2009 Nisan Anneleri buraya

anca gelir şenay..... belki uyuyordurrr

oh valla maşallah ceviz falan.....

ben böle saglık beslenemıyorum aklıma ne zaman gelırse yada eserse yiyorum ama saglıklı ve düzenli yesem ne güzel olurrrrrrrrrrrrr

eheheheheh ne bu bee kol ehehehehehe

o kadar şirin bişeydiki anlatamam ama karnımdan değil yandan çıktı ayak:)

ya kızlar ama arkadaşım hamilelik ve çocukla ilgili o kadar çok şey okumuş ve herşeyi biliyodu ki ben bile dr u aramayıp bazen ona soruyodum o deyince doğrudur diye düşündüm o yüzden yoksa ewet düşününce çoook saçma doğru sölemişsiniz ona katlanıncaya kadar herkes normal doğururdu..

Günaydın hanımlar
alttan muayeneden bende korkuyorum doğrusu. ama hiç düşünmemeye çalışıyorum ne doğumu nede diğer korkacağım şeyleri yoksa çok stres yapıyorum çünkü

Urla ben de bayağa ısrar ettim kocama doğuma girsindiye baktıki ben korkuyorum kabul etti. bakalım hastane problem çıkarmazsa girecek

Günaydıııııııııııııııııın !!!!!!!!!!!!
Kahvaltımı yaptım, geçmişi okudum geldim.
Gece mesaisi varmış dün gece.Bilseydim yatakta dönüp duracağıma girerdim ben de.

yarın sabah ikinci dozu vurulcam dr erken gelcek galiba senin bebiş dedii
beni bir telaş aldı ki sormayınn.. bu arada ilk vajinal muayenemi de oldum:) sanıldığı gibi çok acımıyormuş:))

Canım geçmiş olsun.Bebişin biraz daha bekleyip sağlıkla gelir inşallah.

kapanışı biz yapmıştık açılışıda ben yapayım :))))

GÜNAYDINLAAAAAR:)

Maşallah bu ne enerji:)

günaydın kızlar şimdi doktora gidiyorum nsteye bağlanacam öpüyorum hepinizi..................

İyi haberlerle dönersin inşallah.

Tatlım burdayım da geçmişe bakıyordum.

günaydın herkese
benimde hiç keyfim yok havadan mıdır nedir gök gürüldüyo akşam gibi bi hava var-tatlicadiarzu-
ben hala hastane çantamı hazırlamadım sanki hazırlayınca doğuma gitcekmişim gibi geliyo korkuyorum kaydirigubbakcemile3
herkesler iyi okuduğum kadarıyla göbüşlerde doymuş ohh misss

köfte hazırla bakiim çantayıııı Allah korusun bebiş gelmek istese nolcak:)

merak etme biziki 1 aydır hazır doğumu beklio ama kötü şans getirmedi yani

tuğçe özeline tel numarası attım

kızlar bu sene doğacak bebekler bence çok bereketli olacak çünkü 3-4 senedir ne kış ne bahar hiç yağmur yağmıyordu bu sene maşallah çok güzel yağmurlar yağdı meleklerimizin hürmetine bide şu ekonomik kriz düzelse .

vajinal muayeneden bende tırsıyorum.dr olmazsa olmaz demezse yaptırmayı düşümüyorum.bazı dr doğumdn hemen önce yapıyorlar.o zaman yaptırabilirim.

gunaydın bacılarrrrrrr
bızde kuzularla uyandık ama hala kahvaltı yapmadım ben uyanınca yıyemıyorum ya
bu arada mayıs annelerımızden dırımkızını bılıyorsunuz erken dogum sancılarıyla hastanede yatıyor ama hala durumuında degışıklık yokmuş ıkız ogluşları var ama daha 29. haftada ınsallah bıraz daha dayanırlar dua edın kızlar sızde ne olur

köfte hazırla bakiim çantayıııı Allah korusun bebiş gelmek istese nolcak:)

merak etme biziki 1 aydır hazır doğumu beklio ama kötü şans getirmedi yani

tuğçe özeline tel numarası attım

koca popomu bugün kaldırayım bari yerinden benneyaptımki

bugünlerde acayip canım tatlı pasta börek istiyo sapıtmış durumdayım yapmamak için zor duruyorum bu seferde evdeki çikolatalara saldırıyorum internette çok güzel tatlılar yapmış hatunlar resimleriyle koymuşlar gelde canın çekmesin pehhhh
senin börektende dün gece canım çekti zaten :icecream:

ayy canım yazık ya daha çok erken beklesin biras daha bebişler azcık daha büyüyüp öyle gelirler inş. durdurabilirler

kızlar bugünki yoklamayı vereyim, 1 hafta 10 gün sonra artık giremem inşallah doğum yapacağım yere gideceğim tanıdık dr yapacak sezaryenimi,muhtar ne yapacaz biriniz tel. numarası verinde bari msj çekeyim

canım özelden numaramı veriyorum, sen de çaldırki bende seni listemizi kayıd edim.
bu arada özel mail adresimine yazacağım ,,

seminere gelecekmisin ,, cumartesinden ,, perşembeye alınmış...
bu arada doktor kontrolün ne zaman.. aynı dooktora gidiyoruz.. tanışalım artık..
senin günün benden önde doğum yapınca ziyaretinede gelirim...

yap de ye güzelim , aklında kalacağına midende kalsın kaydirigubbakcemile3

iki gündür göbeğimde sancı vardı.dün hastane çantasının tüm eksiklerini tamamladım korkudan.artık hazırım.eşimede söyledim.sancım başlayınca sen bana duş aldırırmısın.tamam deidi.herşey hazır yani.

sormayın ya benim yememem lazım 2 haftadır süper tutuyordum kendimi nazar değdirdim herhalde cnm acayip hamur işi,çikolata istiyoo (( hani bişey olmayacağını bilsem görmemiş gibi yicem valla..allahım 7 hafta daha dayansam yicem sonra az kaldı da nasıl dayancam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…