- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
valla bu saatten sonra sürpriz de yapsa kocaman zaten annesi ele avuca gelir:)
mart sonu diye konuşmuştuk ilk başlarda..
şimdi bu hafta gittiğimde artık
16 yada 23 ü haftası bigün alır
kızlar son halimizin resimlerini çekip , maille birbirimize gönderelim mi ?
ne dersiniz .............
16 sımı anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız bişeycik kalmamış ,, haftaya meleğin kucaklarında inşalllah...
allahım tüm hamilelere.. o mutlu anı bir avazda yaşatması dileğiyle...........
günaydın kızlar :) geçen cumartesi 7 mart kızım dünyaya geldi:)
canım kızım öykü sabah 08:33 amerikan hastanesinde bize merhaba dedi :)
dün hastaneden çıktık allah herkesi bu anı yaşatsın çok muhteşem bir duygu :)
kızlar şimdiden çok ii dinlenin bol bol uyuyun :)
sultan iyi bak geçmişe
günaydın kızlar malesef güne ii başlayamıyorum dün dr gidiyim dedim nst sonucum ii çıkmadı salak dr korkuttu ordan araştrma hastanesine gittik orda ii çıktı ama dr dedi 1 2 haftaya kadar dogumun başlaya bilir dedi kızlar kaç gündr çok hastayım çok özür hem ishal hem istifar yerimden kalkamıyorum dr bugnde gitcem dua edin aslik çıkmasın sabaha kadar uyyamıyorum bebek hareketlerini takip etcem diyee canım çok sıkkn dualarınızı eksik etmeyin
günaydın kızlar malesef güne ii başlayamıyorum dün dr gidiyim dedim nst sonucum ii çıkmadı salak dr korkuttu ordan araştrma hastanesine gittik orda ii çıktı ama dr dedi 1 2 haftaya kadar dogumun başlaya bilir dedi kızlar kaç gündr çok hastayım çok özür hem ishal hem istifar yerimden kalkamıyorum dr bugnde gitcem dua edin aslik çıkmasın sabaha kadar uyyamıyorum bebek hareketlerini takip etcem diyee canım çok sıkkn dualarınızı eksik etmeyin
dinozzo deniz mailini ve tel nonu şirvanın özeline at o listeye ekler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?