herkese iyi akşamlar!ya benim de karnım taş gibi,çok sert,oturup kalkarken çok zorluyor beni,sizin de çok sert mi karnınız?
kızlar herkese selam ....
benim moralim bozuk ya....
çatlamaya başladım....bugüne kadar bişey yoktu...
şimdi alt taraflarda kırmızılıklar gördüm....,
herkese iyi akşamlar!ya benim de karnım taş gibi,çok sert,oturup kalkarken çok zorluyor beni,sizin de çok sert mi karnınız?
ne güzelgöbekleriniz kocaman olmuş benim minicik bikarnım var ama hareket kısıtlanması ağrılar yer yer kramplar ve kalça ağrısı bendede aynen var ama karnımküçüksadece çok güzel olmuşsun arkadaşım
ooo maşallah tatlım bebişi ii beslemişinçatlamış bizi göremeyince geldüm kısım.......................
önce doktora gittim bebiş 3.200 olmuş,nsteye bağlandım sancılar normal düzeyde........................
huzur doğurdumu geçmişi okudum ama kaçırdım oraları sanırım..........................................
aa çok güzel olmuş ya ay bu perdeler benim odaya ne uyardı heeebu arada bugun oğluşumun odasının perdeleri geldii sizede göstermek isitorum hihoyyyt tabi ekleyebilirsemm
ya varya bu gün bursasu hiç girmedi iyimi acaba
Kızlar ya Bursasuyu ben de merak ettim.Ne yapsak?
sağolun canlarçiçeeeeeeeeeeek bursasu gelmedi halen
sağol cnm daha inceydide bu hale geldimşımarık şey çok güzel görünüosun ayrıca hiç kilo aldım die ağlama incecik kolların bacakların elbisende çook yakışmış gelin kıskancak:)
ay evet çok güsel kıs boyun kaç senin uzun çıkmışsın baya...................
sağol tatlı teşekkürlera.s.maşallah canımcım,ne güsel olmuş kırkbir kere maşallah
çok sağol cnm ya ay keyfim yerine geldi heevet bunu bende çok duydum. hem sütü arttırıyo hemde sütten bebeğe geçip bebeği rahatlatıyo gaz çıkarttırıyomuş.
bursasu elbise çok yakışmış ayrıca yandan foto koymasan senin bebek nerde diyecektim hiç genişlememişsin hep öne gitmiş oğluş maşallah güzel bi hamile olmuşsun.delikafadulden
kız nereye gidiyosun.....
böyle giyinmişsin...
ben size demedimmi son ay çatlanıyo azda olsa diye bacım ama bişe olmaz belli olmuyo o kırmızılkılar sedef rengine dönecek doğumdan sonra...........................
tamam bende son ay bekliyordum ama...33-4 oldum ..40 haftaya kadar çok var...,,,
daha çok çatlarım ben şimdi...
canım buarada sen bugün doktora gitmiştin nasıl bebiş.
kızlar maşallah bu saatte baya kalabalığız
asyacenk, benanber, ceyo16, chveneburi, cicekcicek+, RUMELİLİ, sahra_001, selinay2002, şen_ay, ŞİRVAN+
bu arada demin bana bir sancı girgi geldi gitti yokladı yani
maşallah cnm göbişini görmüştüm maşallahı var bir çatlak yok aynen ırsiibenim göbeğim kocaman oldu 104 cm oldu çevresi ama çatlamadım bence çatlaklar ırsi ben krem de kullanmıorum genelde arada sırada elime gelirse bebe yağı sürüom o da 10 günde 1
sağol tatlım teşekkürlerBursasu,elbisen çok hoşmuş güle güle giy.
Çiçek,doğru dedin,doğacak artık ,ama yine de çok rahatsız edici bir durum,onun dışında kramp falan olmadı bende ama bu da hepsine bedel sanki.Gazdan da olabilir karnımı seyretmekten hep açıkta kaydirigubbakcemile3 ama var ya bazen karnım öyle bir şekil alıyor ki,çocuk yanlardan fışkıracak sanki,elips şekiller alıyor göbiş.
tamam bende son ay bekliyordum ama...33-4 oldum ..40 haftaya kadar çok var...,,,
daha çok çatlarım ben şimdi...
canım buarada sen bugün doktora gitmiştin nasıl bebiş.
inşallahda olmaz vallahenüz hiç çatlağım yokdelikafadulden umarım son anda kazık atmaz oğlumm:sm_cool:
benimde göbeğim çok çıkmadı ama çatlaklarım var hamile kalmadan önce en çok korktuğum şey oydu.hamile kalmadan öncede zayıf değildim kendimi bildim bileli balıketiyim sende fazla çatlama olmaz diye kandırıldımm :)
Bursasu,elbisen çok hoşmuş güle güle giy.
Çiçek,doğru dedin,doğacak artık ,ama yine de çok rahatsız edici bir durum,onun dışında kramp falan olmadı bende ama bu da hepsine bedel sanki.Gazdan da olabilir karnımı seyretmekten hep açıkta kaydirigubbakcemile3 ama var ya bazen karnım öyle bir şekil alıyor ki,çocuk yanlardan fışkıracak sanki,elips şekiller alıyor göbiş.
nazar olmayasın bi felak nas ayetel kürsi oku üfle göbişe valla ben çok inanırım nazara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?