2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın................

ay beni tarif etmişsin canım

benimde psikolojim bozuldu gögüsler yüzünden göbege degiyorlar
yaz önümüz badilerden bu gögüsler allah allah olucak.....

yarın sabah ikinci dozu vurulcam dr erken gelcek galiba senin bebiş dedii
beni bir telaş aldı ki sormayınn.. bu arada ilk vajinal muayenemi de oldum:) sanıldığı gibi çok acımıyormuş:))
nasıl bişi o muayneee

günaydınnnnnnnnnnn millettttttttttttt

aaaa bebeklik doğum yapmış,,, bugün tesadüfen gördüm...
hafta sonu yoktum ,,, neler olmuş... geçmişi de okumazsan işte böyle olur şirvan..........
günaydın sana canım bebeklik dün okudum ben ehehehehehehe bide mıhtar olucak ehehehehhehe

çalışanlar nasıl belli dimi:))
günaydın denizcik

calışıom ama sag tarafım nasıl agrıoooooo

ay ben daha burdayım bu hafta senınde son...... demi oh ne güzel........

HUZUR DOGURDUMU HABERı OLAN VARMI

dün haber vermedi.........

günaydın kızlar şimdi doktora gidiyorum nsteye bağlanacam öpüyorum hepinizi..................

günaydın kızlar şimdi doktora gidiyorum nsteye bağlanacam öpüyorum hepinizi..................
ay hadi hayırlı haberlele gel inşallah aramızda 2 gün var sen dogurunca bende dogururm herhalde hadi hayırlısı
urla böreği çok basit bi şekilde yapıorum sen yapcaan zaman sööle ben anlatrım hemen yaparsın

kuzu sen müsait oldugun bi zaman anlat ben not alayım ehehehe

günaydııın kızlar aay çiçek akşam ayağı çıktı demişsin yaa bende çook istiyorum bi heveslendim ki darısı başıma daha doğuma var ayağını görelim bari :))
akşam inanılmaz uykum vardı ama inanılmaz mide yanmam yüzünden bi türlü uyuyamadım sinirli sinirli uyuyup kalmışım sonunda sonrada klasik saçma sapan rüyalar benim mide ilacımda yok mideme asit dökmüşsün gibiydi yaa bi türlü geçmedi bu bebek aşağı inince biraz hafiflicek mi ki yanmam?

canım geçmiş olsun.. 36 haftayı devirmişsin,, korkulacak bişey yap,, bebeğin hayırlısıyla gelir inşallah .
yarın sabah ikinci dozu vurulcam dr erken gelcek galiba senin bebiş dedii
beni bir telaş aldı ki sormayınn.. bu arada ilk vajinal muayenemi de oldum:) sanıldığı gibi çok acımıyormuş:))
alltan muyaneyi nasıl yapıyorlar,, elinimi sokuyor,, açıkca anlatırmısın ...

ihtiyar heyetine güvendim,, söyler diye... ama nerde............
yinede hakkını yemiyelim listemizi başlatmış.. afferim ona...

canım iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz. hadi bakalım bebeğini göreceksin...

rennedio - şurubu günde kaç sefer içiyorsunuz ve nezamanlar.... aç/tok

bana yatmadan önce 2 ölçek iç dedi,,
gün içinde saat 3-4 gibi çok kötü oluyorum..

ŞıRVAN, benanber, cicekcicek+, dinozzo, ebruli80, galatea79, köfte:)), lana01, roseberry, selinay2002+, urla+

kızlar nerdesiniz.......... bak giderim heeeeee...

bu arada şenay nerde.... oda sabahları burda olurdu.............

günaydın güzel anneler,bizde 1 saat önce uyandık önce reflü ilacımı içtim sonra oğluma omega 3 takviyesi yaptım fındık,ceviz,kuru üzüm şu son aylarda onun bu kadar büyüdüğünü hissettikçe ne yersem onun için yiyorum annanemiz yatıyor birazdan kalkar kahvaltımızı yaparız ha bu arada huzurdan haber yokmu,selinaycım inşallah güzel haberle dönersin,saphire sanada geçmiş olsun canım şu son zamanlarını dinlenerek geçir biraz daha dursun afacan...

valla geçenler de bi arkadaşım alttan muayene ile ilgili dr elini bileğine kadar sokup bakıyo dedi gözlerim fal taşı gibi açıldı şoka girdim ve tabi günlerce taktım bunu kafama..sonra hemşire bi arkadaşım vardı kızı görür görmez bunu sordum o da saçmalama nasıl gircek eli o kadar çocuk var zaten orda 2 en fazla 3 parmağını sokup V şeklinde açıp bakıyo dedi bi rahatladım ki sormayın..

rennedio - şurubu günde kaç sefer içiyorsunuz ve nezamanlar.... aç/tok

bana yatmadan önce 2 ölçek iç dedi,,
gün içinde saat 3-4 gibi çok kötü oluyorum..

bende rennie duo içiyordum 3*1 tok karna fakat hiçbir faydası olmadı şimdi sabah aç karnına pulcet 40 mg içiyorum çok şükür o eski azap geçti..

dinozzo arkadaşın bir alem kız bileğe kadar soksa herkes normal doğurur ona öyle gelmiştir.

benim karnım dün bi tuhaf oldu böyle hani yumurtanın sivri yeri varya öle oldu göbegım göbek deligim dışarı cıktı normalde öle degıl
eşim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyoo dogurun galiba....
deli benide sterse sokuyo....lülülülülülülülülülülülü
dedim dün sende girsen doguma
almıyor hastane normaldede

eşim diyorki almazlarki beniii

ay dedim ben sordum alıyorlarmışş

yok ben gelemem

bayılırım orda diyo..........
ya dedim geliceksin

seni diyorlar kesicekler hissetmıceksin hopp bebegi cıkarcaklar hemen başlıcak oo aglamaya diyor..

ya dedim bak ben bilmiyordum..........:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar bugünki yoklamayı vereyim, 1 hafta 10 gün sonra artık giremem inşallah doğum yapacağım yere gideceğim tanıdık dr yapacak sezaryenimi,muhtar ne yapacaz biriniz tel. numarası verinde bari msj çekeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…