2009 Nisan Anneleri buraya

Amaaan ufacik bir bantmis bu..Ise yariyor demek...Ben 35 haftadayim daha 8 kilo almaisim ama hamilelikten önce 8 kilo fazlam vardi,simdi hepsi birlesti....Aay denesemmi acaba su banti bende :/

emzirirken kullanılmıyo canım. emzirme bitince bakarsın kilolar belki gitmiş olur ama gitmezse menüsünüde uygulayarak dene istersen.

kıslar ne kaynatıonus yahu,maşallah doğurdukta kilolar kaldı he,eee bende nacizane paylaşiim ozaman azucuk,ben bir ara 67 ye çıkmıştım ve bana fazla gelmişti ozaman aldığım kilolar,kaza geçirip yatmıştım bir 3 ay kadar kıpırdamadan sonrada koltuk değneği 3 ay derken kilolar bana hediye kaldı bende o dönemde lahana suyu ile 13 kilo kadar verdim hemde zorlanmadan ama dikkatli olmak gerekiyor su tüketimine dikkat etmek gerekiyor ve yavaş yavaş bırakmak lazım

Amaaan ufacik bir bantmis bu..Ise yariyor demek...Ben 35 haftadayim daha 8 kilo almaisim ama hamilelikten önce 8 kilo fazlam vardi,simdi hepsi birlesti....Aay denesemmi acaba su banti bende :/

yavru kuş sende durdun durdun diet bant diyince konuşmaya karar verdin heeekaydirigubbakcemile3

oohhh anneler maşallah doğurmuşsunuz da kiloların nasıl verilceğine gelmişsiniz
hele bi doğuralım emzirelim daha çook zaman var kiloları konuşmaya

kızlar hadi inşallah bir nefeste siz de doğurun biz doğuramıyoz bari siz de ekşın olsun birasssss

evet özlem anat bakam..................

senin bantta aklımızda bulunsun dozkancm......................

ya kıslar öyle zor bişey değil anacım 5-6 yaprak haşlıyosun günlük 1 lt suya ve gün boyu tüketiyorsun 3 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorsun,ben çok faydasını gördüm üstelik öyle çok kendimi kasmadım yeme konusunda çünkü kemiklerimide kuvvetlendirmem gerekiyordu herşeyi ayarlı yapınca bal gibi oluyor yine yaparıs kıslar szi canınızı sıkmayın yahu,hele bir emzirelim şöle tosunlarıda kalırsa kilo açarız bir topic daha

demekki yanlız olmayacağız zayıflarkende hep beraber olucaz hehehe.
ne güzel ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…