar şimdi doktora gidiyorum nsteye bağlanacam öpüyorum hepinizi..................
ay hadi hayırlı haberlele gel inşallah aramızda 2 gün var sen dogurunca bende dogururm herhalde hadi hayırlısıgünaydın kızlar şimdi doktora gidiyorum nsteye bağlanacam öpüyorum hepinizi..................
urla böreği çok basit bi şekilde yapıorum sen yapcaan zaman sööle ben anlatrım hemen yaparsın
günaydın kızlar şimdi doktora gidiyorum nsteye bağlanacam öpüyorum hepinizi..................
bugün bizim kız biraz korkuttu bizi hastaneden yeni geldik..5-6saattir hastanedeydik..
kalp çarpıntım vardı tansiyon aletiyle ölçtüm 120falan çıkınca dr bi gel nstye gönderiim seni dedi..
sonra nstye girdim ilk defa sonuçları doktora götürdük o da demesinmi sancın var diyee..
sancıları durdurmamız lazım müşahede yazıyorum serum verilecek dedi birde ciğer gelişimi için iğne yazdı..
alltan muyaneyi nasıl yapıyorlar,, elinimi sokuyor,, açıkca anlatırmısın ...yarın sabah ikinci dozu vurulcam dr erken gelcek galiba senin bebiş dedii
beni bir telaş aldı ki sormayınn.. bu arada ilk vajinal muayenemi de oldum:) sanıldığı gibi çok acımıyormuş:))
günaydın................
ay beni tarif etmişsin canım
benimde psikolojim bozuldu gögüsler yüzünden göbege degiyorlar
yaz önümüz badilerden bu gögüsler allah allah olucak.....
nasıl bişi o muayneee
günaydın sana canım bebeklik dün okudum ben ehehehehehehe bide mıhtar olucak ehehehehhehe
günaydın denizcik
calışıom ama sag tarafım nasıl agrıoooooo
ay ben daha burdayım bu hafta senınde son...... demi oh ne güzel........
HUZUR DOGURDUMU HABERı OLAN VARMI
dün haber vermedi.........
rennedio - şurubu günde kaç sefer içiyorsunuz ve nezamanlar.... aç/tok
bana yatmadan önce 2 ölçek iç dedi,,
gün içinde saat 3-4 gibi çok kötü oluyorum..
valla geçenler de bi arkadaşım alttan muayene ile ilgili dr elini bileğine kadar sokup bakıyo dedi gözlerim fal taşı gibi açıldı şoka girdim ve tabi günlerce taktım bunu kafama..sonra hemşire bi arkadaşım vardı kızı görür görmez bunu sordum o da saçmalama nasıl gircek eli o kadar çocuk var zaten orda 2 en fazla 3 parmağını sokup V şeklinde açıp bakıyo dedi bi rahatladım ki sormayın..
günaydııın kızlar aay çiçek akşam ayağı çıktı demişsin yaa bende çook istiyorum bi heveslendim ki darısı başıma daha doğuma var ayağını görelim bari :))
akşam inanılmaz uykum vardı ama inanılmaz mide yanmam yüzünden bi türlü uyuyamadım sinirli sinirli uyuyup kalmışım sonunda sonrada klasik saçma sapan rüyalar benim mide ilacımda yok mideme asit dökmüşsün gibiydi yaa bi türlü geçmedi bu bebek aşağı inince biraz hafiflicek mi ki yanmam?
dinozzo arkadaşın bir alem kız bileğe kadar soksa herkes normal doğurur ona öyle gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?