2009 Nisan Anneleri buraya

iyi akşamlar kızlarrrr uyku durumlarınız ne halde ben artık geceleri en az 10 kez uyanıp uyanıp yeniden uyuyorumm ama gündüzleri çok uykum geliyoooo

güzelim ne uyku kadı ne hareket nede rahat valla hiçbişey kalmadı bende.
kırkkere kalkıyorum. bi salonda koltukta yatıyorum bi odaya gidiyorum artık nerde beş dakika kestirirsem kar sayıyorum.kaydirigubbakcemile

kızlar rezene çayı için foşur foşur sütünüz olsun............................................

şımarık şey çok güzel görünüosun ayrıca hiç kilo aldım die ağlama incecik kolların bacakların elbisende çook yakışmış gelin kıskancak:)

ay evet çok güsel kıs boyun kaç senin uzun çıkmışsın baya...................

arkadaşlar merhabalar...uyku probleminden bahsetmişsiniz benimde gecelerim kabusa dönüştü kalçalarımda çok ağrı oluyor özelliklede sağ kalçamda.biraz uykuya dalsam ağrısıyla uyanıyorum sizde de oluyor mu anormal bişeymi acaba

kramp giriyo normal doktor kalsiyum vermedimi................

sen kaç haftalıktın bu arada....................................

urla beni çok merak etmişsin saol cnm çok çok memnun oldum a.s.a.s.:1hug:

şenay çok güzel olmuşlar
güle güle kullanın cnm
bir sürü alıntı yapmıştım hepsi yokolmuş yaw
hala geçmişi okuyorum bu arada 14.sayfaya geldiim inş. bitecek

ahhh ahhhh kalça ağrısı benim son zamanlarda en çok şikayet ettiğim şey bulduğum çözüm yolu ise yatmadan hemen önce magnezyum içmek.

herkese iyi akşamlar!ya benim de karnım taş gibi,çok sert,oturup kalkarken çok zorluyor beni,sizin de çok sert mi karnınız?

kızlar herkese selam ....
benim moralim bozuk ya....

çatlamaya başladım....bugüne kadar bişey yoktu...
şimdi alt taraflarda kırmızılıklar gördüm....,

kızlar rezene çayı için foşur foşur sütünüz olsun............................................

evet bunu bende çok duydum. hem sütü arttırıyo hemde sütten bebeğe geçip bebeği rahatlatıyo gaz çıkarttırıyomuş.

bu arada bacaklarımda tombul tavuklar gibi olmuş şişmiş valla:roflol:

bursasu elbise çok yakışmış ayrıca yandan foto koymasan senin bebek nerde diyecektim hiç genişlememişsin hep öne gitmiş oğluş maşallah güzel bi hamile olmuşsun.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…