2009 Nisan Anneleri buraya

babamız oğluyla konuşuyorrr...

oğlum eğer anan seni üzerse 2 tane tekme salla...

ben vuramıyorum bariii sen vur demez miiii ...gıcık koca....

ben bi doğurum..babaya tekmeyi gösterecem.....

kızlar bende kaçım bariii...

yarın malum iş var.....

8:30 da burdayım gene...,

hepinizi öpüyorum...tatlı uykular...

gemiyi en son kaptanlar terkederdi dimi bizim mıhtar tüydü........neyse gececi arkadaşlar gelmedi henüz...onlarda 2 de geliyorlar anam tamam uyumuyorum ama popiş ağrısı,vajen ağrısı derken kasılıp kalıyorum bunun başında.....kıslar çıkın saklandığınız yerden

ben burdayım ama uykum var yatarım birazdan. ya benimde var ağrım ama yatınca düşünmüorum bu konuyu güzel şeyler düşünüorum o arada uyuyorum sanırım:)

ben burdayım ama uykum var yatarım birazdan. ya benimde var ağrım ama yatınca düşünmüorum bu konuyu güzel şeyler düşünüorum o arada uyuyorum sanırım:)

hadi bakalım sende uyu yavaştan uyuyabilirken.......geçen hafta böyle değildim çiçek bu hafta çok zorlamaya başladı.....ufak tefek olanları bende sallamıyorum ama kimi zaman yatmamı zorlayan gerginlikler oluyor karnımda...neyse çoğu gitti azı kaldı...:Saruboceq:

canım bi sıcak duş üstüne bi ılık süt içsen belki rahatlardın azcık. ööle uykusuz yaşanır mı bitanem yazık sana ya

uykusuzluk genlerdende geliyor birazcık inşallah kızım bu yönden bana benzemez....duş kısmını tamamladım az önce,süt fikrinide yapayımda belki pozitif düşünce ile uyuyabilirim....

inşallah uyursun kuzucum çünkü karpuz yata yata büyür:) ben ööle büyüttüm valla karpuzu
çook kötü espri yaparım ama ben

kızlar ben yeniden geldim...,
uyku tutmadı bir türlü...

yanımda da kükreyen biri olunca ,,,kaçtım yataktan yeniden aranıza döndüm...
fakat kimseler kalmamış,, herkes gitmiş...

ben ne yapcam şimdi yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…