2009 Nisan Anneleri buraya

tşk ederim canım evet çok ağlıyor :) nedensiz bir şekilde ağlıyor bizi sevmedi galiba
kızım 35 haftalık doğdu çiçekçim normal doğum ile

sizi sevmez olur mu hiç bilmediği bi dünyaya geldi yavrucak şaşırmıştır annesi alışır.
muhtarımız şimdi listeye 3. annemizin bilgilerini de girsin bi de denizin dediği gibi doğum hikayelerimiz topiğini açarız vaktin olursa yazarsın bizde okuyup heyecanlanırız:)

yaaaa ayın 6 sında ağrı girdi eşimi bekliyorum yazmıştın en son!!!!
sonra hastaneye gittiniz 7 sinde bebek oldu..
aslında canlı canlı ilk sancıları duymuşuz arkadaşlar ayy ne heyecanlı yaa!!!!

Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inş öp bebişi

hepinize günaydın.
DEMET canım hayırlı olsun.rabbim uzun sağlılı ömür nasip etsin öyküne.inanır mısın sabah bilgisayarı açarken aklıma sen gelmiştin.erkne doğum tehliken vardı zaten di mi senin?

canım hiç sevmezmi sizi o minik kelebek..
ürkek şimdi o!!!
kıyamam
kızlar çok heyecanlandım ben ya...

oğlumu özledim gelsin artıkk

kızlar hepinize çok tşk ederim güzel dilekleriniz için kızım çok sağlıklı maşallah resim gönderirim sizlere vakit bulduğumda ve yazacam tabiki doğum hikayemi
bir melek gibi uyuyor şu anda bende uyurken biraz dinleneyim hepinizi çok öptüm ii bakın kendinize çok dikkat edin
epidural değil normal yaptım doğumumu ve bu arada hiç korkulacak bir şey yok kızlar o anda bir cesaret geliyor ne acı ne bişey hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece mutluluktan başka :)

dinlen canım sen ya!!
gerçekten mi ya normal korkulacak gibi değilmi?
neyse geri gelince anlat hikayeni..
ayyy okşa o meleği bizim için!!!

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huzurdan ses yok en son pazartesi doktora gitcekti...
ayyy odamı doğum yaptı acaba...
nosu varsa arasanıza...

numarası yok ne yazıkki canım pazartesi gitti ama neden hala ses seda yok bilmiorum 6 cm açılmayla sezeryan yapacak halleri yok hastanede kalmıodur bence belki bebişi hastanede tutuyolardır o yüzden vakit bulup bize haber veremiodur

Gözün aydın Demet,allah analı babalı mutlu,sağlıklı günlerde :sm_cool:büyütsün inşallah,ay ben de heyecanlandım!

tşk ederim canım evet çok ağlıyor :) nedensiz bir şekilde ağlıyor bizi sevmedi galiba
kızım 35 haftalık doğdu çiçekçim normal doğum ile

canım bizim topiğin ilk normal doğum yapanı sensin... kaç kilo doğduğunu söylermisin..
çok sıktık seni biliyorum.. ne yapalım heyecanlandık işte....

girdim bile güzelim...

ne güzel canım yaa.. allah bizlerede kolay doğumlaar nasip etsin..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huzurdan ses yok en son pazartesi doktora gitcekti...
ayyy odamı doğum yaptı acaba...
nosu varsa arasanıza...
olsa dükkan senin

nasıl yaa korkulacak bişii yok mu gerçekten aslında allah çekilmicek acı vermez diyorum bazen bende mi epiduralsiz normal yapsam ki bi cesaret bi taraftan epiduralde bişii hissetmicen ama daha zor çıkacak bebeiş daha uzun sürecek diyorum oof bilmiyorum yaa:uhm:

artık gece gündüz bilgisayar başındayız valla.
gelişmeler hızlı olmaya başladı. hergün güzel haberler alırız inşallah.
sağlıkla gelen bebişler hepimize heyecan ve umut oluyo çok güzellll.

zaten göbeğim zeplin gibi oldu..
ayağıma bir ip bağlasam uçacağımm..

insanı ebatları geçtim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…