2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar :) geçen cumartesi 7 mart kızım dünyaya geldi:)
canım kızım öykü sabah 08:33 amerikan hastanesinde bize merhaba dedi :)
dün hastaneden çıktık allah herkesi bu anı yaşatsın çok muhteşem bir duygu :)
kızlar şimdiden çok ii dinlenin bol bol uyuyun :)

cnm allah analı babalı büyütsün gözün aydın,bi anne daha geldi yenii..bebeğin çook sağlıklıdır umarım ama pek uyutmuyo galiba :))

ayy canım yaa kızın kaç kilo doğdu adı ne kaç haftalık doğum yatın bu bilgileri de yazar mısın demetcim

oyyy eziyet gibi yaaaaaaaaaaaaaa yazık zavallıya bu arada günler geçio denizcim heyecan var mı heyecan doğum için bi karar verdin mi bi de

heyecan arada oluyo tatlım aklıma getirmemeye çalışıyorum.
yok ya ben normal yapamıcam epidural sezeryan!!!!
cuma gidiyorum aydına.

artık annemlerde olcam doktor ne zaman verirse artık..
büyük ihtimal mart sonu..

demetcin hayırlı olsun .. .

demek minik meleğine kavuştun..

nasıl bişey resmini bize mailden yolsana ...

allah bu mutluluğunuzu daim etsin....

birde doğum hiyakeni anlatmanı bekliyorummmmmmmmmmmmm.

ay ay ay sabah sabah heyecan yaptım. Allah analı babalı büyütsün hoşgelmiş ÖYKÜ bebeğimiz.Gözünaydın Demet sağsalim kucağına aldın darısı başımıza canım.hihoyyythihoyyyt

canım benim ya!!
allah uzun sağlıklı ömür versin kızına çok sevindim artık hergün bi doğum haberi geliyo.
darısı başımıza artıkk.
allah bizide kurtarsın.
nasıl bebişin?????

cnm allah analı babalı büyütsün gözün aydın,bi anne daha geldi yenii..bebeğin çook sağlıklıdır umarım ama pek uyutmuyo galiba :))

tşk ederim canım evet çok ağlıyor :) nedensiz bir şekilde ağlıyor bizi sevmedi galiba
kızım 35 haftalık doğdu çiçekçim normal doğum ile

allah analı babalı büyütsün çok sevindim sağ salim kurtulduğunuza... ömürlü olsun bebişin..

tşk ederim canım evet çok ağlıyor :) nedensiz bir şekilde ağlıyor bizi sevmedi galiba
kızım 35 haftalık doğdu çiçekçim normal doğum ile

cnm epidural mi tam normal mi?hiç sizi sevmemiş olur mu dünyada en çok sevdiği insanlar sizsiniz şu an bi tek sizin sesinizi tanıyo bebiş :)))

cnm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla yaşamak nasip etsin, ay bende heyecan yaptım hep şimdi aklım erken doğumda artık işten direkt hst.ye gidermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…