2009 Nisan Anneleri buraya

şimdi ilk konumuz gögüs ucu yaraları ve sütü arttıran şeyler olacak.
hadi inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza da konular değişsin di mi??

slm kızlaaar
ben geldim çarşılardaydım valla kayınvalidemle
cumartesi günü düğün varda ona elbise aradık saaat 12 den 6 ya kadar dolaştık onu alalım bunu alalım derken ayaklarım sızlıyor valla
benim merak etmişiniz
sağolun canlarım sizi seviyorummm:1hug:

hoşgeldin canım.
artık son haftalarya biri ortadan kaybolsa topiği telaş alıyo valla.
aman çok yormasaydın kendini ağrılar sonradan çıkıyo çok fena.

evet tabi valla herkes bebiş haberi bekliyor:))
heralde bu benim son çarşı gezmemdi bidaha çıkamam çok yoruluyorum
ayakkabı aldım denemk için ne çorabımı ne ayakkabımı kendim çıkaramadım
hep kaynanam giydirdi etti valla maşallah diyeyeimde ne zaman böle anlatmsa papaaz oluyoruz çünkü...

kızlar kereviz ve pırasa sütü çok artıomuş ben bi de şimdiden still tea die bişey aldım o da artırıomuş onun dışında yemeklerden sonra içilen bol su sayesinde sütümz bol olurmuş yani çok yememize gerek yokmuş.

kızlar bende kaçtım.
gece uyuyamazsam artık burda birilerinin olacağını biliyorum en azından yanlız kalmam.
görüşürüz byyy

o still tea den bende aldım hatta hastane çantama koydum kutuyu hehehkaydirigubbakcemile5

ayy kerevizle pırasa ikiside sayılıdır yediğim.ben başka şeyler bulmalıyım süt arttırmaya demekki.
ama su herşeyden önemli tabii.

elbiseyi giyecek takati bulduğum zaman fotosunu çekip koycam göbiş çıktı tabi yine önden pileli bişey işte

çiçekçim ben bi hatırlasam ah ah olmuş 8 sene.
çokça su içtiğimi hatırlıyorum. ama çok sıvı tüketmek önemli bide yağda yumurta yiyip duruyodumheheh
ama tabi bunun tıbbi bir açıklaması yok. gece gece acayip karnım açıkıyodu bebek bakarken.

iyi akşamlar kızlarrrr uyku durumlarınız ne halde ben artık geceleri en az 10 kez uyanıp uyanıp yeniden uyuyorumm ama gündüzleri çok uykum geliyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…