tşk ederim canım evet çok ağlıyor :) nedensiz bir şekilde ağlıyor bizi sevmedi galiba
kızım 35 haftalık doğdu çiçekçim normal doğum ile
günaydın kızlar :) geçen cumartesi 7 mart kızım dünyaya geldi:)
canım kızım öykü sabah 08:33 amerikan hastanesinde bize merhaba dedi :)
dün hastaneden çıktık allah herkesi bu anı yaşatsın çok muhteşem bir duygu :)
kızlar şimdiden çok ii dinlenin bol bol uyuyun :)
kızlar hepinize çok tşk ederim güzel dilekleriniz için kızım çok sağlıklı maşallah resim gönderirim sizlere vakit bulduğumda ve yazacam tabiki doğum hikayemi
bir melek gibi uyuyor şu anda bende uyurken biraz dinleneyim hepinizi çok öptüm ii bakın kendinize çok dikkat edin
epidural değil normal yaptım doğumumu ve bu arada hiç korkulacak bir şey yok kızlar o anda bir cesaret geliyor ne acı ne bişey hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece mutluluktan başka :)
kızlar hepinize çok tşk ederim güzel dilekleriniz için kızım çok sağlıklı maşallah resim gönderirim sizlere vakit bulduğumda ve yazacam tabiki doğum hikayemi
bir melek gibi uyuyor şu anda bende uyurken biraz dinleneyim hepinizi çok öptüm ii bakın kendinize çok dikkat edin
epidural değil normal yaptım doğumumu ve bu arada hiç korkulacak bir şey yok kızlar o anda bir cesaret geliyor ne acı ne bişey hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece mutluluktan başka :)
tşk ederim canım evet çok ağlıyor :) nedensiz bir şekilde ağlıyor bizi sevmedi galiba
kızım 35 haftalık doğdu çiçekçim normal doğum ile
sizi sevmez olur mu hiç bilmediği bi dünyaya geldi yavrucak şaşırmıştır annesi alışır.
muhtarımız şimdi listeye 3. annemizin bilgilerini de girsin bi de denizin dediği gibi doğum hikayelerimiz topiğini açarız vaktin olursa yazarsın bizde okuyup heyecanlanırız:)
ne güzel canım yaa.. allah bizlerede kolay doğumlaar nasip etsin..kızlar hepinize çok tşk ederim güzel dilekleriniz için kızım çok sağlıklı maşallah resim gönderirim sizlere vakit bulduğumda ve yazacam tabiki doğum hikayemi
olsa dükkan seninkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huzurdan ses yok en son pazartesi doktora gitcekti...
ayyy odamı doğum yaptı acaba...
nosu varsa arasanıza...
benim paşa nezaman gelcek acaba!!
süpriz yapıp erken gelirmiş bide..
cnm sen sezeryan,dr un normal diyodu di mi peki sezeryan olacaksan ne zamana gün verdiki sana?
zaten göbeğim zeplin gibi oldu..
ayağıma bir ip bağlasam uçacağımm..
insanı ebatları geçtim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?