2009 Nisan Anneleri buraya

dizim bitti bakim dedim kız cadı sultan maşallah çok güzel olmuşsun eyse koçiş şimdide muroyu koydu sabah görüşürüz muckkkks

Çiçek sen demişsin ya,ayağını gördük die,o nasıldı ya,hani nette foto var bir tane ayağı çıkmış,onun gibi miydi yoksa yumru gibi mi?Ben de en çok ayağını görmek için bakıyorum ama,yumrular oluyor da hiç ayakizi gibi denk gelmedi.

sultaaaaaaaaaaaan çok güzel olmuşsun dioruz ama demin yandan da bi foto vardı düğünde ööle kambur pozlar verme kas kendini dik dur

oooo maşallah 3200-- iri bebek olacak desene.....,

seninki elips oluyormuş beimki kare oluo bazen:) bizim çocuk köşeli sanırım:)

heee heee

canım sağ yanımdan resmen bi ayak çıktı çok canımı yaktı ama resmen ayağı dışardaydı o netteki foto kadar net değildi ama ayak şeklindeydi hatta tutmak istedik canı acır diye kıyamadık

maşallah ne güzel kalabalığız kızlar...........resmen kendime güvenim geldi desem yeri....akşamın olmasını istemiyorum artık hiçç uykum olmuyor çünkü ve bu çok sinir bozucu.....hamileliğimin başında olmayan değişiklikler bende şimdi olmaya başladı...kendi işimi kendim yapmaya o kadar alışmışım ki şimdi başkalarına bağımlı olmak fikri çok kasıyor....eeee dötte yok kendim yapmaya dahası döt varda işe yaramıyor...gitmwyin biryere kızlar bu gece burda kalalım(

ay ben olayı aştım doğuma kadar nasıl bi 3 kilo daha alırım diye sabahtan beri kuruyemiş yiyom..............................

sırnaşık şey
tamam canım ben kocişin yanına bi şişme bebek koyiim onunla oyalansın geceyi burda geçiriim bende hihahoooooooooo

kıs bide dideminki benimki gibi iri .....................ama belli olmaz hayırlısı bakalım.............................

ben hamileliğimin başından beri çok zorlanıyorum hala bulantı ve kusmalarım geçmedi şimdide bel ağrısı dayanılmaz oldu ama yinede herşeyimi kendim yapmak zorndayım.ben adapazarlıyım evlenince geldim istanbula burda hiç akrabam yok annem arada geliyor o zaman rahat ediyorum.bugün kocişe sevdiği yemekleri yapayım ne zamandır kolay şeylerle geçiştiriyoruz dedim 3 çeşit yemek yaptım valla yorgunluktan oturduğum yerde uyumuşum akşam yemeğinden sonra.doğumdan önceki halimi çok özledim bigünde bütün evi temizler yinede yorulmazdım :çok üzgünüm:

dizim bitti bakim dedim kız cadı sultan maşallah çok güzel olmuşsun eyse koçiş şimdide muroyu koydu sabah görüşürüz muckkkks
sağol şekerciim
Çok güzel olmuşsun.Düğüne giderken bi yerlere nazar boncuğu iliştirmeyi unutma sakın.
tamam cnm takarım teşekkürler
sultaaaaaaaaaaaan çok güzel olmuşsun dioruz ama demin yandan da bi foto vardı düğünde ööle kambur pozlar verme kas kendini dik dur
kızım göbeği taşıyamıyom napiiim yaaaa :)))
valla hiç dikkat etmedim kamburluğa he dik durmaya çalışacam
bu arada bu fotoyu kocişe çektirdm zaten çekerkende bir sürü laf yapmıştı hiç üşenmiyon falan filan diye
bide sizin sölediklerinizi sölüyorum beğendğinizi
bide onun üstüne bugün biri laf attı hayatımda böyle tatlı hamile görmedim diyee
onuda ağzımdan kaçırdım kocişe yumurtladım
adam illet oldu burnundan soluyor şu an hehehehahaha çok komik yaaa:roflol::roflol::roflol:

canım sağ yanımdan resmen bi ayak çıktı çok canımı yaktı ama resmen ayağı dışardaydı o netteki foto kadar net değildi ama ayak şeklindeydi hatta tutmak istedik canı acır diye kıyamadık

ya çiçek banada oldu geçen biliyomusun sol tarafımdan ayak çıktı resmen derim gerildi
bende hemen açtım karnımı sevdim hemen çekti sıpa

kızlar ben kaçar iyi geceler...................................................

kızlar ben de kaçıyorum
size ii geceler valla pilim bitti
bu arada sabah okuyacaklara hayırlı olsun oku oku bitiremicekler :)
hadi byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…