flaş flaş bebiş iyi 3200 olmuş bu kadar beklemiyodum şirvancım valla yaaaaaaaaa....................
yok ya çatlamazsın fazla bebe yağı fln sür bolca bide kaiıma bişe olmaz......eee o kadarda olacak zrtık....................
seninki elips oluyormuş beimki kare oluo bazen:) bizim çocuk köşeli sanırım:)
Çiçek sen demişsin ya,ayağını gördük die,o nasıldı ya,hani nette foto var bir tane ayağı çıkmış,onun gibi miydi yoksa yumru gibi mi?Ben de en çok ayağını görmek için bakıyorum ama,yumrular oluyor da hiç ayakizi gibi denk gelmedi.
maşallah ne güzel kalabalığız kızlar...........resmen kendime güvenim geldi desem yeri....akşamın olmasını istemiyorum artık hiçç uykum olmuyor çünkü ve bu çok sinir bozucu.....hamileliğimin başında olmayan değişiklikler bende şimdi olmaya başladı...kendi işimi kendim yapmaya o kadar alışmışım ki şimdi başkalarına bağımlı olmak fikri çok kasıyor....eeee dötte yok kendim yapmaya dahası döt varda işe yaramıyor...gitmwyin biryere kızlar bu gece burda kalalım(
maşallah ne güzel kalabalığız kızlar...........resmen kendime güvenim geldi desem yeri....akşamın olmasını istemiyorum artık hiçç uykum olmuyor çünkü ve bu çok sinir bozucu.....hamileliğimin başında olmayan değişiklikler bende şimdi olmaya başladı...kendi işimi kendim yapmaya o kadar alışmışım ki şimdi başkalarına bağımlı olmak fikri çok kasıyor....eeee dötte yok kendim yapmaya dahası döt varda işe yaramıyor...gitmwyin biryere kızlar bu gece burda kalalım(
sağol şekerciimdizim bitti bakim dedim kız cadı sultan maşallah çok güzel olmuşsuneyse koçiş şimdide muroyu koydu sabah görüşürüz muckkkks
tamam cnm takarım teşekkürlerÇok güzel olmuşsun.Düğüne giderken bi yerlere nazar boncuğu iliştirmeyi unutma sakın.
kızım göbeği taşıyamıyom napiiim yaaaa :)))sultaaaaaaaaaaaan çok güzel olmuşsun dioruz ama demin yandan da bi foto vardı düğünde ööle kambur pozlar verme kas kendini dik dur
canım sağ yanımdan resmen bi ayak çıktı çok canımı yaktı ama resmen ayağı dışardaydı o netteki foto kadar net değildi ama ayak şeklindeydi hatta tutmak istedik canı acır diye kıyamadık
sırnaşık şey
tamam canım ben kocişin yanına bi şişme bebek koyiim onunla oyalansın geceyi burda geçiriim bende hihahoooooooooo
valla çiçekçim bende zaten bir nevi şişme bebeğim.....dahası göbek ona dayanınca birde kız rahat durmuyor oda tekmeliyor adamcağızısenağlama
valla yatsın kalksın şükretsin adamcağız bi yatakta 2 bayanla yatıo biri çıtır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?