anca gelir şenay..... belki uyuyordurrrŞİRVAN, benanber, cicekcicek+, dinozzo, ebruli80, galatea79, köfte:)), lana01, roseberry, selinay2002+, urla+
kızlar nerdesiniz.......... bak giderim heeeeee...
bu arada şenay nerde.... oda sabahları burda olurdu.............
oh valla maşallah ceviz falan.....günaydın güzel anneler,bizde 1 saat önce uyandık önce reflü ilacımı içtim sonra oğluma omega 3 takviyesi yaptım fındık,ceviz,kuru üzüm şu son aylarda onun bu kadar büyüdüğünü hissettikçe ne yersem onun için yiyorum annanemiz yatıyor birazdan kalkar kahvaltımızı yaparız ha bu arada huzurdan haber yokmu,selinaycım inşallah güzel haberle dönersin,saphire sanada geçmiş olsun canım şu son zamanlarını dinlenerek geçir biraz daha dursun afacan...
eheheheheh ne bu bee kol ehehehehehevalla geçenler de bi arkadaşım alttan muayene ile ilgili dr elini bileğine kadar sokup bakıyo dedi gözlerim fal taşı gibi açıldı şoka girdim ve tabi günlerce taktım bunu kafama..sonra hemşire bi arkadaşım vardı kızı görür görmez bunu sordum o da saçmalama nasıl gircek eli o kadar çocuk var zaten orda 2 en fazla 3 parmağını sokup V şeklinde açıp bakıyo dedi bi rahatladım ki sormayın..
günaydııın kızlar aay çiçek akşam ayağı çıktı demişsin yaa bende çook istiyorum bi heveslendim ki darısı başıma daha doğuma var ayağını görelim bari :))
akşam inanılmaz uykum vardı ama inanılmaz mide yanmam yüzünden bi türlü uyuyamadım sinirli sinirli uyuyup kalmışım sonunda sonrada klasik saçma sapan rüyalar benim mide ilacımda yok mideme asit dökmüşsün gibiydi yaa bi türlü geçmedi bu bebek aşağı inince biraz hafiflicek mi ki yanmam?
günaydın kızlar şimdi doktora gidiyorum nsteye bağlanacam öpüyorum hepinizi..................
yarın sabah ikinci dozu vurulcam dr erken gelcek galiba senin bebiş dedii
beni bir telaş aldı ki sormayınn.. bu arada ilk vajinal muayenemi de oldum:) sanıldığı gibi çok acımıyormuş:))
kapanışı biz yapmıştık açılışıda ben yapayım :))))
GÜNAYDINLAAAAAR:)
günaydın kızlar şimdi doktora gidiyorum nsteye bağlanacam öpüyorum hepinizi..................
ŞİRVAN, benanber, cicekcicek+, dinozzo, ebruli80, galatea79, köfte:)), lana01, roseberry, selinay2002+, urla+
kızlar nerdesiniz.......... bak giderim heeeeee...
bu arada şenay nerde.... oda sabahları burda olurdu.............
günaydın herkese
benimde hiç keyfim yok havadan mıdır nedir gök gürüldüyo akşam gibi bi hava var-tatlicadiarzu-
ben hala hastane çantamı hazırlamadım sanki hazırlayınca doğuma gitcekmişim gibi geliyo korkuyorum kaydirigubbakcemile3
herkesler iyi okuduğum kadarıyla göbüşlerde doymuş ohh misss
köfte hazırla bakiim çantayıııı Allah korusun bebiş gelmek istese nolcak:)
merak etme biziki 1 aydır hazır doğumu beklio ama kötü şans getirmedi yani
tuğçe özeline tel numarası attım
gunaydın bacılarrrrrrr
bızde kuzularla uyandık ama hala kahvaltı yapmadım ben uyanınca yıyemıyorum ya
bu arada mayıs annelerımızden dırımkızını bılıyorsunuz erken dogum sancılarıyla hastanede yatıyor ama hala durumuında degışıklık yokmuş ıkız ogluşları var ama daha 29. haftada ınsallah bıraz daha dayanırlar dua edın kızlar sızde ne olur
kızlar bugünki yoklamayı vereyim, 1 hafta 10 gün sonra artık giremem inşallah doğum yapacağım yere gideceğim tanıdık dr yapacak sezaryenimi,muhtar ne yapacaz biriniz tel. numarası verinde bari msj çekeyim
Günaydın hanımlar
alttan muayeneden bende korkuyorum doğrusu. ama hiç düşünmemeye çalışıyorum ne doğumu nede diğer korkacağım şeyleri yoksa çok stres yapıyorum çünkü
Urla ben de bayağa ısrar ettim kocama doğuma girsindiye baktıki ben korkuyorum kabul etti. bakalım hastane problem çıkarmazsa girecek
koca popomu bugün kaldırayım bari yerinden benneyaptımki
bugünlerde acayip canım tatlı pasta börek istiyo sapıtmış durumdayım yapmamak için zor duruyorum bu seferde evdeki çikolatalara saldırıyorum internette çok güzel tatlılar yapmış hatunlar resimleriyle koymuşlar gelde canın çekmesin pehhhh
senin börektende dün gece canım çekti zaten :icecream:
sormayın ya benim yememem lazım 2 haftadır süper tutuyordum kendimi nazar değdirdim herhalde cnm acayip hamur işi,çikolata istiyookoca popomu bugün kaldırayım bari yerinden benneyaptımki
bugünlerde acayip canım tatlı pasta börek istiyo sapıtmış durumdayım yapmamak için zor duruyorum bu seferde evdeki çikolatalara saldırıyorum internette çok güzel tatlılar yapmış hatunlar resimleriyle koymuşlar gelde canın çekmesin pehhhh
senin börektende dün gece canım çekti zaten :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?