- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
[/QUO
WHAT IS THIS??????????
BU NE ŞEKERCİMM
ben sürekli ishalim afedersiniz valla
kaydirigubbakcemile3
[/QUO
WHAT IS THIS??????????
BU NE ŞEKERCİMM
süpris ama olmadı olunca göreceğiz inşallah becerebilirsem. ama şimcik sölememmmhihoyyyt
ben sürekli ishalim afedersiniz valla
kaydirigubbakcemile3
dün yazılanların bazılarının okudum az önce.poseidon80 seninle bayağa uğraşmış kızlar. gerçi haksız sayılmazlar çok az zamanın kalmış. 21 gün ne güzel. Gerçekten sen niye hala çalışıyorsun. İznini almış olman gerekmezmiydi
yaaaaaaaaaa hayır kız resil ettin beni hehehesultan kakasını yapamayanlara nispet yapıosunPPPPPPPPPPPP
cnm bende içiyorum kan hapı amavalla kan hapı benim ishal olmamı engelliyo sanırım çünkü tam tersiyim!!
Ferrum fort içenler ne demek istediğimi anlarlar..
kız yoksa sendemi doğurdun bebeişle foto mu eklicen yoksamm:uhm:süpris ama olmadı olunca göreceğiz inşallah becerebilirsem. ama şimcik sölememmmhihoyyyt
yaaaaaaaaaa hayır kız resil ettin beni hehehe
cnm bende içiyorum kan hapı ama
o sadece rengi değiştiriyor hehehe
kız yoksa sendemi doğurdun bebeişle foto mu eklicen yoksamm:uhm:
HIII DÜN GECE DOĞURUP GELDİM İŞE ŞEKERİM!!!
BENSİZ ÇALIŞMIYOLAR BURDAKİLER!!!
NE DOĞURMASI BEEEEEEEE
LAPTOPLAMI GİRCEM DOĞUMA!!!
yaaaaaaaaaa hayır kız resil ettin beni hehehe
cnm bende içiyorum kan hapı ama
o sadece rengi değiştiriyor hehehe
kız yoksa sendemi doğurdun bebeişle foto mu eklicen yoksamm:uhm:
yok durmadım... biraz daha dursun çalışıyorum benn işyerinde doğurmayayım dimi amaaa:CüvCüv:
merhaba güzel anneler ilk başlarda ben de foruma yazıyordum ama eşim askere gidince süpriz bir şekiilde tüm düzenim karıştı:d sizi okuyordum ama yazamamıştım. Yeni doğumlarımız hayırlı olsun.
evet ya bişeycik kalmadı..
zaten gelsin artık ya..
ben haber vermezsem netten mesaj atarım birinize.
kendim atamazsam bile ablama attırırım.yada arattırırım..
şirvancım güncellenmiş mail telleri mynet adresime atarmısın?
günaydın kızlar.........................
dün benden sonra herkes çıkmış sanki çıktımda uyuyabildim sabaha kadar dön dön dur........................
bide bebişimiz olmuz demetçim allah analaı babalı büyütsün,hayırlı olsun canım benim..........................
benim tickerdaki deli bebek eve yaklaşmış:)))
canım geçmiş olsun . kaç haftalıtın sen bakım .günaydın kızlar malesef güne ii başlayamıyorum dün dr gidiyim dedim nst sonucum ii çıkmadı salak dr korkuttu ordan araştrma hastanesine gittik orda ii çıktı ama dr dedi 1 2 haftaya kadar dogumun başlaya bilir dedi kızlar kaç gündr çok hastayım çok özür hem ishal hem istifar yerimden kalkamıyorum dr bugnde gitcem dua edin aslik çıkmasın sabaha kadar uyyamıyorum bebek hareketlerini takip etcem diyee canım çok sıkkn dualarınızı eksik etmeyin
anaaaaaaaaaaam biri daha doğurmuş ya:hooray:
süper yaaaa sıra bize geliyor :teytey::teytey:
demet Allah analı babalı büyütsün inşallah yaa
saol çiçek yolladım inşallah olmuştur şirvan aldıysan haber ver ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?