2009 Nisan Anneleri buraya

bu gece bendede gergenlik var....sağa yatıyorum olmuyor,, sola yatıyorum olmuyor,,,her yerden hareket ediyor velet...

canım bi sıcak duş üstüne bi ılık süt içsen belki rahatlardın azcık. ööle uykusuz yaşanır mı bitanem yazık sana ya

bu saatte duş muş yapamam valla..
esasında duş yapmaktan üşenmiyorum da çıktıktan sonra rapunzel saçlarımı tarayıp kurutmak işgence geliyor bana

kızlar bende kaçıorum rmelili inşallah fosur fosur uyursun canımmmmmmmmmmm sabah sorucam:)

canım rumelili yi şuan fosur fosur uyuyor mu bilmiyorum ama ...
benim aslanın kükremesi yatak odasından salona kadar geliyor.......

tv da da bişeycik yok ...sizde yoksunuz...

haksızlık bu...dün gece burası kalabalıktı niye şimdi kimse yok .
etoprakta bugün uyuyor herhalde.....

etoprak perşembe günü hastaneye gelmek için rıhtıma kadafr yürümene gerek yokkkk..

sen stadın orda oturmuyormuydun... mübübüs yolundan -göztepe köprüsünden geçen otobisler var...

şuan aklıma gelen ..14B - 10E - 8E ----

belediyenin orda yada daha sonraki duraktan binersin,,sana hangisi yakınsa artık..
göztepe köprüsü girişinde durak var. orda ,inersin.. ordan hastane yürüyerek 5 dak . almaz....
inceğin yerde hasteneyi göreceksin zaten...

hiç kendini rıhtıma inmek için zorlama yaniiii..

günaydın millet... gene sabahın köründe buradayım... maşallah şirvan gece nöbetçiymiş... bu gece bende sinir oldum yarım saatte bir uyandım, tuvalete gittim durdum...gece bitmek bilmedi sanki...hava gene kapalı burada aslında tam uyku havası ama gelde popo ağrısından uyu uyuyabilirsen... en iyisi ben bi kahvaltı yapayım bari...

günaydın kızlar!!
günler yaklaştıkça daha fazla zaman geçirir oldunuz forumda.
geçmişe şöle bi baktım.aklımda kalanlar.
SAHRANIN odasına perdelerine bayıldımmmmmmmm...
güle güle kullan..
bide bursasu gece defilesi yapmış..
yanlız üşümezsin inşallah şekerim o elbiseyle..
bursa sıcak sanırımmm..
önden süperde yan profil vermeyelim artık biz ya:))))

bende işte evde internet olmadığı için tv falan takılıyorum.binbirgeceydi..haberdi dergiydi vakit geçiiyorumm..
oturdummu kalkamıyorum kalkınca oturamıyorumm bi garip asalak haller..
hergün ne giysem diye düşünüyorummm...
artık takmıyorumm ve spor ayyakkabıyla uyumlu kreasyonu tercih ediyorummm..

günaydın kızlar çok şükür ii uyudum bugün zaten alışkanlık oldu 2 gece uykusuz bi geceyi ii uyuarak geçiriyorum..

dün benim iş arkadaşı 100 lük şeker yüklemesi yaptırmış.
çok kötüymüş ya.
allahtan doktor benden sadece 50 lik istedi.
4 defa kan vermiş.bi ara bayılmış hastanede...

Günlük klasik müzik keyfimizi de yaptık,(ne keyifse?) şimdi kahvaltı edebiliriz.:roflol:

çok kötüymüş ya.

oyyy eziyet gibi yaaaaaaaaaaaaaa yazık zavallıya bu arada günler geçio denizcim heyecan var mı heyecan doğum için bi karar verdin mi bi de

ay şirvan yaa çok üzüldüm hiç mi uyumadın kuşum yaaaaaaaaa uyandırsaydın adamı keşke

günaydın kızlar bu arada

günaydın ; yok sonradan gittim , kükreyen aslanın koynuna girdim , uyudum . .

stor perde benimde hoşuma gitti.

dün bende elbise giydim, ve altına alakasız bir spor ayakkabı..
komikti ama ne yapım...

Günaydın!Şirvan her çiçekten bir bal almışsın dün gece.kaydirigubbakcemile3

aynen şeker valla tam dediğin gibi oldu.. her sayfada yanlız ben vardım...

çok kötüymüş ya.

oyyy eziyet gibi yaaaaaaaaaaaaaa yazık zavallıya bu arada günler geçio denizcim heyecan var mı heyecan doğum için bi karar verdin mi bi de

banada 50 yaptırmadan 100 lük yaptırdı... her kan verdiğimde yatıyordum. kaç saat aç kaldım birde.. allahtan bişey çıkmadı..

Son düzenleme:
arkadaşlar 2gündür fazla giremiyorum işlerin yoğunlupğundan doğuran filan yok değilmi?şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…