2009 Nisan Anneleri buraya

2 -3 hafta daha dayansalar keşke.inşallah dayanırlar.

kızlar bende tutmaya çalışıoum kendimi yememek lazım ama olmuo bazen coşuyorum niyeyse

bence de tutmak lazım hamileyiz diye abartmamak lazım
valla hamurişi pasta börek abartmıyorum fazla sonuçta bebişe de faydası yok onların
ama arada oluyo tabi. o kadar çatlak da su kaçırmaz heraldekaydirigubbakcemile3

benim canım çocuklar gibi abur cubur istiyor.markete gidip ne var ne yok alasım geliyor.bende şekerli şeyleri çok özledim.

ya aslında bana kalsa ben 15 kiloyla bitirsem ii takmam kafaya ama benim dr la son görüşmem olaylı geçti en fazla 13 kiloyla bitirmeni isterdik ama çok geç artık dedi bana sadece 28. haftada 6 kilo alarak gel en fazla dediği ve ben 8 kiloyla gittiğim için..bi sürü laf sööledi bende acayip inadımdır yine takmazdım ama inadımın da önüne geçemiyorum şimdi 13 ü geçmemem lazım baak senin dediğin gibi olmadı diyebilmek için

köfte hazırla bakiim çantayıııı Allah korusun bebiş gelmek istese nolcak:)

merak etme biziki 1 aydır hazır doğumu beklio ama kötü şans getirmedi yani

tuğçe özeline tel numarası attım

tamam canım kaydettim numaranı teşekkürler:1hug:

daha önce hamilelere herşeyi yedirirlerdi.yeterki adını söylesin.bulunup yapılıp yedirilirdi.hangi ayda olursa olsun.şimdi hem hamileler yemiyor.hemde etraf fazla ısrar etmiyor.sen isyemesende bebeğin canı çeker bahanesi yok artık.

ya bazı doktorlar ne kadar takıntılı anlamış değilim abartıyolar gibi geliyo bana valla.
tamam çok kilo almak tabi ki ii değil ama 13 le 15 arasında sanki çok fark var.
25-30 kiloyla normal doğum yapanlar da çok yani sonuçta

benimki de aralık ayında toplam 2 buçuk kilo aldım die feci azarlamıştı sonra ocakta yarım kilo alarak gittim aferin dedi. cidden normal deil bunlar:)

ogün doktora gıttım ve no oldu biliyomusun ?? Sezeryanla dogum yaptım ertesı gün kuveze almadılar ama yınede korkuyorum erken katıldı aramıza sabredemedi

sen mi doğum yaptın.kaçıncı haftada.allah analı babalı büyütsün.gerçekten mi ya.şakadan sonra sanki herkes şaka yapıyor gibi.

benim canım çocuklar gibi abur cubur istiyor.markete gidip ne var ne yok alasım geliyor.bende şekerli şeyleri çok özledim.

bende geçen gece cips yedim valla,,, ne yapım canım istedi.. oyle yağlı yağlı hemde...

ama eskiden hamilelerde yuvarlak oluomuş şimdi daha bi insani şekillerdeyiz

güzelim eskiden hamileler uzun bir şeyler,, jile falan giyermiş,,,
şimdi fazla öyle giyen yokki ,,, tüm vucut hatları ortada ...

ogün doktora gıttım ve no oldu biliyomusun ?? Sezeryanla dogum yaptım ertesı gün kuveze almadılar ama yınede korkuyorum erken katıldı aramıza sabredemedi
ben bişey anlamadım

inşallah canım inşallah

kaçıncı haftadasın cnm
bizimde hazır cantamız bitek banyo küveti kaldı ogluşumun onuda alsak artık

ay ben gecenlerde kocişle bi devlet kapısına gittik
adam suratlı elinde top kek var meyveliiiiiiiiiiiii
ve ben hiç sevmem meyveli keki........
bi canım cektiiiii
kapıdan cıkar cıkmaz aşkım dedi meyveli kek alırmısın
eheheeheh hemen aldı yedim evet ya canımın istemedıgı seyleri yedırtıyor bana

nasıl yani kaç haftalık doğum yaptın bebek nasıl nerde şuan anlat sen nisan annesi deil miydin ya

34 haftalık dogum yaptım ..gelen su bebekten dedıler ped verdıler rengi degısırse su oluyomus benım degıstı salı gunu hastaneye yattım carsamba sabahı doguma aldılar .. bebek dönmediği için sezeryan yaptılar..allaha şükür kuveze falan alınmadı direkt yanıma verdıler simdi evdeyız ama ilerde i problem cıkarmı suan 2kılo 200 gram

güzelim bebek problem çıkarmaz bu şekilde doğuran bi çok insan var iyi bakarsın sen ona tosuncuk olur o. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. bebeğin adını tam doğum tarihini kız mı erkek mi o bilgileri de verirsen doğum listemize ekler seni muhtarımız:)

şirvaaaaaaaaaaaaaaaaann duydun mu bi annemiz daha olmuşşşşşşşş suyu gelmişti geçenlerde doğuma gitmiş şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…